greekfragma Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου πω μλκ πονάνε τα μάτια μου....τι ακριβώς βλέπουμε 1
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Μπήκε Kuz gg. Γιατί ο dame είναι συνέχεια στη ρακέτα στην άμυνα. Εντάξει να τον κρύψεις με τον bryant αλλά τρως mismatches. Lopez + Kuz περίφημα.
greekfragma Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου μα τη παναηα θα μπω να παίξω στα 42 μου και τετοια ερμπολ ΔΕ κανω! 1
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Έχω μαγευτεί με Lopez. Δε τσουλάει και δε βλέπει χριστό ναούμε. Ελεύθερος ο Dame δίπλα το μπουμπουνάει από τα 9 μέτρα. Ξεκινάει η επίθεση ώσπου να φτάσει κέντρο έχει σχεδόν περάσει ο μισός χρόνος και κάθεται και στο τρίποντο για να προλάβει να γυρίσει πίσω καμιά φορά. Τιειναυτορε? 2/17 τρίποντα btw και αρκετά ελεύθερα.
scorpion8283 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Χαος...απλα... Damian θελει να δειξει οτι ειναι θυμωμενος ... Εν τω μεταξυ οι Bucks θελουν να ακολουθησουν το ρυθμο...κσι απλα παιζουν βιαστικα...οχι γρηγορα 1
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Άρχισε τώρα και ο Γιάννης να παίζει σαν τον Kuzma. Τι είναι κοκσάκι και είναι κολλητικό?🤣 Μόλις τώρα, scorpion8283 είπε Τι κανεις μωρε Γιαννη 3 επιθεσεις...🥴 Ετοιμάζεται να βγει στο podcast του Θανάση το καλοκαίρι να κάνει το The Decision v2 μετά τον Lebron. 1
greekfragma Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Ειλικρινά σκέφτομαι πόσοι στις εξέδρες μετάνιωσαν πόσο πλήρωσαν το εισιτήριο για να δουν αυτό το τουρλουμπούκι... Εγώ θέλω να κλείσω τη τηλεόραση για να μη πληρώσω το ρεύμα της 4
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ειλικρινά σκέφτομαι πόσοι στις εξέδρες μετάνιωσαν πόσο πλήρωσαν το εισιτήριο για να δουν αυτό το τουρλουμπούκι... Εγώ θέλω να κλείσω τη τηλεόραση για να μη πληρώσω το ρεύμα της Αν συνεχίσουν λίγο έτσι ακόμα θα αρχίσω να υποστηρίζω τους pacers, είναι πιο κοντά και στα χρώματα μου σαν ομάδα - go Luka choo choo.🤣 Ευτυχώς που είναι life or death game και ο Γιάννης ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ε ρε δούλεμα που πέφτει πάνω στις δάφνες του 21.
greekfragma Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 3 minutes ago, ilos said: Αν συνεχίσουν λίγο έτσι ακόμα θα αρχίσω να υποστηρίζω τους pacers, είναι πιο κοντά και στα χρώματα μου σαν ομάδα - go Luka choo choo.🤣 Όχι εντάξει αχώνευτοι τέρμα. Ο Γιάννης πήγε αποδυτήρια με τέτοια ένταση στο βάδισμα του που νομίζω ότι παίζει να χώσει κάνα μπουκετο σε καμιά ντουλάπα για να μην αρχίσει τα μπουκέτα στον Ντοκ
scorpion8283 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ρε τον Gary.... Και ποιος Lillard... Επεξ/σία 26 Απριλίου από scorpion8283
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Μόλις τώρα, scorpion8283 είπε Ρε τον Gary.... Αν βάλει κοντά 40 αυτός και ο Γιάννης έκαστος έχουν μια ελπίδα. Οι άλλοι που πλαισιώνουν την ομάδα (πλην Dame που είναι ανέτοιμος) δε θα έπρεπε καν να παίζουν στο NBA. Τι κάνει call me ο Πόρτις 4 πόντους έχει lmao. Ok ο GTJr έχει ντυθεί dame σήμερα.
scorpion8283 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Ρε τον π@@@@η τον Gary.. Εχει ξανακανει τετοια παιχνιδια μη τον ματιασω... Ενα ρε Bobby - chocky...ενα
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 60 Γιάννης/Τρεντ 25 όλοι οι άλλοι lol. Δεν είναι τίποτα τρελό σαν ομάδα οι Pacers ούτε πέρσι που χάσανε games από κουτσο Μιντλετόν και Μπέβερλι, ούτε και φέτος. Απλά έχουν μια 8αδα above average παίχτες. Χάνουν από έναν Γιάννη και τον GTJr που εντάξει είναι σεληνιασμένος. Αυτό που παίρνει επιθετικά ο bobby και τριπλάρει σα χάνος πόσο χαζό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα