Weiss Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Αύριο ρίχνουμε μπετά θα σε χρειαστούμε τα πήγες καλά σήμερα
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 αν πω οτι δε χάρηκα αυτό το ΤΑΨΙ ΤΑΠΑΡΑ του Γιάννη πάνω στον CP ....ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΩ! ❤️
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Και μόνο που είναι λίγο κοντά στο παιχνίδι πρέπει να ανάψουν λαμπάδα στον Γιάννη. Οι άλλοι 2 δεν είναι ούτε τα φρύδια του cp3 και του Book σήμερα.
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 ούτε ΕΓΩ δε το σφύριζα αυτό στο ΛΟΠΕΖ.... ΕΛΕΟΣ ΜΑΥΡΑΔΕΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ νομίζω οτι τα φάουλ στο Γιάννη πρέπει να έχουν ένα όριο.....μου θυμίζουν ποδόσφαιρο...ή η μπάλα ή εσύ.
Edel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μόνος του τους κρατάει μέσα, ο Γιάννης γίνεται ηγέτης με ματς σα κι αυτό. έχει βγει μπροστά
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Γιάννης, Κόμπε, Λεμπρόν σε τελικό 20,19,19 πόντους σε ένα quarter. παικταρά μου 2
Weiss Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Έκανε ρεκόρ πόντων σε τελικούς στην 3η περίοδο. Πέρασε Kobe και LeBron και αν έβαζε και βολές θα ήταν ντέρμπι το ματς. Μόνος του παιζει
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Η πλάκα είναι θα δω πάλι τους γνωστούς καραγκιόζηδες αύριο (skip bayless κλπ), να λένε τις κλασικές κοτσάνες οι bucks καλύτεροι όταν δε παίζει ο Γιάννης, χειρότερος στα playoffs από ότι στην regular κλπ.😁
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Holiday για το θεό αγόρι μου... Απλοποίησε το μπάσκετ στο μυαλό σου.
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Ίσως το μεγαλύτερο κουβάλημα που έχω δει ποτέ από Γιάννη δεδομένων των συνθηκών και πάλι να δείτε τι μ@λ@κίες θα ακούσουμε από τα media. Μιλάμε για πτώματα εντελώς οι bucks.
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ilos είπε Ίσως το μεγαλύτερο κουβάλημα που έχω δει ποτέ από Γιάννη δεδομένων των συνθηκών και πάλι να δείτε τι μ@λ@κίες θα ακούσουμε από τα media. Μιλάμε για πτώματα εντελώς οι bucks. ας αφήσουμε το Bud στην άκρη....γιατί αρκετά για απόψε....θεωρείς οτι δε πρέπει κάποιος να τους ξεχέσει για το οτι παίζουν τελικό και δε φτύνουν αίμα στο παρκέ; Λες και παίζουν regular είναι η φάση ο holday, middletot, lopez, pat, Καλά για ξεχασμένους Portis και Tucker δε λέω κάτι γιατί θα βρίσω τον ταβερνιάρη Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από greekfragma
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Ο pat κάτι παίζει. Δε ξέρω ίσως ο πήχης μου για αυτόν είναι πολύ χαμηλά έτσι και αλλιώς.😁
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ilos είπε Ο pat κάτι παίζει. Δε ξέρω ίσως ο πήχης μου για αυτόν είναι πολύ χαμηλά έτσι και αλλιώς.😁 στην τελευταία πάσα έπαιξε κάτι άλλο....
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Αυτό το @€€#@€# 3ποντο.... Έχεις την ευκαιρία.... Βάλε 2 ποντάκια να φτάσει η διαφορά στους 4.... Έλεος 1
Weiss Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Είναι ευκαιρία για break, ο Γιάννης κάνει φανταστικό παιχνίδι αλλά είναι απελπιστικά μόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα