Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Game 1: TBD vs. Bucks at Fiserv Forum – 4:30 p.m. Sunday, April 16 (Δευτέρα 00:30)

Εεε δε μπορούσαν να το βάλουν 2 ώρες νωρίτερα... άμα αρχίσουμε από τώρα τα ξενύχτια καήκαμε. 😁

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2019

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

• Super Moderators
Δημοσ.

750.000$ έφαγαν οι Mavs για τον τελευταίο άγωνα της κανονικής σεζόν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες το Miami με την ψυχή στο στόμα νίκησε τους Bulls. Όχι ότι οι Bulls είναι τίποτα το ιδιαίτερο (για αυτό μου έκανε τρελή εντύπωση πως γύρισαν το παιχνίδι με τους Raptors), αλλά μιλάμε αν δε τους δώσει ο Butler πόντους ή playmaking οι τύποι δε μπορούν να βάλουν μισό καλάθι. Άσε που είναι και τραγικοί στα rebound οπότε αναγκάζονται να παίζουν ζώνη όλη την ώρα ρισκάροντας να φάνε 1000 τρίποντα. Επίσης αν ο Struss δεν είχε ξεκωλωθεί στο τρίποντο (που ήταν μέτριος όλη την χρονιά), θα το είχαν χάσει σίγουρα το παιχνίδι. Τον Γιάννη σίγουρα θα τον παίξουν με ζώνη και wall με double/triple teams, παίζει κάτι Allen, Carter κλπ να κάνουν ρεκόρ καριέρας στο τρίποντο.🤣

Για μένα απογοήτευση που είδα και το δεύτερο παιχνίδι τους, παίζει να είναι χειρότερη ομάδα από αυτή που έφαγε σκούπα το 21 από τους Βucks. Θα είναι έκπληξη αν πάρουν πάνω από 1 game. Δε νομίζω να ξαναδούμε Lowry (έχει θέμα με το γόνατο), ενώ αμφίβολοι για την Κυριακή είναι και ο Vincent που δεν αγωνίστηκε χτες όπως και ο Love που πρέπει να έπαθε διάσειση σε ένα πέσιμο.

Το πρόγραμμα σήμερα της πρεμιέρας των playoffs για όσους δε θέλουν να κάνουν Λαμπρή.😅

8 ΜΜ Nets-Sixers (ez win για Doc λογικά)

10:30 ΜΜ Hawks - Celtics (αυτό θέλω να το δω λίγο από περιέργεια)

1:30 ΠΜ Knicks - Cavs (δε ξέρουμε αν θα παίξει ο Randle - must see)

3:30 ΠΜ Warriors - Kings (και οι 2 ομάδες 0 άμυνα - ίσως δούμε ρεκόρ πόντων σε playoff game🤣)

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Eγώ χαίρομαι που δε πέρασαν οι Μπουλς... γιατί η κόρη του ΝτεΡόζαν θα ήταν πραγματικός πονοκέφαλος για το Γιάννη. 😄

Ενώ στο Miami που θα χοροπηδάει όλο το γήπεδο μετρώντας από το 1 έως το 15 θα είναι καλύτερα.🤣

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ilos είπε

Ενώ στο Miami που θα χοροπηδάει όλο το γήπεδο μετρώντας από το 1 έως το 15 θα είναι καλύτερα.🤣

Αυτούς τους έχει συνηθίσει ας πούμε... έχει συντομεύσει και τη ρουτίνα. 😛

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Μπινελίκια σε αυτόν που μου μοιράστηκε το συγκεκριμένο κανάλι.

Από όλο αυτό το αριστούργημα κρατάω την μανούρα του Smart με τον Young (δε την ήξερα), θα έχει πλάκα σήμερα το βράδυ που παίζουν μπροστά στο πάντα φιλόξενο κοινό της Βοστόνης.🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Weiss είπε

Ο Duncan Robinson τι απέγινε ρε παιδιά? 

Ακόμα τραυματίας? 

Γιατί πότε ήταν τραυματίας για να είναι τώρα?🤣

Απλά έχει φάει blackballing από την Φιλιπινέζα γιατί τα ποσοστά του είχαν πέσει, ο Struss είναι καλύτερος αμυντικά και κοστίζει το 1/5 των χρημάτων που δίνουν στον Robinson. 2 χρόνια τώρα ψάχνουν trade για αυτόν και τον Lowry. Αν και ο Lowry κάτι μου λέει θα πάει πίσω στο Toronto με buyout γιατί έχουν στραβώσει με τον Van Vleet και δε θέλουν να του δώσουν τόσα πολλά λεφτά για το extension.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, greekfragma είπε

Μπινελίκια σε αυτόν που μου μοιράστηκε το συγκεκριμένο κανάλι.

Καλά μα τι έκανες τώρα!!!!! Έσβησα επιτόπου όλα τα nbayoutubοκάναλα και θα μαθαίνω τα νέα μόνο από αυτό!!! 😂

• Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, ilos said:

Από όλο αυτό το αριστούργημα κρατάω την μανούρα του Smart με τον Young (δε την ήξερα), θα έχει πλάκα σήμερα το βράδυ που παίζουν μπροστά στο πάντα φιλόξενο κοινό της Βοστόνης.🤣

Look at the camera, what do we say?

Draymond is a bitch..

I'm so proud of you!

41 minutes ago, mants118 said:

Καλά μα τι έκανες τώρα!!!!! Έσβησα επιτόπου όλα τα nbayoutubοκάναλα και θα μαθαίνω τα νέα μόνο από αυτό!!! 😂

Σας έκαψα όλους :D

• Sad 1
Δημοσ.
27 minutes ago, Thresh said:

Look at the camera, what do we say?

Draymond is a bitch..

I'm so proud of you!

Σας έκαψα όλους :D

Και του χρόνου στην Ανάσταση να μας ξανακάψεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...