Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ShadowGame είπε

Τα σαπάκια που λες αυτος τα διάλεξε...Εχει χαντακώσει τον οργανισμό για πόσα χρόνια για να φέρει πρώτα τον AD, μετα Melo, Westbrook, Howard.

Τα ίδια έκανε και στο Cleveland σαν GM. Η διαφορά ήταν ότι δεν ήταν 37 και η east ήταν weak af - καμία σχέση με το πως είναι τώρα. Το κακό με τους Lakers είναι ότι θα είναι κλειδωμένοι σε αυτή τη κατάσταση για αρκετά χρόνια ακόμα... Ίσως το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν trade AD για pieces και να περιμένουν άλλο ένα χρόνο να λήξει του westbrick. Και να πάνε full rebuilt από το 2025 και μετά με tanking.

Μου δίνει την εντύπωση το μόνο που τον νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να πάρει το scoring title στα 37 toy και έτσι να γράψει ιστορία σαν ο γηραιότερος. Δε νομίζω να ψήνεται να παίξει playin και 1st round να διασυρθούν εντελώς από το phoenix.

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ilos είπε

Τα ίδια έκανε και στο Cleveland σαν GM. Η διαφορά ήταν ότι δεν ήταν 37 και η east ήταν weak af - καμία σχέση με το πως είναι τώρα. Το κακό με τους Lakers είναι ότι θα είναι κλειδωμένοι σε αυτή τη κατάσταση για αρκετά χρόνια ακόμα... Ίσως το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν trade AD για pieces και να περιμένουν άλλο ένα χρόνο να λήξει του westbrick. Και να πάνε full rebuilt από το 2025 και μετά με tanking.

Μου δίνει την εντύπωση το μόνο που τον νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να πάρει το scoring title στα 37 toy και έτσι να γράψει ιστορία σαν ο γηραιότερος. Δε νομίζω να ψήνεται να παίξει playin και 1st round να διασυρθούν εντελώς από το phoenix.

Ο Lebron παίζει ΜΟΝΟ για τα στατιστικά. Δεν τον νοιάζει κάτι άλλο. Το μόνο που θέλει είναι να αναδειχθεί GOAT. Όμως ότι και να κάνει τον MJ δεν τον φτάνει 😃😃

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, ilos said:

. Δε νομίζω να ψήνεται να παίξει playin και 1st round να διασυρθούν εντελώς από το phoenix.

"Lakers are currently 20000:1 odds to win the championship — meaning if you bet $100 on them, you would lose $100."

Δημοσ.

Τελικά το παιδί ειναι εργάτης @derozan 

Τίμιο συμβόλαιο και βάζει τους πόντους του

Για να δούμε στα playoff τι καρδιά θα βγάλει

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Weiss είπε

Παίζει ο Γιάννης σε λίγο με Mavericks? 

Υποτίθεται ότι τους ξεκούρασαν όλους τους starters με τους flippers για να παίξουν σήμερα. Και είναι ακόμα νωρίς για μαγειρέματα (πούλημα 1st/2nd seed). Οι 2 ομάδες που θα έβλεπα προσεκτικά αυτόν τον καιρό είναι οι Heat και οι Celtics. Οι sixers με έχουν πείσει ήδη ότι they dont want any of that Brooklyn smoke.

Δημοσ.

Rofl όποιος βλέπει το παιχνίδι με τους Mavs και βλέπει απλά Γιάννη καταλαβαίνει τι παίζει... Πιο casual/ρελαντί δε τον έχω δει ποτέ, Μάλλον ούτε οι Bucks θέλουν το Brooklyn smoke.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Kατσε μην γινει κανα κουλο και μεινουν εξω οι νετς,χθες παλι εχασαν σε σοβαρο ματς με ατλαντα

Στα playin σίγουρα θα είναι. Αλλά ναι για τα playoffs ούτε εγώ τους έχω σιγουράκι σε ΜΟΝΟ παιχνίδι. Στην καλύτερη περίπτωση αν τελειώσουν 8th seed θα πρέπει να κερδίσουν το Cleveland εκτός που είναι αρκετά δύσκολο αν έχουν και τον allen και είναι πλήρης. Αν γίνει κιόλας η στραβή και πάνε οι raptors 7th seed ο Kyrie δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Toronto, οπότε δε νικάνε με τίποτα εκεί μέσα. Μετά θα πρέπει να νικήσουν μια εκ των Atlanta, Charlotte που δείχνουν να έχουν με αυτές τις 2 πρόβλημα στην άμυνα. Αν τελειώσουν 9th-10th θα πρέπει να κερδίσουν 2 knockout στη σειρά που είναι ακόμα πιο δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

oi book βεβαια μεχρι χθες ειχαν τους νετς δευτερο φαβορι μετα απο τους σανς φυσικα,τωρα παλι τους δινει τριτους,εγω ειδα πριν κανα δεκαημερο φιλαδελφεια νετς και τρομαξε το φιλοκαρδι μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

oi book βεβαια μεχρι χθες ειχαν τους νετς δευτερο φαβορι μετα απο τους σανς φυσικα,τωρα παλι τους δινει τριτους,εγω ειδα πριν κανα δεκαημερο φιλαδελφεια νετς και τρομαξε το φιλοκαρδι μου

Μιλάμε για μονά παιχνίδια στα playin. Μπορεί να νικήσουν με 60, μπορεί να χάσουν και με 20 με υποδεέστερες ομάδες. Αν κιόλας είναι 2 στη σειρά και στο ένα δεν έχει καν δικαίωμα συμμετοχής ο KAI (με raptors) καλό κουβά με την east που είναι wide open εντελώς.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Ο Λεμπρον θελει να περασει τον Καριμ στους ποντους και να γινει ο Νο1 σκορερ

Αυτος ειναι πλεον ο στοχος του και μετα θα κρεμασει τα παπουτσια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...