Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάρτενστάην να δω καμιά 10αριά πεταχτάρια από το ποστ μετά από κόψιμο και χλατσωτό;

τέρμα στατικό μπάσκετ κυρίως από Μπακς.

Είδα σήμερα και Πανάθα να διαλύει οποιοδήποτε αμυντικό πλάνο της Αρμάνι και τώρα εδώ πονάνε τα μάτια μου.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς σταμάτησαν να σπαμάρουν αυτό το action και πέρασαν οι Bucks μπροστά.🤣 A-Jacks μην τον ματιάσω πολύ καλός πάνω στον SGA σε iso's. Και τρίποντα είναι καλύτεροι από OKC (αυτό το περίμενα).

Ok είδα άρχισαν να κάνουν switch τον A-Jacks μακριά από τον SGA. Good Adjustment.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Το ματσάκι θα αλλάξει όψη νομίζω. Αποκλείεται να τσουλήσει έτσι ως το τέλος εκτός αν το βλέπουν αγγαρεία. Τουλάχιστον το κοινό φουλ πατατάκηδες καζινάκηδες φαίνεται οτι έχει.

Απορώ γιατί δε ξαναβάζει Χάρτενστάην

Μωρή Γκριν κοντέστ τρίποντο υπό πίεση και side step.

κάτι σου είπα για το πεταχτάρι Χάρτενσταην. Άντε να ξυπνήσει ο Ντοκ να δούμε αν θα τον παίξουν από κοντά στα όρια της βολής.

Μωρή Καρούσο τρέλα. Νομίζω δε θα μετρήσει για 0.05seconds 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Το ματσάκι θα αλλάξει όψη νομίζω. Αποκλείεται να τσουλήσει έτσι ως το τέλος εκτός αν το βλέπουν αγγαρεία. Τουλάχιστον το κοινό φουλ πατατάκηδες καζινάκηδες φαίνεται οτι έχει.

Απορώ γιατί δε ξαναβάζει Χάρτενστάην

Μωρή Γκριν κοντέστ τρίποντο υπό πίεση και side step.

κάτι σου είπα για το πεταχτάρι Χάρτενσταην. Άντε να ξυπνήσει ο Ντοκ να δούμε αν θα τον παίξουν από κοντά στα όρια της βολής.

Το πεταχτάρι του είναι λίρα 100 γιατί παίζεις με Λόπεζ στο Drop. Αν το συνεχίσουν μέχρι τέλους απλά πας τον Γιάννη στο 5 και gg δε το ξανακάνουν. Απλά μετά θα σε λιώσει ο SGA γιατί δε θα έχεις από πουθενά βοήθεια. Με λίγα λόγια είναι απαραίτητο κακό γιατί δε θέλουν να δώσουν ψυχολογία στον SGA από την αρχή. Μου κάνει εντύπωση που η OKC δε τρέχει καθόλου. Ο ρυθμός βολεύει απίστευτα τους Bucks, γιατί υπερτερούν στο τρίποντο.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

χαχαχαχα βάζει αυτό το τρίποντο με τον άλλο κρεμασμένο στη γωνία και μετά πετάει σα σακί πατάτες τη βολή! τιναφτορε!

• Haha 1
Δημοσ.

Χα άρχισε τους τσαμπουκάδες ο Γερμανός, δε του το χα. Btw τα έχει σπάσει από το τρίποντο η OKC, ο μόνος λόγος που είναι ακόμα derby.

Δημοσ.
2 minutes ago, ilos said:

Χα άρχισε τους τσαμπουκάδες ο Γερμανός, δε του το χα. Btw τα έχει σπάσει από το τρίποντο η OKC, ο μόνος λόγος που είναι ακόμα derby.

θα μπούνε αλλά δε βλέπω ενέργεια και κίνηση. έχουν έρθει ξεφούσκωτοι για τελικό.

Για τον Τζάκσον ενώ έχω καλή άποψη αθλητικά, για το θέμα χαρακτήρα τον θεωρώ αρκετά ψευτομαγκάκο και ελιτίζει λίγο ενώ έχει πολλά ψωμιά ακόμα να φάει για να μπορεί να φέρεται έτσι.

Δημοσ.

1/17 τρίποντα και είναι πίσω μόνο ένα πόντο από τους Bucks. Αυτό τα λέει όλα για την δυναμικότητα των 2 ομάδων. Δε πιστεύω να ξανασουτάρουν τόσο κακά στη συνέχεια. Σε γενικές γραμμές οι Bucks πάντως παίζουν καλά για το ρόστερ τους.

Δημοσ.
9 minutes ago, ilos said:

1/17 τρίποντα και είναι πίσω μόνο ένα πόντο από τους Bucks. Αυτό τα λέει όλα για την δυναμικότητα των 2 ομάδων. Δε πιστεύω να ξανασουτάρουν τόσο κακά στη συνέχεια. Σε γενικές γραμμές οι Bucks πάντως παίζουν καλά για το ρόστερ τους.

νομίζω απλά διαβάζουν καλύτερα τα missmatch και σπάνε τη μπάλα γρηγορότερα γιατί οι Thunder καμιά φορά παλεύουν για τη παγίδα αλλά τους βλέπεις μια ταχύτητα κάτω σε ενέργεια.

το 1/17 είναι ενδεικτικό οτι στο 2ο θα αρχίσουν να μπαίνουν και θα σφίξουν τα γάλατα.

Το καλό για Μπακς είναι οτι ο Γιάννης δε ματώνει ακόμα και κρατάει δυνάμεις.

Δημοσ.

Δε μου αρέσει και η φιλοσοφία της άμυνας της OKC. Βάζουν κοντό στο Γιάννη. οπότε είτε πάει μέσα με πλάτη ή αν έρθει βοήθειά σπάνε τη μπάλα έξω για ελεύθερα τρίποντα.

Η θα παίξεις με σκληροπυρηνικό wall εξαρχής και γρήγορα switches μετά ή με ψηλό και χέρια δίπλα για να κόψουν τους διαδρόμους (αυτό που κάνουν οι Heat με τον Bam και είναι κάργα αποτελεσματικό).

• Like 1
Δημοσ.

τους βλέπω τους Μπακς να ξύνονται κάνα 3λεπτο και οι Θάντερ πλησιάζουν επικίνδυνα και θα τους πιάσουν στον ύπνο. Θα μπει και κάνα τρίποντο και θα έχουμε ματς.

πω αυτός ο Ντοκ αχρήστεψε το Πόρτις απόψε. Τον άφησε πάγκο τόση ώρα που μπήκε και δε ξέρει τι να κάνει και μπλέκεται με το Γιάννη σε 3 επιθέσεις τώρα.

καλά με 2/24 τρίποντα δε πας πουθενά απόψε.

Δημοσ.

77-64. Είναι καλός ο Ντοκίνιο τώρα? 🤣

Γενικά μόνοι τους το χάνουν το παιχνίδι οι Thunder. Όπως και πέρσι στα playoffs που χάσανε από μισό Λούκα μπαταρισμένο σαν μούμια. Μπορεί να περάσουν από την δύση, αλλά δε τους έχω καμία εμπιστοσύνη κόντρα στους Celtics.

83-66

με 5% τρίποντα δε μάμησε κανείς.

Ο Πόρτις όντως εκτός τόπου και χρόνου. Εκτός από ένα σωρό λάθη, τώρα είσαι μπροστά 20 και σκας επιθετικά με αγκωνιές για flagrant 1s.

Δημοσ.

4/28 😅

και γω να μπω αλλαγή να σουτάρω κανένα δε θα φανεί η διαφορά 😅

αμα φτύνει η μπασκέτα και τα πεταχτάρια του Χάρτενστάην πάει το ματς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...