kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 KG τελευταία επίθεση ? Καλύτερα να πήγαινα εγώ ...
DKNI Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πέσαν οι knicks. Κλαρινάκι βλέπω χριστουγεννιάτικο... KAI ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ MELOOOOOOOOO!!!
kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Οι γνωστοί Knicks ήταν. Μην περιμένεις να δεις τίποτα διαφορετικό από πέρσι όσο είναι στον πάγκο ο Dantony. Κανά link για Lebrick ?
DKNI Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλα, οι γνωστοι Νικς ΔΕΝ ηταν Τσαμπουκας και παθος που ελειπαν, τεραστιος στη ρακετα ο Τσαντλερ (εκτος απο ενα 10λεπτο που εσπερνε ο Μπας αλλα εκει δεν επαιξε πολυ ο Τσαντλερ) Το μονο κοινο ειναι η παντελως γελοια αμυνα και η ανυπαρξια ασου
tsakonas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Οι γνωστοί Knicks ήταν. Μην περιμένεις να δεις τίποτα διαφορετικό από πέρσι όσο είναι στον πάγκο ο Dantony. Κανά link για Lebrick ? sportlemon.tv
Erunildo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Και http://www.livegoal.tk/programme/daily.html ,ενα απο τα sopcast εχει πολυ καλη ποιοτητα..
kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μπα δεν υποστηρίζω Celtics , ούτε Knicks βέβαια καθώς δεν υπάρχει άμυνα. Τους βλέπω λόγω Stat. Αλλά αν δεν παίζουν άμυνα φέτος μια από τα ίδια θα δούμε.
nikos21aek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Και η ασοβαρότητα του Μέλο.Δηλαδή χάνει 8 πόντους βάζει καλάθι και ξεκινάει το σόου λες και έβαλε buzzer beater,φωνάζει η κερκίδα Μέλο Μέλο σε υπερκρίσιμο σημείο και αρχίζει να χαχανίζει αντί να συγκεντρωθεί να βάλει τη βολή,δύο λάθη στο τελευταίο λεπτό που θα μπορούσαν να στοιχίσουν και από τύχη δεν στοιχίσαν.Είναι μεγάλος παίχτης.Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτεί.Δεν γίνεται να πηγαίνεις υποτίθεται για πρωτάθλημα και οι παίχτες σου να είναι τσίρκα.Θα χάναν από τους Σέλτικς χωρίς τον Πίρς μέσα στην έδρα τους από την επιπολαιότηα του Μέλο και μόνο.Βέβαια το κέρδισαν και λόγο της μεγάλης του κλάσης αλλά με οποιαδήποτε σοβαρή πλήρη ομάδα θα το χάναν το παιχνίδι χαλαρά.
kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Και http://www.livegoal.tk/programme/daily.html ,ενα απο τα sopcast εχει πολυ καλη ποιοτητα.. Αυτό με την ρώσικη περιγραφή ?
kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Thanks φίλος ;-) Πράγματι το σήμα έχει τρομερή ποιότητα όταν το στειλα στην TV Το σκέφτομαι σοβαρά για leaGUE PASS αν ειναι HD. Εχει κανείς να μου πει εντυπώσεις ?
nikos21aek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Έχω εγώ.Αλλά το έγραψα και πρίν μέχρι τις 9 Ιανουαρίου είναι Free.Μπες και τεσταρέ το μόνος σου.Απλά επειδή τώρα είναι free μάλλον έχουν μπεί 10000000000000 άτομα μέσα και μαμιέται λίγο ο δίας.Δες αύριο μεσημεράκι κανένα παιχνίδι σε επανάλληψη για να κρίνεις καλύτερα. Και αν πάρεις ψάξε για εκπτωτικούς κωδικούς στο νετ.Κυκλοφορούν από 10 εώς 20% αβέρτα.Εγώ 120€ το πήρα στις αρχές αρχές που είχε 150€ με κωδικό για 20% έκπτωση και είναι για όλη τη σεζόν και τα πλέι οφς.Τώρα το ακρίβυναν λίγο.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Thanks φίλος ;-) Πράγματι το σήμα έχει τρομερή ποιότητα όταν το στειλα στην TV Το σκέφτομαι σοβαρά για leaGUE PASS αν ειναι HD. Εχει κανείς να μου πει εντυπώσεις ? HD είναι, το είχα αγοράσει πέρσυ για τα playoffs και έβαζα το laptop στην TV και έβλεπα κανονικότατα. Το μόνο αρνητικό του είναι οτι ακόμα είναι πολύ ακριβό, για εμένα αξίζει να το αγοράσεις στα playoffs και μετά που θα πέσει κάτω απο την μισή τιμή. Έχω εγώ.Αλλά το έγραψα και πρίν μέχρι τις 9 Ιανουαρίου είναι Free.Μπες και τεσταρέ το μόνος σου.Απλά επειδή τώρα είναι free μάλλον έχουν μπεί 10000000000000 άτομα μέσα και μαμιέται λίγο ο δίας.Δες αύριο μεσημεράκι κανένα παιχνίδι σε επανάλληψη για να κρίνεις καλύτερα. Δεν φορτώνει ΚΑΝ σήμερα, λέω και εγώ γιατί.
greekboy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 αυτο δεν ειναι το λινκ? http://ilp.nba.com/ δεν φορτωνει καν .. :/
Tilemaxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό είναι, μεγάλο κάζο για τους ανθρώπους που πλήρωσαν να τους τρώνε το bandwidth οι τζαμπατζήδες. Η λίγκα φταίει όμως που το έβαλε free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα