Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λένε πως τη ζημιά την έπαθε στα προπέρσινα playoff επειδή γύρισε πάρα πολύ νωρίς. Έχω ακούσει πως ίσως αποσυρθεί προσωρινά όπως είχε γίνει με τον Alonzo Mourning και μετά ξαναδοκιμάσει. Οι Blazers γλιτώνουν το all-star συμβόλαιο κι ο παίχτης κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει την καριέρα του ως ρολίστας πολυτελείας. Πολύ underground θεωρία βέβαια.

Το σχόλιό μου για το CP3 ήταν άκυρο. Οι λόγοι που το ΝΒΑ (οι Hornets ανήκουν στο ΝΒΑ) αρνήθηκε τη μεταγραφή είναι οικονομικοί καθώς οι LAL θα γλίτωναν luxury tax. Επίσης σήμερα λέγεται πως θα γίνει τελικά η μεταγραφή.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Οι Μπλειζερς δεν υπαρχουν, απο γκαντεμια

Ανανεωνουν πριν 3 μερες, Οντεν, χθες ο Οντεν υποτροπιαζει και χανει ΠΑΛΙ ολη τη σεζον

Ο Ρου μαλλον σταματαει στα 27 του

και ναι...καρδιακο προβλημα ΚΑΙ ο Αλντριτζ, τουλαχιστον 2 βδομαδες οφ και βλεπουμε

ΥΓ. Ο Αρινας δεν εμεινε ακριβως ελευθερος, τον αφησανε με amnesty clause (η νεα παπαρια στο CBA, θα γινει πλειστηριασμος or something, θα παρει τα λεφτακια του απλα θα αδειασει χωρο στο sc των Ματζικ)

Δημοσ.

Καλά το λες, παπαριά. Μάλλον ούτε οι ομάδες ξέρουν πως δουλεύει! Οι Knicks εξάσκησαν την επιλογή στο συμβόλαιο του C. Billups και μετά τον άφησαν με amnesty clause...

Δημοσ.

Συγνωμη 58.000.000 για 4 χρόνια στον Τσαντλερ; Δεν λεω καλός παιχτης και πραγματικός σεντερ αλλά δεν ειναι πολλά τα χρήματα;

Στους Μπλειζερς από το 2000 που επι Σαμπονις ειχαν μαζεψει ολους τους ημισταρ του πρωταθλήματος εχουν συμβει όλα τα δεινά που θα μπορουσαν να τύχουν σε ομαδα του ΝΒΑ..

Δημοσ.

O Derrick είναι σοβαρό παιδί (σπάνιο για όσους δεν έβγαλαν το κολέγιο), δεν κάνει κατάχρηση των αθλητικών του δυνατοτήτων. Γενικά αυτή η γενιά είναι σοβαρή, δε νομίζω να έχουμε φαινόμενα τύπου V. Carter, S. Francis.

Δημοσ.

O Rose ήδη έχει ξεπερασει τον "king" και αρκετους ακομη "star" μακαρι να γραψει ιστορία και αυτός και ο Ντουραντ.

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με κάποια κατάχρηση που κάνει ή δεν κάνει.Και εγώ fan είμαι.Μακάρι να παίξει 15 χρόνια.Απλά τόσο γρήγορος που είναι είναι λίγο επίφοβος να πάθει ζημιά στα γόνατα.Βέβαια υπάρχουν ένα κάρο επιστήμονες από πάνω του για να μην πάθει τίποτα αλλά ώρες ώρες όταν τον βλέπεις να αλλάζει τόσο γρήγορα κατεύθυνση αναρωτιέσαι αν θα του μείνει κανένα γόνατο στο χέρι καμμιά φορά .:-D

Δημοσ.

Αν του φερουν τον Χαουαρντ στο 5, θα γινει μακελειο

Πρωτα απολα, οπως ειναι δομημενοι οι Μπουλς αμυντικα, θα κρατανε αντιπαλους στους 75π ξερω γω

Επισης, με Μπουζερ, Νοα και φυσικα Ντουαιτ τα ριμπαουντ θα ειναι της ταξης 65-12 υπερ τους or something

Δημοσ.

Δεν θέλουν 2ο superstar οι Bulls.Μια χαρά είναι ο Noah για ριμπάουντ.Παίζει να είναι και ο καλύτερος σε όλο το nba μετά τους Love και Howard και σε άλλους τομείς εκτός από το σκοράρισμα είναι καλύτερός τους οπότε πολύ καλά είναι στο 5 οι Bulls.Ένα 3άρι σοβαρό θέλουν να παίρνουν και από εκεί λύσεις όταν δεν τραβάει ο Rose στο σκοράρισμα.Με Μπόγκανς και Κόρβερ είναι.

Σοβαρά αν δώσουν τον Νόα για τον Χάουαρντ θα στεναχωρηθώ.:-D

edit:Να οι υποψήφιοι.

Δημοσ.

O Ντένγκ δεν είναι 2άρι;Εκτός και αν τα λέμε ανάποδα.Εγώ 3άρι ξέρω τον shooting guard και 2άρι τον small forward.

Ναι λάθος το ήξερα τόσο καιρό.Τραγικός είμαι.:-D

Εγώ από όλους αυτούς που γράφει προτιμώ τον O.J. Mayo και από αυτούς που δεν γράφει τον Nick Young.

Δημοσ.

Oι Γκριζλις χασανε τον Μπατιρ, δεν θα χασουν και τον Μειο

Φυσικα και χωραει ο Ντουαιτ ειδικα στους Μπουλς. Εκτος του οτι ειναι αμυντικο τερας και θα δεσει τελεια, ουτε ο Μπουζερ ουτε ο Ντενγκ ουτε φυσικα ο Νοα ουτε κατι Κορβερ κτλ παιρνουν 15 προσπαθειες ανα ματς απο συστημα (ισως ο Ντενγκ μονο) οποτε θα μοιραστει αυτος και ο Ροουζ τη μπαλα

Θελουν απειλη απο ρακετα, με ντεκαβλε Μπουζερ οπως περσυ και Νοα που ποτε δεν ακουμπαγε σε αυτον η μπαλα πολυ, εχουν χωρο για ψηλο σκορερ. Αυτη τη στιγμη οι Μπουλς για μενα ειναι ιδανικος προορισμος για Χαουαρντ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...