Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από αλλού τα περιμέναμε και αλλού ήρθαν. Μόνο οι 76ers έχουν την δυνατότητα για sweep ακόμα.

Δημοσ.

ρε παιδιά ο Γιάννης ήταν κακός σήμερα;;;

ποια η γνώμη σας;

είχα δει ότι έχει 5 πόντους και μετά όσο έβλεπα δεν ασχολούμουν με τα στατιστικά και στο τέλος τσεκαρω 

και έχει 20 12 15 αλλά εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως δεν έπαιξε καλά

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, st2 είπε

ρε παιδιά ο Γιάννης ήταν κακός σήμερα;;;

ποια η γνώμη σας;

είχα δει ότι έχει 5 πόντους και μετά όσο έβλεπα δεν ασχολούμουν με τα στατιστικά και στο τέλος τσεκαρω 

και έχει 20 12 15 αλλά εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως δεν έπαιξε καλά

Όχι δεν ήταν κακός. Ήταν σοβαρός σε άμυνα και rebounds και μοίρασε καλά τη μπάλα. Απλά πολλές φορές μου τη σπάει που θέλει να παίρνει το σουτάκι ενώ δε το έχει. κάπου 3/30 να έβαλε σε όλη τη σειρά από το 3ποντό και πάλι τους σκόρπισαν.

• Like 1
Δημοσ.

οκ έχεις δίκιο 

δεν ήταν κακός 

πράγματι έβγαλε καλές άμυνες και τη. μοίρασε την μπάλα

δεν πάει με το κεφάλι κάτω όπως πέρυσι και έπεφτε στον μπαμ

αλλά πώς ξαφνικά βρέθηκε με τριπλ νταμπλ 

ειδικά τους 20  ποτέ τους έβαλε;

τέλος πάντων για να δούμε τον λιλαρντ τι θα κάνει τώρα

Δημοσ.

έτσι είναι με το Γιάννη βάζει πόντους από το πουθενά γρήγορα αν είναι ανοιχτές άμυνες και παίρνει πολλές βολές κλπ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, st2 είπε

οκ έχεις δίκιο 

δεν ήταν κακός 

πράγματι έβγαλε καλές άμυνες και τη. μοίρασε την μπάλα

δεν πάει με το κεφάλι κάτω όπως πέρυσι και έπεφτε στον μπαμ

αλλά πώς ξαφνικά βρέθηκε με τριπλ νταμπλ 

ειδικά τους 20  ποτέ τους έβαλε;

τέλος πάντων για να δούμε τον λιλαρντ τι θα κάνει τώρα

Στο 4ο ξεκίνησε με 4-6 πόντους και μια ασσίστ σερί και τους το ξέκοξε... 

Δημοσ.

Blowout βλέπω τρώνε οι Nuggets μέσα στο portland.

Άλλο ένα τρελό στατιστικό. Φέτος οι Bucks είχαν ρεκόρ 6-1 απέναντι στους Heat (regular+playoff). Στις προηγούμενες 4 σεζόν ήταν πελάτες κανονικοί του Spoelstra (6-13 ρεκόρ).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilos είπε

Άλλο ένα τρελό στατιστικό. Φέτος οι Bucks είχαν ρεκόρ 6-1 απέναντι στους Heat (regular+playoff). Στις προηγούμενες 4 σεζόν ήταν πελάτες κανονικοί του Spoelstra (6-13 ρεκόρ).

Proof that Olynyk was the 🐐 

😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Blowout οι wizards από τους sixers μέσα στην έδρα τους και bounce back οι jazz μέσα στο Memphis. Σιγά σιγά όλες οι σειρές επιβεβαιώνουν τα περισσότερα προγνωστικά. Οι μόνες παραφωνίες ήταν οι heat και ότι οι celtics πήραν game από τους nets.😁

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Bucks έχουν αδυναμίες κυρίως επιθετικά όταν ο holiday είναι στον πάγκο. Δεν είναι η ομαδάρα που έδειξε και πιστεύουν όλοι με τους heat. Αλλά θέλω να δω και περισσότερα παιχνίδια των nets για να βγάλω συμπέρασμα και για αυτούς. Αν κρίνω από την regular πάντως βλέπω τον Giannis να έχει 40 points average.😁

Και κάτι άλλο που με εκνευρίζει όσο δε πάει. Σε πιο εναλλακτικό σύμπαν - PlanetPatBudVerse ξεκινά ο Κάνινγκτον αντί για τον Φόρμπς? Κανονικά έτσι όπως παίζει άμυνα και μαζεύει ριμπάουντ τώρα τελευταία, ούτε ο ΝτιΒιτσένζο θα έπρεπε να ξεκινάει, αλλά τέλος πάντων. Carry on που θα έλεγε και ο Perkins.

Jimmy "just missed some shots here and there" Butler. Top 5 player σύμφωνα με τα παπαγαλάκια του espn, outscored από τον Forbes in the series ffs.😁

Καλά θα μου πεις ο ίδιος στην αρχή της χρονιάς όταν βολόδερναν είχε πει το θεϊκό ότι αν πάνε playoffs they will win da whole thing. 3-2-1 Cancoon.😁

Αχαχαχ ο admin είναι on fire. Έκανε edit τους ημίτρελους που μετράγανε στις βολές του Γιάννη στο Miami.😁

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Αχαχαχ ο admin είναι on fire. Έκανε edit τους ημίτρελους που μετράγανε στις βολές του Γιάννη στο Miami.😁

γέλαγα επί 10 λεπτά ίσως και παραπάνω με το 2ο count....

δε γράφω τίποτα. τα ΄γραψατε όλα. με καλύψατε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...