Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2003

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Εντωμεταξύ κάτι πράγματα που πέρασαν στο ντούκου.

1. Του χρόνου η Βοστόνη πρέπει να δώσει 320m + νομίζω στον Tatum για Supermax (περισσότερα και από τα 300 του Brown). Ο Jrue για να υπογράψει extension τον Φλεβάρη θα πρέπει να πληρωθεί 212m (σχεδόν όσα παίρνει και ο Lillard ?!) και tbh πιστεύω αυτός ήταν και ο sneaky κύριος λόγος που έγινε trade από τους Bucks (και εγώ δε θα τα έδινα μετά από αυτά που είδα με τους Heat). Με λίγα λόγια ο Jrue είναι RENTAL γιατί δε βγαίνουν τα κουκιά. Βέβαια δε ξέρω και τι θέλει να κάνει, ίσως αποσυρθεί και από το basket μετά και την player option του του χρόνου που έλεγε.
  2. Η phily ήταν στα trade talks με τον Harden (δε ξέρω τι άλλο έδινε) και το Portland δεν ήθελε αυτό το smoke.🤣 Τα πράγματα θα πάνε πολύ άσχημα, πολύ γρήγορα αυτή τη χρονιά εκεί.
  3. Στο τέλος, αφού δωθεί και ο Brogdon για κανένα pick, η σούμα για το Portland δε θα είναι καθόλου κακή. Είμαστε ήδη στα 3 picks (τα 2 unprotected), 2 unprotected swaps και 2 πολύ καλούς νέους Centers (Ayton και Williams) + ότι δωθεί για Brogdon. Αυτό για τους επιστήμονες του Miami που μιλάνε για tampering (ενώ δίναν Lowry, Herro και 2 picks...) και απαιτούσαν και από τον Cronin να μη μιλάει με άλλες ομάδες. Εξωφρενικά πράγματα και πραγματικά παραισθήσεις στο μέγιστο.
  4. Το frontline των Cs είναι ο 36χρονός Horford και ο επιρρεπής σε τραυματισμούς Porzingis (είναι ήδη τραυματίας που μιλάμε 😅). Πάρα πολύ μεγάλο ρίσκο. Εκτός αν πουν να παίξουν διαστήματα με small ball με Tatum στο 5 (gl με Embiid, Γιάννη, Jokic).
  • Like 3
Δημοσ.

Πήραν ψηλό για να κλείσουν τη front line. 

Αν και οι Celtics είναι ομάδα που παίζει τρίποντο και βασίζεται στα point guard. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες ψηνει κανενας για Fantasy???Κανουμε μ ενα παιδι μια νεα λιγκα dynasty κ εχουμε ακομα 3 θεσεις κενες(παιζει κ κανα 2 ακομα).Θελει κανενας???Απλα ενταξει να του αρεσει κ να παρακολουθει,Τιποτα ακραιο κατα τ αλλα,για την πλακα μας.

Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει ενα μηνυμα

Δημοσ.

η μετακίνηση του Lillard του άφησε ψυχολογικά. Σου λέει, ας σταματήσω να το παίζω άγριος, δαχτυλίδι δε πρόκειται να δω. Τουλάχιστον ας περάσω καλά!

😂

μια η Σακίρα...μια ο Λίλαρντ δε θέλει και πολύ! Τζιμιιιιιιιι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

η μετακίνηση του Lillard του άφησε ψυχολογικά. Σου λέει, ας σταματήσω να το παίζω άγριος, δαχτυλίδι δε πρόκειται να δω. Τουλάχιστον ας περάσω καλά!

😂

μια η Σακίρα...μια ο Λίλαρντ δε θέλει και πολύ! Τζιμιιιιιιιι

Έχει ακριβύνει και η βενζίνη, Τζιμάκο με ρέγουλα από εδώ και πέρα 😃

Για όσους δεν το είδαν, ο άνθρωπος βγάζει εκατομμύρια και γκρινιάζει για την τιμή στη βενζίνη.

Επεξ/σία από Weiss
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Weiss είπε

Lol 😂 

Από και κλείεται να έχει τέτοιο μαλλί ή έστω αν το έχει δε πιστεύω ότι θα το κρατήσει... Σαν το μικρό μου Πονυ είναι... 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...