Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιες ανταλλαγες! Γίνεται πλέον σαφές ότι οι Ναγκετς από την επόμενη χρονιά θα δωσουν πολύ περισσότερο χρόνο στον Κουφό ενώ και οι Κλιπερς πλεον βαζουν υποψηφιοτητα για διεκδίκιση του πρωταθληματος, αν και συνεχίζω να πιστευω ότι λόγω απειρίας θα δυσκολευτουν στα π.ο.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Επειδή πήραν τον Γιάνγκ βάζουν υποψηφιότητα;Οι Νέτς ποιόν πήραν;

Οι Μπάκς κάναν την καλύτερη ανταλλαγή δώσαν τον τραυματία Μπόγκουτ καιι πήραν Μόντα Έλις και πλέον είναι ομάδα πλέι οφ θα γίνει μάχη με τους Νίκς.

Δημοσ.

Και μια έξτρα πηγή κρατήματος και πουλήματος της μπάλας και 0 άμυνας.Εκτός του ότι δεν υπέγραψε συμβόλαιο.Για δύο μήνες τον πήραν και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.Για να αδειάσουν χώρο στο σάλαρι καπ το κάνανε λογικά.

http://www.youtube.com/watch?v=DhCQM-ql58g&feature=player_embedded

Δημοσ.

O Young φαινόταν πως θα γίνει καλός SG αλλά κάπου κόλλησε στο γενικό χάλι των Wizards και απέκτησε κακές συνήθειες (εδώ κατατρέφουν το Wall στη Washington, τι να πεις). Για catch&shoot, αιφνιδιασμούς κλπ χρήσιμος είναι. Νομίζω πως ανανέωσε το καλοκαίρι, δε λήγει τώρα το συμβόλαιό του. Οι Clips έχουν ακόμα δρόμο μέχρι να πουν για τίτλο, όμορφη ομάδα αλλά με VDN μην περιμένετε πολλά στα playoff. Όταν η μπάλα καίει θα πηγαίνει στα χέρια του Mr. Big Shot και ό,τι βάλει. Έχουν μέλλον πάντως αρκετές ομάδες στη Δύση, θα υπάρχει ανταγωνισμός τα επόμενα χρόνια.

H φετινή all-star προσθήκη των Nets είναι ο Wallace. Είναι αυτό που λέμε perennial all-star (όπως ο Booz για τους Bulls πχ).

Δημοσ.

Ανυπομονώ για τα ματσάκια αύριο!

Γουστάρω Μαvericks και Wizards! Oι Μavericks παίζοντας εναντίων των Rockets και οι Wizards με τους Hawks δεν είναι φαβορί αλλά οι αποδόσεις 2,25 και 2,25 στην ιντερβετεν ειναι μια χαρα και εγω πιστευω εξαλλου οτι θα μου κατσει

Δημοσ.

ξερει κανεις ποσο εχει ενα εισιτηριο στην πρωτη σειρα στο παρκε;;;

Εξαρτάται, από τις ομάδες και τη φάση. Εγώ είχα δεί στο Τορόντο με 70 δολλάρια και ήμουν περίπου στη μέση. οι μπροστά, είχα γύρω στα 200. Δίπλα στο παρκέ ειναι των "επισημων" και εκει δεν βρίσκεις ευκολα. τις έχουν κλεισμένες εταιρίες κτλ. άμα βρεις νομίζω έχει δικιο ο φίλος, παιζει να είναι κανα 1000ρικο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά εδώ μέσα, αλλά υπάρχει τρόπος να παρακάμψω εσαεί το redirection στο sport24; Κατά προτίμηση όχι μέσω proxy. Ποιός το σκέφτηκε αυτό το πράγμα, έλεος. Φαντάζομαι το localization είναι ιδέα των αμερικάνων. Ας έβαζαν έστω ένα μόνιμο cookie και όχι κάθε βδομάδα να πρέπει να το ανανεώνω.

Δημοσ.

Βοστώνη απο τα παλιά απόψε με το Μαϊάμι. Πραγματικά τους έλιωσαν στην άμυνα. Πέμπτο triple double του Ρόντο, φοβερός και ο πιστιρικάς ο Μπράντλεϊ... Αυτή η ομάδα ΝΑΙ, μπορεί πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Δυσκολα για πρωταθλημα, περα από το οτι ειναι γερασμένη ομαδα της λείπει ενας καλός σεντερ, εκαναν περσι την βλακεια να δώσουν Περκινς για Κριστιτς και τώρα την πληρώνουν.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά εδώ μέσα, αλλά υπάρχει τρόπος να παρακάμψω εσαεί το redirection στο sport24; Κατά προτίμηση όχι μέσω proxy. Ποιός το σκέφτηκε αυτό το πράγμα, έλεος. Φαντάζομαι το localization είναι ιδέα των αμερικάνων. Ας έβαζαν έστω ένα μόνιμο cookie και όχι κάθε βδομάδα να πρέπει να το ανανεώνω.

Αν βρεις κατι πόσταρε γιατι ειναι εξαιρετικά εκνευριστικό.

Δημοσ.

Οι Celtics θα πεθάνουν στο γήπεδο στον πρώτο γύρο, και μέχρι εκεί. Ούτε για αστείο για πρωτάθλημα. Upsets γίνονται καθημερινά στο NBA. Αλλά κάτι τρέχει με τους Χίτ και δεν μπορούν ούτε να περπατήσουν τώρα τελευταία. Αν είναι θέμα σωματικό (κούραση λογική) και κάνουν τους ήρωες μπας και πάρουν την πρώτη θέση για το πλεονέκτημα έδρας και γιαυτό δεν κάθονται έξω να ξεκουραστούν, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κλατάρουν στα πλέι οφς αν πέσουν με καμμία αμυντική ομάδα τύπου 76ερς ή Σέλτικς. 26 τελειώνει η σεζόν 28 ξεκινάνε τα πλέι οφς. Θα πάει σερί το θέμα με τα παιχνίδια.

Έχω μια υποψία ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο αυτό στο τέλος. Δεν είναι λίγοι 6 μήνες συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια χωρίς ούτε ένα 2ήμερο ξεκούραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...