Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, greekfragma είπε

10-16 πόντους μπροστά οι Μπακς όλο το παιχνίδι και στο τέλος το κάνανε ντέρμπι 105-105 με κάτω από 1 λεπτό στο ρολόι. Ευτυχώς και ο Τζρου που δείχνει ζεστός και δραστήριος και έπαιξε σχεδόν όλα τα plays ολόσωστα με Γιάννη και Λόπεζ. Κάρφωσε και τρίποντο μαχαιριά στο τέλος αλλά άμα το βαζε και ο Κάνιχαμ θα είχαμε παράταση με δράματα.

Ταβερνιάρη δε σε αντέχω ούτε φέτος. Μηδέν συνεισφορά από τον πάγκο. 

Καλό βράδυ παίδες. 2πλό καφέ αύριο στη δουλειά.

Βλεπω οτι το Milwaukee εχει το απολυτο χωρις κανενα "3αρι", και συγκεκριμενα χωρις τον 2ο καλυτερο σκορερ του, χωρις εναν απο τους σημαντικοτερους ρολιστες και χωρις το μοναδικο ( με ερωτηματικο) σοβαρο prospect του απο την μεταγραφικη περιοδο. Και ολοι παιζουν στην ιδια θεση με αποτελεσμα να βαζεις Carter 2 αρι και Allen 3αρι, υποχρεωτικα Hill αναπλ. ασσο και κατι Nwora κλπ πρωτη αλλαγη στο 3...

Προφανως ο Γιαννης θα πρεπει να παρει κ ανασες στην πορεια, αλλα overall I m impressed.Βεβαια ακομα ειναι αρχη και ομαδες ξεμουδιαζουν αλλα χτιζεται ενα θεμελιο για να ξεκουραστει ο Γιαννης. Η αμυνα εν τω μεταξυ θυμιζει τις προ-προηφουμενες χρονιες, αλλα και φαινεται ποσο υπερσημαντικος ειναι ο Λοπεζ ή ενας εν γενει ικανος ψηλος διπλα στο Γιαννη. Θυμαστε περυσι τι κενο ειχαμε στα 3/4 της regular....

• Like 3
Δημοσ.
23 ώρες πριν, chrisde είπε

Tanking για τον Wembanyama κάνουν οι Spurs ή οι Lakers τελικά;

Στο μεταξύ οι Lakers είναι η μόνη ομάδα από τις 10 τελευταίες που δεν έχουν ελπίδα στο lottery γιατί το pick τους θα το πάρουν οι Pelicans, ήταν ένα από τα ανταλλάγματα για τον ΑD. 😁

Δημοσ.

Τυχερός όποιος βλέπει το Σέλτικς Καβαλίερς και ξενυχτάει. Δύο παρατάσεις και έχουμε δρόμο ακόμα. Απίστευτα όσα βλέπω από Τεητουμ Μίτσελ Γκάρλαντ και γενικά ματσαρα. Δυστυχώς οι γκρι μέτρια διαιτησία έως σχεδόν κακή αλλά δεν ευνοούν μόνο μια ομάδα οπότε και δεν υπάρχει εκνευρισμός μονόπλευρα.

Δείτε μόνο το κάρφωμα του Τεητουμ στο τελος της πρώτης παράτασης βγια την ισοφάριση μπροστά στον Άλλεν και μετά την τάπα του πάνω στο Μίτσελ για να σφραγίσει την παράταση. 

Ματσαραααααααα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

μόνο 2-3 παίκτες το χάρηκαν (βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο)... μάλλον έχουν συνηθίσει να χάνουν μόνο..

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Τι φάση οι Cavs? Έχει γυρίσει και παίζει στα κρυφά ο Bron? 

Έχουν τρομερή ομάδα.

Bucks, Cavs, Celtics (με αυτήν την σειρά) οι μόνοι διεκδικητές από την Ανατολή για να φτάσουν τελικούς κατά την άποψη μου. Οι υπόλοιποι είναι έτη φωτός πίσω.

• Like 2
Δημοσ.

Έχουν κάνει πολύ καλές οι κινήσεις οι Cavs 

Από το trade για τον Jared Allen τα πηγαίνουν πολύ καλά και σε ανταλλαγές και επιλογές σε draft 

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Τι φάση οι Cavs? Έχει γυρίσει και παίζει στα κρυφά ο Bron? 

#2 φαβορί κατά τη γνώμη μου για ανατολή

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.jpeg.446fd9fba1f70506c34905ef73cbdb05.jpeg

έριξαν τα σχολιάκια τους επίσης ο Σακ με τον Τσαρλς

επίσης να δώσω deep respect σε ότι είπε ο Kenneth

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

image.jpeg.446fd9fba1f70506c34905ef73cbdb05.jpeg

έριξαν τα σχολιάκια τους επίσης ο Σακ με τον Τσαρλς

επίσης να δώσω deep respect σε ότι είπε ο Kenneth

Ενδιαφέρον συζητηση,

Μου φαίνεται στο τέλος κανένας παίχτης δεν θα μιλάει μην πει καταλαθος κάτι που δεν επιτρέπεται και καταστρέψει την καριέρα του.

Αυτό τώρα να παρατηρούν την παραμικρή κουβέντα π θα πει καποιος μην και το πάρει στραβά κάποιος άλλος..

Υπερβολή μου φαίνεται και δεν ξέρω που θα καταλήξει.

Επεξ/σία από h3342
Δημοσ.
3 minutes ago, h3342 said:

Ενδιαφέρον συζητηση,

Μου φαίνεται στο τέλος κανένας παίχτης δεν θα μιλάει μην πει καταλαθος κάτι που δεν επιτρέπεται και καταστρέψει την καριέρα του.

Αυτό τώρα να παρατηρούν την παραμικρή κουβέντα π θα πει καποιος μην και το πάρει στραβά κάποιος άλλος..

όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο οφείλεις να προσέχεις θέματα ρατσισμού,σεξισμού κλπ.

επιμένω σε αυτά που είπε ο Kenneth για το τι σημαίνει να μιλάς ως δημόσιο πρόσωπο.

Luca Magic

πλαστικές κινήσεις που δε μαρκάρονται. Σπεσιαλίστας. Βιρτουόζος αλητήριος. Βρείτε κι άλλες λέξεις εγώ στέρεψα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, h3342 είπε

Ενδιαφέρον συζητηση,

Φίλε ο τύπος έχει τεράστιο κοινό από ανήλικους και προωθεί απόψεις όπως "Δεν έγινε ποτέ το ολοκαύτωμα" και πως η Γη είναι επίπεδη.

Έπρεπε για πλάκα να του απαγορευτεί να ξαναπατήσει παρκέ.

Επεξ/σία από Spiroth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...