Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτό το στατιστικό που όποια ομάδα αποκλείει τους Bucks πάει τελικό, αν επαναληφθεί και φέτος θα τρελαθώ. 😆

Πλάκα-πλάκα οι pacers μπορούν τα τρέξουν τους Celtics... ίδιο πρόβλημα με Λόπεζ θα έχουν ο Ηοlford και ο Κοrnet. Eίχα δει μια συνέντευξη του Μπέβερλι πριν μερικές μέρες.. κι είπε ότι στη προπόνηση όταν η βασική ομάδα έβαζε καλάθι, πριν προλάβει καν να βγει η μπάλα απ'το δυχτάκι υπήρχε staff member στη γραμμή που έκανε επαναφορά με άλλη μπάλα στην ομάδα των αναπληρωματικών. Αυτό για να προσωμοιώσουν τη ταχύτητα που θα έπρεπε να έχουν στις επιστροφές.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aυτό το στατιστικό που όποια ομάδα αποκλείει τους Bucks πάει τελικό, αν επαναληφθεί και φέτος θα τρελαθώ. 😆

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Έχουν όμως και άστρο όλες αυτές οι ομάδες. Πέρσι οι Heat που δε πρόκειται να ξαναγίνει αυτό το πράγμα με undrafted και rookies και φέτος οι pacers που πετυχαίνουν τις άλλες ομάδες νοσοκομείο (τι έπαιξαν σήμερα Hart και Anenoby τι δεν έπαιξαν το ίδιο και το αυτό) και σούταραν στο πρώτο ημίχρονο το μεγαλύτερο ποσοστό από το 1997 σε game 7 (και μάλιστα ως away team). Ξεγραμμένους tbh τους είχαμε οι περισσότεροι πριν ξεκινήσει η σειρά αλλά λογαριάζαμε χωρίς το Dolan/Stephen A curse που πανηγύριζαν a priori lol.

Τώρα με τους Celtics κανονικά θα έλεγα δεν έχουν ελπίδες, αλλά και εκείνοι δεν έχουν Porzingis που είναι μεγάλη υπόθεση και φυσικά έχουν τον τρόπο τους να κάνουν πάντα downplay με υποδεέστερους αντιπάλους. Μην ξεχνάμε τους απέκλεισαν από το in season tournament πριν αποκλείσουν μετά τους Bucks στο Vegas.

Αν πάνε τελικούς btw ετοιμαστείτε όλα τα γερόντια που ψάχνουν για veterans minimum ή και παραπάνω (Beverley γκουχ γκουχ)να πάνε για απόσυρση..

Σε 1 ωρίτσα τώρα το κυρίως πιάτο, για να δούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν μια ομαδα μπορει να προβληματισει τους Celtics πριν τους τελικους, αυτοι ειναι οι Pacers, εχουν παρομοιο στυλ παιχνιδιου και με ψηλα αθλητικα κορμια που δεν αφηνουν το ευκολο καλαθι μεσα στη ρακετα, στο 6ο παιχνιδι απεδειξαν οτι μπορουν να κερδισουν και χωρις τριποντα στοχευοντας στο midrange και επιμενοντας μεσα απτο ζωγραφιστο, εκει οι Celtics θα εχουν προβλημα, αν η σειρα εξελιχθει σε τρεχαλητο και διαγωνισμο τριποντων ηδη ξερουμε τον νικητη, αν ομως δεν βγει αυτο (λογω percentage% που λεγαμε) τοτε θα κριθει στο ποιος εχει τις περισσοτερες εναλλακτικες, εκει η Indiana εχει μια ελπιδα, οι Knicks σε ολα τα playoffs ηταν ο-μια-ομαδα-μονος-του κι εδω που εφτασαν πολυ τους ειναι

για σημερα προβλεπω ψιλοανετη νικη Nuggets τα τελευταια χρονια εχουν βρεθει απειρες φορες να παιζουν με την πλατη στον τοιχο και υπο πιεση, σε σχεση με τους ρουκις της Μινεσοτα

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Odyss3us είπε

για σημερα προβλεπω ψιλοανετη νικη Nuggets τα τελευταια χρονια εχουν βρεθει απειρες φορες να παιζουν με την πλατη στον τοιχο και υπο πιεση, σε σχεση με τους ρουκις της Μινεσοτα

Καλά εκεί μέσα είναι ΚΟΛΑΣΗ, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις παιχνίδι. Και ο Murray που ξεκίνησε μουδιασμένος σιγά σιγά βρήκε τα πατήματά του. Θα πρέπει ο Ant να γίνει prime Μιχαλάκης σήμερα και πάλι ζόρικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε καθε αγωνα θα μπορουσαν να βαλουν αλλους 10 ποντους αν οι βλακες αντι να πανε για εμφατικο καρφωμα και το χασουν με συστημενο φαουλ εκαναν το γκαλιστικο σπασιμο στον αερα, (ant-man για σενα το λεω εν προκειμενω..)

+15 χαλαρα στο ημιχρονο χωρις καν να εντυπωσιαζουν οι Ναγκετς, στους 38 ποντους τα νεουδια

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

+15 χαλαρα στο ημιχρονο χωρις καν να εντυπωσιαζουν οι Ναγκετς, στους 38 ποντους τα νεουδια

Ξέχασαν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι τώρα στο δεύτερο. Στο +4 και πέφτει και άλλο όπως πάει.

66-67 we got game

92-82 η Μινεσοτά με 3 λεπτά να μένουν. Το παιχνίδι άλλαξε όταν έκανε 5 foul ο Towns και μπήκε ο Reid στη θέση του όπως στο game 1.🤣

Τέλος 98-90. Τον σκάσανε τον Jokic, δεν είχε δυνάμεις στο τέλος - του δώσανε και τα τρίποντα και ήταν τραγικά άστοχος σε ποσοστά όλα τα playoffs επιπέδου Γιάννη. Αμυνάρες από wolves. Biggest half time comeback σε game 7 in NBA history από το -15.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι μπαρουτοκαπνισμενοι Wolves αποδειχτηκαν η ομαδα -το τελειο αντιδοτο- για τους Nuggets, ειχαν 3 elite αμυντικους να εναλλασουν επανω στον Joker κουραζοντας τον ενω Conley & Edwards επαιξαν καταπληκτικα στον Murray, οι Nuggets επιθετικα δεν ειχαν καμια βοηθεια απο τους υπολοιπους, οι big 2 εβαλαν μεν 69 ποντους αλλα μολις 21 ολοι οι υπολοιποι ενω κανεις τους δεν βρηκε ρυθμο, οι περισσοτερες προσπαθειες ηταν ατομικες κι απο στατικα σουτ, εχασαν 3 παιχνιδια στην εδρα τους και δικαια αποκλειστηκαν

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
Στις 18/5/2024 στις 1:18 ΜΜ, avacan23 είπε

Επιτέλους 2 game 7 σε πλέι-οφ nba! Οι έδρες δεν παίζουν κανένα ρόλο αλλά οι ομάδες και οι προπονητές. Όποτε για κάποιο ακατανόητο λόγο πιστεύω όπως και στην Ευρωλίγκα θα χούμε δυο δίπλα μινεσοτα και Ιντιάνα για τελικούς.  
 Αξίζει το ξενύχτι την Κυριακή 

Τελικά έπεσα μέσα! 2 δίπλα σε game 7! Φοβερό το nba φέτος. Βέβαια δεν ήταν δύσκολο να το προβλέψουμε .. σκοτωμένη η νέα Υόρκη χωρίς ενέργεια με Καμμένους παίχτες λογικά δεν άντεξε στον ίδιο ρυθμό που έπαιξε η Ιντιάνα.. που δεν έχανε σουτ χτες! 

ανεβηκε ο Ριντ και ο μακντανιελ αλλά όταν βλέπεις τον ΚΑΤ να παίζει τέτοια άμυνα και τον  Γκονμπερ  να βάζει σουτ από 6 μέτρα με πλάτη τότε πως να χάσει η μινεσοτα. Αξία στον τελικό ως καλύτερη ομάδα όλη τη χρόνια . 
ωραια σειρά θα ναι με Ντάλας! 

αντιθετα η Βοστώνη βλέπω να κλειδώνει τον χαλιμπερτον και να περνάει εύκολα με 4-1 

• Like 1
Δημοσ.

Btw να κάνω μια διόρθωση στη κουβέντα που είχαμε μερικές σελίδες πίσω. Οι Bucks δεν είναι 2nd αλλά 1st apron team για του χρόνου (πάει βάσει των εγγυημένων συμβολαίων για την επόμενη season και όχι βάση του current cap). Αυτό αλλάζει από καθόλου (γιατί έχουν μόνο ένα 1st round pick για asset) έως αρκετά τα πράγματα.😅

Αφήνει πάντως την δυνατότητα να κάνεις trades σπάζοντας συμβόλαια (πχ του Λόπεζ).

Ακούστε επίσης στο τέλος τι λέει ο Ant για τον Finch που για μένα είναι το νούμερο 1 πρόβλημα με τις περισσότερες ντίβες/ομάδες στο NBA.

Δημοσ.

Πάλι ο Γιοκιτς δε θα κατέβει με την Σερβία; Μεγάλο στοίχημα αν δεν κατέβει ούτε στους Ολυμπιακούς. Ακόμα και οι Αμερικανοί θεωρούν τους αγώνες ως το πιο σημαντικό γεγονός για έναν αθλητή. Δεν ξέρω πως το έχουν πάρει αλλά τελικά από τους σύγχρονους μεγάλους σταρ μόνο ο Λούκα δίνει πάντα το παρών κι από κοντά ακολουθεί ο Γκομπέρ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Speculoos said:

Πάλι ο Γιοκιτς δε θα κατέβει με την Σερβία; Μεγάλο στοίχημα αν δεν κατέβει ούτε στους Ολυμπιακούς. Ακόμα και οι Αμερικανοί θεωρούν τους αγώνες ως το πιο σημαντικό γεγονός για έναν αθλητή. Δεν ξέρω πως το έχουν πάρει αλλά τελικά από τους σύγχρονους μεγάλους σταρ μόνο ο Λούκα δίνει πάντα το παρών κι από κοντά ακολουθεί ο Γκομπέρ. 

o Usyk  που νικησε προχθες τον Fury θα χασει μια ζωνη γιατι επελεξε να μη παει σε εναν ηδη κανονισμενο challenge αγωνα που ειναι αρχες φθινοπωρου, εξηγησε λεγοντας μετα τον αγωνα:

δε σκεφτομαι το μποξ αυτη τη στιγμη, ξεκινησα τις προπονησεις τον Σεπτεμβριο του 2023 για 9 σερι μηνες μετα και την αναβολη του Φεβρουαριου, εχασα την Πρωτοχρονια με την οικογενεια μου, τα γενεθλια των 2 γιων μου της κορης μου, την γεννηση του παιδιου μου και την οικογενεια μου, χαιρομαι που νικησα τωρα θελω απλα να παω σπιτι μου,

ο Οικονομου προχθες που ο Ηρακλης επαιζε τελικο πηγε αμερικη να παρευρεθει στην ορκομωσια της κορης του, ο Γκομπερ της προαλλες ηταν στο μαιευτηριο στη γεννηση του παιδιου του 

ο Σαρας ειχε γουρλωσει τα ματια και ειχε απαντησει αναλογως σε δημοσιογραφο που τον ειχε ρωτησει πριν μερικα χρονια γιατι ειχε δωσει ρεπο σε ενα παικτη για τον ιδιο λογο με τον Γκομπερ..

υπαρχουν καποια πραγματα στη ζωη που ειναι σημαντικοτερα και πολυτιμοτερα απο ενα παιχνιδι..

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 5
Δημοσ.
2 hours ago, Odyss3us said:

o Usyk  που νικησε προχθες τον Fury θα χασει μια ζωνη γιατι επελεξε να μη παει σε εναν ηδη κανονισμενο challenge αγωνα που ειναι αρχες φθινοπωρου, εξηγησε λεγοντας μετα τον αγωνα:

δε σκεφτομαι το μποξ αυτη τη στιγμη, ξεκινησα τις προπονησεις τον Σεπτεμβριο του 2023 για 9 σερι μηνες μετα και την αναβολη του Φεβρουαριου, εχασα την Πρωτοχρονια με την οικογενεια μου, τα γενεθλια των 2 γιων μου της κορης μου, την γεννηση του παιδιου μου και την οικογενεια μου, χαιρομαι που νικησα τωρα θελω απλα να παω σπιτι μου,

ο Οικονομου προχθες που ο Ηρακλης επαιζε τελικο πηγε αμερικη να παρευρεθει στην ορκομωσια της κορης του, ο Γκομπερ της προαλλες ηταν στο μαιευτηριο στη γεννηση του παιδιου του 

ο Σαρας ειχε γουρλωσει τα ματια και ειχε απαντησει αναλογως σε δημοσιογραφο που τον ειχε ρωτησει πριν μερικα χρονια γιατι ειχε δωσει ρεπο σε ενα παικτη για τον ιδιο λογο με τον Γκομπερ..

υπαρχουν καποια πραγματα στη ζωη που ειναι σημαντικοτερα και πολυτιμοτερα απο ενα παιχνιδι..

Είπε κάτι αντίστοιχο ο Γιόκιτς ότι θέλει να περάσει χρόνο με την οικογένειά του ή ότι υπάρχει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα; Το έχασα κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...