scorpion8283 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου I m playing λεει... Μεγααααλο ερωτηματικο σε τι κατασταση θα ειναι...ιδανικα θα ταν να μπαινε μαζι με εναν απο τους Rollins- KPJ ταυτοχρονα και να μοιραζονται το 1-2... 1 1
ilos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Ρε τον Cade....😵 Εχω παθει πλακα Βασικά αυτός κάνει πλάκα με όλη την άμυνα των Knicks.🤣 2/2 games ο καλύτερος παίχτης στο παρκέ είναι. Αν και πάλι κόντεψαν να τσοκάρουν διαφορά 15-20 πόντων στην 4η περίοδο, αλλά χάσανε τα τελευταία σουτάκια οι Knicks. Πολύ πριμαντόνες έχουν μαζευτεί στην Νέα Υόρκη, κάργα hero ball - καμία σχέση με πέρσι που ήταν hard work/grit team. Στους Pistons βλέπεις ακόμα και ο Beasley προσπαθεί κάπως. Ρίχνουν και άφθονο ξύλο (Τhomson, Duren κλπ), είδα τον Brunson στο τέλος του αγώνα και ήταν λες και του τη πέσαν οι Ματατζήδες. Δε θα έχουν εύκολα ξεμπερδέματα αν δεν τον περιορίσουν κάπως. Και οι Clippers τρομερό break με ηρωϊκό Leonard. Όταν είναι υγιής είναι μέσα στους 2-3 καλύτερους playoff performers. Για να δούμε τι θα κάνουν σήμερα τα ψοφίμια από τα ελάφια τώρα που θα πάρει κάποια minutes ο Lillard. Επεξ/σία 23 Απριλίου από ilos 1 1
scorpion8283 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 8 minutes ago, ilos said: Βασικά αυτός κάνει πλάκα με όλη την άμυνα των Knicks.🤣 2/2 games ο καλύτερος παίχτης στο παρκέ είναι. Ρε σου λεω εχω τρελαθει με τον τυπο. Κανει φοβερα πραγματα, σκοραρει αβιαστα, με ολους τους τροπους, εχει δυναμη ταχυτητα υψος για ασσος, παιζει αμυνα απο 1 μεχρι 4 και γενικα , πως να το πω... εσυ θα με καταλαβεις, παιζει....ωριμο παιχνιδι γενικοτερα... απο του χρονου θα τον παρακολουθω.
greekfragma Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Κατηφορίζει το γήπεδο των Πίστονς. Σκέφτομαι να ξενυχτίσω αλλά θα κοιμηθώ με στεναχώρια
ilos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Δεν έχει νόημα να ασχολούμαι άλλο με τους Bucks οι τύποι είναι ή άμπαλοι ή απλά washed ή δε το κατέχουν. Το νούμερο ένα είναι η ταχύτητα να μη δίνεις ez transition buckets και το νούμερο 2 το σουτ. Και αυτοί είτε πάσχουν στο 1 από τα 2 ή και στα 2.
ilos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Αχαχαχα ο άλλος έχει ταμπέλα να μετρά τα δεύτερα στις βολές του Γιάννη.🤣 Κλαίω με Doc κάνουν ότι @@ρια υπάρχει και αυτός χειροκροτεί. Σε 10-20 λεπτά η διαφορά θα πάει στους 25+ αν δε βάλει τους κοντούς. 5 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Ξαναυποφερει ο Λοπεζ...😒 Αν βγει ο Γιάννης να ξεκουραστεί φαντάσου στην άμυνα Lopez, Portis, Kuzma.🤣 Όχι ότι κάνουν και στην επίθεση τίποτα βέβαια.
greekfragma Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 8 minutes ago, ilos said: Δεν έχει νόημα να ασχολούμαι άλλο με τους Bucks οι τύποι είναι ή άμπαλοι ή απλά washed ή δε το κατέχουν. Το νούμερο ένα είναι η ταχύτητα να μη δίνεις ez transition buckets και το νούμερο 2 το σουτ. Και αυτοί είτε πάσχουν στο 1 από τα 2 ή και στα 2. Το πρόβλημα είναι διοικητικό και προπονητικό. Ο Ντοκ είναι ανεπαρκής, δεν εμπνέει, και ο Γιάννης έχει δείξει ότι όσο και αν αγαπάει την ομάδα την πόλη και τα προηγούμενα χρόνια που έχτισε, πλέον ζητούσε το κάτι παραπάνω και έμεινε με τις υποσχέσεις. Φάνηκε ότι ο οργανισμός γενικά δεν είναι για πρωταθλητισμό λόγω μεγέθους ή έλλειψη έμπειρου σταφ. Πόσο κρίμα που αυτή η υπερπαικταρα ο Γιάννης μας δε βρέθηκε δίπλα σε ένα Ντονσιτς. Τα χω ξαναγράψει όμως όλα. Τώρα είναι η ώρα της πικρής αλήθειας 1
ilos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Το πρόβλημα είναι διοικητικό και προπονητικό. Ο Ντοκ είναι ανεπαρκής, δεν εμπνέει, και ο Γιάννης έχει δείξει ότι όσο και αν αγαπάει την ομάδα την πόλη και τα προηγούμενα χρόνια που έχτισε, πλέον ζητούσε το κάτι παραπάνω και έμεινε με τις υποσχέσεις. Φάνηκε ότι ο οργανισμός γενικά δεν είναι για πρωταθλητισμό λόγω μεγέθους ή έλλειψη έμπειρου σταφ. Πόσο κρίμα που αυτή η υπερπαικταρα ο Γιάννης μας δε βρέθηκε δίπλα σε ένα Ντονσιτς. Τα χω ξαναγράψει όμως όλα. Τώρα είναι η ώρα της πικρής αλήθειας Δε πειράζει όλα είναι για καλό. Σκούπα->Trade και ξεκούραστος στο Ευρωμπάσκετ. Ο Σιάκαμ γιατί κάνει σα τρελός με τον Trent lol. έχω δει τέρατα που δε σφυρίζονται καν και δε κάνουν έτσι.
greekfragma Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 minute ago, ilos said: Δε πειράζει όλα είναι για καλό. Σκούπα->Trade και ξεκούραστος στο Ευρωμπάσκετ. Απλά δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου πόσο καλό έκανε στο Λούκα που πήγε σε έναν μεγάλο οργανισμό. Ξέραμε πόσο παικταρα είναι. Και τώρα βγάζει ακόμα καλύτερα στοιχεία. Το ίδιο θεωρώ θα έκανε και ο Γιάννης. Τρεντ Τζουνιορ έβαλε λίγη σαλτσουλα στο ματς μπας και το χαλάσει από τη διαφαινόμενη ήττα
ilos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Με το που βγαίνουν Λόπεζ, Κούζμα πάντως μοιάζουν κάπως με ομάδα. Όχι playoff επιπέδου απλά κάνουν τουλάχιστον τα βασικά. 1
scorpion8283 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Μπομπις θετικος...( εκπληξουλα) Ιιιισως να πηρε λιγο μπροστα και KPJ.. Πολλα αβιαστα τελειως ομως λαθη... Πολυ ευστοχη η Indiana...τι διαολο...ακομα και γι αυτη την αμυνα των Bucks... 1 λεπτο να παιξει ο Λοπεζ, τελειωνει το παιχνιδι...😶
greekfragma Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Έχω ήδη ξαπλάρει με το μαξιλάρι σε όρθια θέση. Περιμένω να κρυώσει και λίγο πίτσα. Δε ξέρω αν θα αντέξω μετά το πιτσονι 1
ilos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε Έχω ήδη ξαπλάρει με το μαξιλάρι σε όρθια θέση. Περιμένω να κρυώσει και λίγο πίτσα. Δε ξέρω αν θα αντέξω μετά το πιτσονι Θα σου μετράνε προβατάκια (και ποντάκια) ο Λόπεζ με τον Κούζμα στο 2ο ημίχρονο.🤣 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα