Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε σεις πείτε μια γνώμη, υπάρχει η φανέλα του Πετζα με το 16 όταν έπαιζε στους Hornets, αλλά μόνο σε ΧΧL, θα την παίρνατε; Φοράω M.

Δημοσ.

ε ναι το ξέρω, για αυτό κρατιέμαι, αλλά τιμή και δόξα στο Στογιάκοβιτς. Αγαπάμε και Καμιλά.

Απο την άλλη δεν ψήνομαι να πάρω φανέλα του CP3 ή του Κέιμαν... :D

Δημοσ.

γκαρνετ αδερφέ, θεά. Αλλά και πάλι, ο Στερν ανακοίνωσε πως οι Hornets μένουν NOLA, επομένως και του χρόνου μέσα θα μαστε, να εχουμε μία φορεσιά που να αξίζει :D

ότι μου δώσει η καμιλά, γω το παίρνω.

Δημοσ.

τα χει σπασει το καλοπαιδο ο westbrook, οταν λεω εγω οτι δεν ειναι παικτης αυτος

Για μια ασίστ δεν έκανε τρίπλε ντάμπλ. Παιχταράς είναι. Πλέι μέικερ δεν είναι.

Δημοσ.

ρε σεις πείτε μια γνώμη, υπάρχει η φανέλα του Πετζα με το 16 όταν έπαιζε στους Hornets, αλλά μόνο σε ΧΧL, θα την παίρνατε; Φοράω M.

γιατι δεν περιμενεις το draft?

Δημοσ.

Για το d-Rose δεν καταλάβατε τι λέω. πρέπει να παρακολουθήσετε τον τρόπο παιχνιδιού του. Το παιδί αποφεύγει τον αντίπαλο στον αέρα, δεν υπάρχει αλλού τέτοιο πράγμα. Τα νούμερά του είναι χάλια για αυτό ακριβώς το λόγο. Σε ένα κόσμο όπου οι διαιτητές δε θα έδιναν βολές σε κάθε διείσδηση του Wade και του Kobe, αλλά έπαιζαν αντικειμενικά όλους τους παίχτες, θα ξεχώριζε ο Derrick.

Είναι ουτοπικό το σενάριο, απλά ήθελα να εξηγήσω τη σκέψη μου. Στο υπάρχον πρωτάθλημα φυσικά υπάρχουν καλύτεροι (καλά φέτος ο Rose είναι χάλια, όλο τραυματισμούς έχει).

Δημοσ.

Για μια ασίστ δεν έκανε τρίπλε ντάμπλ. Παιχταράς είναι. Πλέι μέικερ δεν είναι.

τι παιχταρας ρε; οταν εκανα εγω το ποστ ειχε 2/12 σουτ,

παιχταρα τον λες;

για να μην βαλω τα λαθη που κανει σε καθε ματς...

εγω νομιζω πως αν τα βαλεις ολα μεσα,

δλδ τα χαμενα σουτ κ τα λαθη,

ο απολογισμος του βγαινει μηδενικος

σωπα ρε, εδωσε κ ασιστ; εγω νομιζα οτι ειναι αγνωστη λεξη για αυτον,

αυτος καθε φορα που εχει την μπαλα ψαχνει να δει πως θα τους περασει ολους

να τους καρφωσει στην μουρη :mrgreen:

Δημοσ.

O Westbroοk είναι κοντός SG, όλα του τα λάθη γίνονται επειδή παίζει PG (όχι playmaker, αυτός είναι ο Harden στην ομάδα). Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να έχει την εξέλιξη του Wade με τον όγκο του (σιγά τα θηρία SG που έχει το πρωτάθλημα εδώ που τα λέμε). Γενικά ο Brooks δε φαίνεται ικανός να πάει την ομάδα παραπάνω :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...