Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άκουσα τι είπε ο ταβερνιάρης στα αποδυτήρια...κλαίω...😂

μλκ αυτό δεν είναι προπονητής. 

ΤΡΙΠΛΕΣ Ο ΛΟΠΕΖ ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ!!!!! ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΕΞΩ ΤΟ ΜΛΚ!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Armored είπε

Αφού το περπατάει ο σκύλος καλό πρώτο δείγμα. 

θα σε στεναχωρήσω. παραείναι ζεστό αυτή τη στιγμή. το ριπλέη ήταν πολύ άσχημο.

μόλις κρυώσει θα δεις οτι το επιτελείο θα πει οτι η σεζόν τέλειωσε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

θα σε στεναχωρήσω. παραείναι ζεστό αυτή τη στιγμή. το ριπλέη ήταν πολύ άσχημο.

μόλις κρυώσει θα δεις οτι το επιτελείο θα πει οτι η σεζόν τέλειωσε.

Δυστυχώς μοιάζει μεγάλη ζημιά. Μην χάσει και μέρος της επόμενης.

Με το που βγήκε φάνηκαν όλες οι αδυναμίες επιτόπου. Λόπεζ τροχονόμος στο τρίποντο. Αστεία πράγματα.

Στο τέλος δε 8α μείνει ούτε ένας all nba team χωρίς να έχει τραυματισμό. Εκεί πάει το πράγμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Δυστυχώς μοιάζει μεγάλη ζημιά. Μην χάσει και μέρος της επόμενης.

έτσι είναι. ο Γιάννης απλά είναι πολύ γερό σκαρί και ας θυμηθούμε οτι σε όλους τους μικροτραυματισμούς έδειχνε γερό σκαρί και έπαιζε έστω και με προφυλάξεις.

δυστυχώς το ριπλέη είναι άσχημο. όλο το κομμάτι από επιγονατιδικό-πλάγιους ήρθε σε τέτοια έκταση που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έγινε ζημιά. έστω και αν το πατάει γιατί έχει ελαστικότητα και είναι τρομερά γυμνασμένος.

αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή.

σεζόν τέλος. μπακς έξω. και δαχτυλίδι είτε στον CP και τον Booker είτε στον PG

Δημοσ.

Περπατώντας θα το πάρουν οι suns. Ίσως και με σκούπα τους hawks.

Η φάτσα του Bud όταν τραυματίστηκε όλα τα λεφτά πάντως. Είναι η κλασική "ώρα να ψάχνω αγγελίες αύριο για δουλειά".😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο αν είσαι ο σούπερμαν μπορείς να μην τραυματιστείς από κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.

Γύρισε πολύ άσχημα αλλά είναι τρομερό σκαρί δεν αποκλείω να τη γλιτώσει με κάποιο strain αντίστοιχο του καβαι. Με tear σε χιαστο ή μινησκο δεν παίρνει και πολύ να το καταλάβεις όσο ζεστός και να είσαι. Άρα θέλουμε να πάει μακρυά η σειρά τώρα μπας και γίνει το θαύμα..

Δημοσ.

κοίτα...μπορεί και είναι σκληρό σαν εικόνα. (την έσβησα) αλλά ήθελα να κάνω ξεκάθαρο οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έγινε ζημιά επειδή το πατάει όπως έγραψε το παλικάρι στη προηγούμενη σελίδα.

το ότι είναι τέρας ελαστικότητας και γερό σκαρί δε σημαίνει οτι μόλις κρυώσει δε θα διαπιστωθεί το πρόβλημα.

εγώ περιμένω πολύ άσχημα νέα σαν διάγνωση. περιμένω όμως και έναν Γιάννη να κάνει αυτό που πρέπει για να επανέλθει στο μισό χρόνο από τον οποιονδήποτε άλλο.

έχω πει πολλές φορές την αγάπη μου απέναντι στο Γιάννη, κυρίως γιατί έζησα και κάποια χρόνια στην ίδια γειτονιά και στις ίδιες μπασκέτες του Τρίτωνα στα Σεπόλια.

θα ερχόταν και ο τραυματισμός κάποια στιγμή με την ένταση που αμύνεται και με την έκταση του κορμιού του.

πάντα αυτό έλεγα για το Γιάννη. να είναι υγιής πάντα.

το ιατρικό επιτελείο είπε για υπερέκταση στο αριστερό γόνατο. προφανώς καλύπτει πολλά που καλύτερα να μην τα προδικάσουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ηλίθια η όλη φάση φέτος στο nba αν το καλοσκεφτείς. Ελάχιστος χρόνος ξεκούρασης και αποθεραπείας μετά την φούσκα. Συνεπτυγμένο πρόγραμμα με αρκετά back 2 backs στην regular και φυσικά η σφαγή που είναι τα playoffs αν επιζήσεις μέχρι τότε. Και το έχω γράψει ότι ο Γιάννης έπαιζε με πρόβλημα σε αυτό το γόνατο από το παιχνίδι με τους Spurs τον Φλεβάρη. Το ίδιο γόνατο που τον ταλαιπωρεί τόσα χρόνια αραιά και που. Άσχετα αν είναι τόσο προικισμένος και δε μπορείς να το καταλάβεις (έριξε 50ρα στο portland μετά τους spurs πχ). Ας ελπίσουμε του χρόνου να σκεφτούν και λίγο την υγεία των παιχτών και όχι μόνο το "product". Γιατί ας πούμε τώρα τους γυρνάει boomerang ως προς το ενδιαφέρον. Κανένας δεν ήθελε να δει μόνο του τον KD.

Δημοσ.

Μη τη ψάχνεις τη δουλειά .  It's all about the money και η παραγωγή παικτών είναι ατελείωτη. Απλά λιγοστεύουν τα Legacy's.

Αναλώσιμοι είναι όλοι. Και στο ΝΒΑ και στο ποδόσφαιρο και παντού. Το μόνο που νοιάζει τους ΚΑΤέχοντες είναι να γίνονται περισσότερα ματς. περισσότερη αποβλάκωση στις οθόνες, περισσότερες διαφημίσεις και χορηγοί.

Έχω σιχαθεί τον σύγχρονο αθλητισμό όπως κατάντησε. Σιγά σιγά σταματάω να βλέπω που παλιά έβλεπα τα πάντα. Από στίβο, ομαδικά, ατομικά, μέχρι και πινγκ πονγκ. 

Εν πάσει περιπτώσει. Ο τραυματισμός θα είναι σοβαρός. Προβλέπω πιθανόν χειρουργείο και 3-4 μήνες αποθεραπεία. Μακάρι να μην είναι τίποτα.  Ο πρώτος που θα πανηγυρίσω θα είμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...