mants118 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, james9tito είπε Βελόπουλος νταζ νότ απρούβ! 😛😂
Diinekis21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Στις 12/5/2023 στις 3:48 ΜΜ, james9tito είπε Γιατι θα περασουν Warriors? Ναι 1
wizzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Monty Williams για Bucks. Τι, όχι; https://www.sport24.gr/basket/nba-sans-telos-o-monti-goyiliams-se-anazitisi-proponiti-to-foinix.10041677.html Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από wizzy
ekrepali Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Θα'χει πλάκα να πάει ο Bud στους Suns και να λέει στον Durant 'play random'. 🤣 1
iwnas28 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, wizzy είπε Monty Williams για Bucks. Τι, όχι; https://www.sport24.gr/basket/nba-sans-telos-o-monti-goyiliams-se-anazitisi-proponiti-to-foinix.10041677.html νομίζω το timing δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερο!
Speculoos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Σωστά, ας πάρουν οι Μπακς τον προπονητή που έχει νικήσει ο Bud για να αντικαταστήσει τον Bud. 😁
ilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, iwnas28 είπε νομίζω το timing δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερο! Μιλάμε για έναν coach που τον έκανε outcoach ο Bud.🤣🤣🤣 Βασικά ο ίδιος έκανε outcoach τον εαυτό του σε αυτή τη σειρά. Καλός προπονητής όπως και να έχει, άλλα για να κάνει develop young players. Σε playoffs δε του έχω καμία εμπιστοσύνη. Για Bucks μετά τον Lue το χάος imo. 36 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Εγώ πάντως θέλω Ντοκ Ρίβερς στους Bucks 😀😀😀😀 Εσύ θες να μαζεύουμε από το Δρομοκαίτειο τον @greekfragma🤣. Όπως και ν΄α έχει σήμερα κυριλέ ώρα (22:30) game 7 Sixers-Celtics (για να δείτε και τον Doc να ρίχνει το φταίξιμο σε Embid - Harden και να απολύεται).🤣 O Bud αν τον εκτιμώ σε κάτι είναι ότι ποτέ δεν έβγαλε στη σέντρα παίχτες (γιατί ήταν εν μέρει και δικό του φταίξιμο και επιλογές), αν και ο Holiday πχ ήταν ο χειρότερος παίχτης στο γήπεδο στη σειρά με τους Heat.
Weiss Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Αν αποκλειστούν οι Sixers ο Doc πρέπει να αποσυρθεί για πάντα από τους πάγκους.
ekrepali Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δείτε εδώ μια φάση με εξαιρετικό passing game από Game2 Suns vs Bucks. Ο Williams μπορεί να κάνει reset τους Μπακς, να δούμε επιτέλους κάτι διαφορετικό. 3 ώρες πριν, ilos είπε Μιλάμε για έναν coach που τον έκανε outcoach ο Bud.🤣🤣🤣 Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Saric στο Game1, οι Bucks δε θα έπαιρναν το πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου ακόμα κι αν Γιάννης ήταν 100% υγιής. Ο Ayton πάλεψε μόνος του όσο μπορούσε απέναντι σε Γιάννη, Λόπεζ, Πόρτις και στο τέλος ξεφούσκωσε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μοράντ: Οι Γκρίζλις τον έβαλαν ξανά στο περιθώριο, έρευνα από το ΝΒΑ | Gazzetta
ilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δείτε εδώ μια φάση με εξαιρετικό passing game από Game2 Suns vs Bucks. Ο Williams μπορεί να κάνει reset τους Μπακς, να δούμε επιτέλους κάτι διαφορετικό. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Saric στο Game1, οι Bucks δε θα έπαιρναν το πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου ακόμα κι αν Γιάννης ήταν 100% υγιής. Ο Ayton πάλεψε μόνος του όσο μπορούσε απέναντι σε Γιάννη, Λόπεζ, Πόρτις και στο τέλος ξεφούσκωσε. Από τη στιγμή που παίζαν single coverage τι θα έκανε ο Saric lol.🤣 Ο Ayton είναι 10 φορές καλύτερος αμυντικός και πάλι ο Γιάννης τον ξεφτύλισε σε όλα τα games. 1
ekrepali Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, ilos είπε Από τη στιγμή που παίζαν single coverage τι θα έκανε ο Saric lol.🤣 Ο Ayton είναι 10 φορές καλύτερος αμυντικός και πάλι ο Γιάννης τον ξεφτύλισε σε όλα τα games. Εύκολο ήταν για τον Ayton να μαρκάρει Γιάννη, Λόπεζ, Πόρτις... χωρίς να φορτωθεί με φάουλ; Λογικό ήταν να παίζει soft defense σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Δεν είπα ότι ο Saric θα έκανε παπάδες, αλλά θα έπαιζε το ρόλο του... δηλαδή να παίξει ξύλο, να γλυτώσει από φάουλ τον Ayton και να του δώσει ανάσες. Μη ξεχνάς ότι μέχρι κι ο κατσαπλιάς ο Καμίνσκι που πήρε παραπάνω λεπτά συμμετοχής εξ ανάγκης, δημιούργησε προβλήματα στους Μπακς. Όπως δημιούργησε προβλήματα φέτος κι ο άλλος ο κατσαπλιάς, ο Ζέλερ. Το ίδιο έργο σ'επανάληψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα