vargas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει στα playoff , 7-10 βδομάδες θέλει minimum
naimore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) μπα, δινεται ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ για σημερα, μην μεινετε μλκες αν τον δειτε να παιζει, I warned ya Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από naimore
coyote2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 44 λεπτά πριν, vargas είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει στα playoff , 7-10 βδομάδες θέλει minimum τρώμε ρε συ......
vargas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, coyote2 είπε τρώμε ρε συ...... Εντάξει ναι τα λέει λίγο χοντρά μαζί με την εικόνα . Αλλά να ξέρουμε τι λέμε
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δε παίζει σήμερα ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Είτε έχει stretch είτε μικρό tear αλά Embid (έχασε κοντά μήνα) χάνει όλα τα playoffs. Επίσης δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις ανακοινώσεις των bucks. Μιλάμε για ένα απελπισμένο poverty franchise που δεν έχει δει χαρά 50 χρόνια. Αν τον βάλουν να παίξει θα είναι εγκληματίες. 27 χρονών είναι ο άνθρωπος έχει χρόνια για ring chasing, όταν δε θα θεωρείται πρώτο βιολί πια. Γιατί να ριψοκινδυνέψεις να του κόψεις το basket εντελώς και μετά να ψάχνεις κορόιδα για trades και buyouts.
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Το σημερινό game είναι κομβικής σημασίας. Θα μου δείξουν από τι είναι φτιαγμένοι σαν ομάδα. αν χάσουν πάλι με κατεβασμένα τα χέρια, το καλύτερο που έχει να κάνει ο Γιάννης είναι να ζητήσει trade πριν χάσει όλα τα νιάτα και την υγεία του με δαύτους. Προς το παρόν δείχνουν να το θέλουν. Καμία σχέση με τους προχτεσινούς bucks.
greekfragma Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Ο Θανάσης φόρεσε τα παπούτσια του Γιάννη. Ας μπει να ρίξει μια 30άρα να γουστάρουμε Αντετοκούνμπρος. Γουη αρ ολ μπροζζζζζζζ ❤️
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ο Θανάσης φόρεσε τα παπούτσια του Γιάννη. Ας μπει να ρίξει μια 30άρα να γουστάρουμε Αντετοκούνμπρος. Γουη αρ ολ μπροζζζζζζζ ❤️ Περίμενέ το μαζί με το θαύμα του Πιτίνιο.🤣 4 λεπτά παίζουν και ο Λόπεζ ξεφυσάει λες και έχει κάνει μια κούτα Marlboro. Ο Καπέλα και ο Κόλινς δε ψήνονται σήμερα να πάρουν κανένα rebound. Μυρίζει blowout. Το κατσαρόλι είναι φέτος των Suns 100%. Η μία ομάδα (Bucks) είναι αλλοπρόσαλη και βλαμμένη, και η άλλη (Hawks) soft af και ομαδίτσα. Χωρίς Γιάννη και Young κιόλας. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από ilos
Weiss Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Τουλάχιστον ας πάρουν τον τίτλο της ανατολής οι Bucks. Χωρίς Γιαννη οι τελικοί με Suns θα είναι σκούπα
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Το Ελλάδα Κίνα πιο αμφίρροπο ήταν. Τουλάχιστον είχαν ένα παλτό 2.30 που κάρφωνε. Ο Λόπεζ σήμερα είναι λες και βλέπω κάτι μεταξύ Shaq και Malone. Θα τρελαθώ.
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Βγάζουν κόντρα αιφνιδιασμό και ο Forbes κάνει ένα βήμα από το κέντρο και σουτάρει τρίποντο. Τι είναι αυτοί ρε. 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς βλέπω. Blowout βαρεμένοι vs παρτάλια. Δε πρέπει να έχω δει χειρότερο ζευγάρι σε τελικό περιφέρειας. Μια δε παίζει ο ένας, μια ο άλλος. Τα playins είχαν πιο σοβαρές ομάδες;😁 Κλαίω με Θανάση στην άμυνα. Είναι λες και ξέχασε το basket που (δεν) ήξερε. Λες και τα έχει παίξει η μπαταρία στο gamepad στο nba2K. Ο άλλος ο Καπέλα βαράει βολές και ο βραχίονας του κάνει τεθλασμένη κίνηση λες και έχει σπάσει το ημιαξόνιο. Τι careless ταβερνομπάσκετ είναι αυτό ρε. Και από τους 2. Τι κάνει ρε μαλάκα ο Λοπεζ. Μια είναι shaq , μια kukoc. Τραβάω τα βυζιά μου. Ρε μαλάκα έχουν βουτήξει την spalding σε baby oil πως τους γλιστράει έτσι. Απίστευτα πράγματα. Άμα ήμουν ο Lebron, ο KD ή ο Curry και έβλεπα αυτό το game τελικό περιφέρειας θα ήθελα να αυτοκτονήσω πραγματικά. 1
greekfragma Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 σε αφήνω να τα γράψεις εσύ τι βλέπουμε. δεν έχω κουράγια απόψε ούτε να γράψω 2 σειρές και ούτε να αστειευτώ με τα αεροπλανικά του Λοπεζ. Καλά για τον ταβερνιάρη ούτε καν..
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Τι να γράψω, τρολάρουν δε παίζουν έτσι τελικό περιφέρειας. Αρνούμαι να το πιστέψω. Από +14 πήγε +9 σε μισό λεπτό. Only in milwaukee. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα