ekrepali Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Bucks - Pacers Game1 Μ. Σάββατο στις 20:00. Την ίδια ώρα έχει Qualifying F1, οπότε μάλλον θα δω το μπάσκετ κονσέρβα.
ilos Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Το ανέκδοτο της ημέρας. https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/2436764/mpoyntenholzer-zitise-apo-ton-mpil-na-ginei-mpeberli-kai-ekeinos-apaitise 1
ilos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Χτες λίγο πολύ τα playin πήγαν όπως τα περιμέναμε οι περισσότεροι. Οι Magic με τους 2 Anthony (Cole+Black) και έναν τρομερό Wendell Carter Jr στη ρακέτα και με όπλο την πολύ καλή άμυνά τους και το playmaking του Banchero ξεφτίλισαν στο τέλος την Atlanta. Αν και φοβήθηκαν κάπως γιατί είχαν κλασικά το κενό τους διάστημα στη τρίτη περίοδο που θύμισαν λίγο ότι είναι η χειρότερη επίθεση στο NBA. Τρομερή εντύπωση μου έκανε ο Wagner, δε ξέρω τι έχει πάθει το παλικάρι και πλέον δε μπορεί να σουτάρει καθόλου. Εντελώς broken το jump shot του σαν του Bridges στην αρχή της χρονιάς. Πιστεύω 1-2 παιχνιδάκια μπορούν να τα πάρουν από τους Celtics στις βραδιές που δε θα τους μπουν τα τρίποντα, αλλά μέχρι εκεί. Η Atlanta με τραγικό Trae που όταν πήγε η δουλειά στους 20 πόντους άρχισε τα δικά του και αποβλήθηκε, παραμένει φαβορί για την 8η imo αλλά μόνο σίγουρο δεν θα είναι. Όπως και να έχει όποια ομάδα και από αυτές τις 3 να περάσει δε νομίζω να γλιτώσουν τη σκούπα από τους Cavs. Στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, οι Warriors με αίμα και ιδρώτα literally, επικράτησαν των Grizzles. Ο Himmy αγωνίστηκε τελικά με ενέσεις και αν και όχι 100% ήταν απίστευτος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος από τον Curry που αν και με μπαταρισμένο χέρι ο τρελός έβαλε τα απίστευτα. Συγκινητικός Ja που έπαιζε τραυματίας με γυρισμένο αστράγαλο 4η περίοδο, αν και ο καλύτερος παίχτης του Memphis ήταν ο Bane. Μεγάλο πρόβλημα στα rebounds οι warriors, JJJr και ο Eidy κάνανε θραύση. Ειδικά αν ο Eidy δεν ήταν άπειρος και ήξερε να προστατεύει τη μπάλα στη ρακέτα και να τελειώνει ψηλά ή να πασάρει σωστά έξω, θα υπήρχε μεγάλο θέμα. Απορώ που έπαιξαν το σκιάχτρο τόσο πολύ και με foul trouble σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Μεγάλη αδυναμία του roster των warriors, ειδικά αν παίζουν την κοντή πεντάδα με Green στο 5 αλλά και οι Post, Looney δε βοηθάνε και αυτοί ιδιαίτερα. Θα έχει πλάκα τώρα πως θα τα βγάλουν πέρα με την καλύτερη τριάδα στα επιθετικά rebound στο NBA (Adams,Sengun,Thompson). Το Memphis, όλα θα εξαρτηθούν από τον Ja. Αν ξεπεράσει το διάστρεμμα και είναι καλά δε νομίζω ότι έχουν να φοβούνται τίποτα από Sacramendo ή Dallas. Και μακάρι να περάσει γιατί θα είναι καλύτερη σειρά με την OKC σε σχέση με τους άλλους 2. Επεξ/σία 16 Απριλίου από ilos
st2 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Ξύπνησα και πρόλαβα μόνο το τέλος Εμένα μου έκανε εντύπωση προς το τέλος ο Curry περίμενε να εκτελέσει βολές και Morant πήγε από πίσω κάτι έλεγαν και χαμογελαγαν Καμία συγκέντρωση ρε φίλε Νομίζω ήταν ισόπαλο εκείνη την στιγμή
ilos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, st2 είπε Ξύπνησα και πρόλαβα μόνο το τέλος Εμένα μου έκανε εντύπωση προς το τέλος ο Curry περίμενε να εκτελέσει βολές και Morant πήγε από πίσω κάτι έλεγαν και χαμογελαγαν Καμία συγκέντρωση ρε φίλε Νομίζω ήταν ισόπαλο εκείνη την στιγμή Ε θα του πε να τις χάσει. Εσύ στη θέση του δε θα γέλαγες.🤣 1
st2 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Bulls θλίψη.... Δεν ήταν καν οι μπροστινές θέσεις γεμάτες Α ρε Coby White είσαι μεγάλη συμπάθεια αλλά έχεις μπλέξει με τον Karnisovas...
ilos Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 2 ώρες πριν, st2 είπε Bulls θλίψη.... Δεν ήταν καν οι μπροστινές θέσεις γεμάτες Α ρε Coby White είσαι μεγάλη συμπάθεια αλλά έχεις μπλέξει με τον Karnisovas... Θλιβερό πως έχει καταντήσει η πρωην ομάδα όλων μας... Εντάξει και στην Ελλάδα είμασταν κάποτε όλοι Άρης, αλλά σε σχέση με τους Bulls τουλάχιστον είναι αξιοπρεπής για τα Ελληνικά δεδομένα, αφού σε budget δεν υπάρχει parity με τους 2 ευρωλιγκάτους. Για τον Lillard, ασχολίαστο. Ελπίζω το παλικάρι να καταλαβαίνει τα ρίσκα και να μην σταμάτησε την αγωγή για μόνο και μόνο για ring chasing που και πάλι είναι πολύ χλωμό. Αν τη σταμάτησε τώρα, υπολογίστε μισο-1 μήνα μετά μέχρι να σταματήσει να υπάρχει ο κίνδυνος για αιμορραγίες. Δηλαδή και πάλι δε θα παίξει 1st round. 1
avacan23 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Δείξε μου μια φωτογραφία με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του αθλήματος… Ξεκινά με τα πλει οφ επιτέλους! Άντε να δούμε καλό Πάσχα με υγεία σε όλους !
ekrepali Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 22 hours ago, scorpion8283 said: 🤔😲 Προλαβες 😅 Έχουν πάθει πλάκα οι γιατροί πόσο γρήγορα το ξεπέρασε, και σταμάτησε την αγωγή με τα αντιπηκτικά. Συνήθως τέτοιες περιπτώσεις αφήνουν τους παίχτες εκτός δράσης για 3-12 μήνες. Game 1 & 2 δε νομίζω να παίξει... αλλά game3 στο milwaukee φαντάζομαι να ξεκινήσει βασικός. 1
scorpion8283 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 59 minutes ago, st2 said: Ελπίζω να είναι 6ος παίχτης και με min restrictions Περιπου αυτο... Να μην βασιστουν πανω του, ειδικα στο κατεβασμα, αλλα να παιξει σαν combo 2αρι πολυτελειας. Κοινως ταυτοχρονα στο γηπεδο, οσο παιξει, με Rollins/KPJ. Ας ''φαει'' λεπτα απο Prince, Green, Trent, , αναλογως το lineup και τη μερα του καθενος. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου Κατέρρευσε σε εστιατόριο ο Γκρεγκ Πόποβιτς (οκ πριν 3 μέρες) Δεν τον βλέπω να επιστρέφει. 2
ilos Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου https://www.nba.com/news/2025-nba-playoff-predictions-first-round Καλό σεφτέ. Υπενθυμίζω οι Βucks παίζουν πρώτοι πρώτοι στις 8 σήμερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα