Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υγιεινός περίπατος για 76ερς και Νάγκετς.Οι Νάγκετς χαλάρωσαν στο τέλος.Μπορούσαν και μεγαλύτερη διαφορά πολύ άνετα.Οι Μπουλς συνεχίζουν να παίζουν χωρίς Χάμιλτον και Γουότσον και να κερδίζουν άνετα εκτός έδρας.Επιτέλους έπαιξαν ο Ντένγκ και ο Νόα όπως πρέπει να παίζουν.Τους γύρισαν οι Σέλτικς παιχνίδι 20 πόντων αλλά ο mr 4th quarter πάτησε το γκάζι και καθάρισε εύκολα.Ο Kobe συνεχίζει να πετάει 40άρες.Και ο Λεμπρόν συνεχίζει να είναι ασταμάτητος.Έβαλε τα πρώτα του τρίποντα σήμερα στη σεζόν.Good Job.Τους πέρασε και η Ατλάντα και η Ιντιάνα.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Η Φιλαδέλφεια έχει διατηρήσει την καλή της εικόνα από πέρσυ, αλλά δεν ξέρω πόσο ψηλά μπορεί να πάει με τον ΑΙ2 ως clutch player. Το ίδιο και για Denver, καλή ομάδα αλλά στα playoff τους λείπει ο Melo.

Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω κατι.

Θέλω να πληρώσω με visa χρεωστική κάρτα τράπεζα πειραιώς .

Στο NBA.TV .

Αν πληρώσω με τον μήνα,

που είναι σε 5 πληρωμες ,

αν πληρώσω τον πρώτο μηνα 44 δολαρια που λεει ,

μετά πότε πρέπει να πληρώσω τον επόμενο?

και είμαι δευμεσμένος μετα να πληρωσω όλους τους μηνες εφόσον πληρώσω τον πρώτο?

Δημοσ.

Ε λογικά τον επόμενο μήνα.Αυτή την απορία είχα και εγώ.Τι γίνεται αν δεν πληρώσεις αλλά δεν νομίζω να σε συμφέρει.Αν πληρώσεις δύο μήνες πχ και μετά δεν πληρώσεις και στο κόψουν,θα έχεις σκάσει τόσα λεφτά και δεν θα δείς τα πλέιοφ πχ.Μπορεί να μην γίνεται και με χρεωστική αυτό.Να θέλει μόνο πιστωτική.Όπως και να χει αν μπορείς πάρτο όλο με τη μια και χρησιμοποίησε και κωδικό εκπτωτικό να γλιτώσεις λεφτά αν μπορείς.

Δημοσ.

ΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!ΝικοS21Αεκ ok την δεχτηκε την χρεωστική VISA μου και τώρα βλέπω κανονικά NBA!

Πλήρωσα με το μήνα γιατί δεν έχω τόσο μεγάλο ποσό .Παντως τα 33 € το μηνα σίγουρα τα εχω και μπορώ να πληρωσω τους υπολοιπους 4 μηνες

Ευχαριστώ παρα πολύ νικο21αεκ

Δημοσ.

αποψε Toronto Raptors με Chicago Bulls, βρήκα @7,00 για Toronto Raptors και δεν ξερω τι να κανω, οταν βλεπω τοσο καλες αποδοσεις δεν μπορω να μην παιξω... :confused:

εσεις τι λετε; να ρισκαρω;

Δημοσ.

Σήμερα ήταν η καλύτερη βραδιά του so far.Που την είδες την άσχημη βραδιά;

Να ναι καλά και οι Spurs που κατάφεραν να βάλουν 7 πόντους στην 3η περίοδο ενώ είχαν 63 στις πρώτες δύο..αλλά διάολε έπρεπε να σκυλιάσει λίγο και καλά που το έκανε.4η συνεχόμενη ήττα θα ήταν καταστροφή.Και ο Μίλερ απίστευτος μετά από τραυματισμό.Αν δεν το πάρουν και φέτος θα πρέπει να τους διαγράψει η ομοσπονδία όλους για παραδειγματισμό.3 τέρατα,καλοί σουτέρ,αθλητικότατος ρούκι.Τι άλλο πρέπει να έχουν δηλαδή για να το πάρουν;

Εντάξει ο Μπούζερ όχι απλά έχει ανέβει αλλά πλέον κάνει και χαβαλέ.Το παλικάρι αυτό αν σήμερα δεν ήταν αναλαμπή και συνεχίσει έτσι μπορώ να πω χαλαρά ότι είναι καλύτερος και από τον Μπός και πρέπει να βρίσκεται και στο All star game.Ούτε στεφάνι δεν ακούμπησε σήμερα η μπάλα.Όλα διχτάκι από όπου και αν σούταρε και βάλαν 120 πόντους χωρίς Rose.Πριν το παιχνίδι αν μου έλεγε κάποιος ότι θα βάλουν 90 θα γελούσα.Μεγάλη προσθήκη ο Χάμιλτον.Και πόντους να μην βάζει κάνει πολύ πιο εύκολο το παιχνίδι όλων μπροστά γιατί μπορεί να σκοράρει δεν γίνεται να μην τον μαρκάρεις καλά,τρέχει σαν τρελός και μένουν οι άλλοι πιο ελεύθεροι.

Δημοσ.

Σήμερα ήταν η καλύτερη βραδιά του so far.Που την είδες την άσχημη βραδιά;

Μπα έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια συνολικα. πρώτη και δεύτερη περίοδο στην κυριολεξία χώμα. Δε μπορούσε ούτε βολή να βάλει. μετά έμπαιναν όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...