scorpion8283 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Λιγο hero ball γενικοτερα.... Sims θετικος, prince φοβαται να σουταρει και παιζει αμυνα σαν 50χρονος... Πολυ κακος... 4 minutes ago, greekfragma said: Μαζόχας είμαι..το λέω ξεκάθαρα. Κατσε εδω ρε...που θα βρεις καλυτερα
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έχω πεθάνει στο γέλιο με αυτό που λένε οι bucks άμυνα. Κάποιο Pacers guard πάει ανενόχλητο μέχρι τη ρακέτα every f time (Hali,McConell,Mathurin) και όταν έρχεται η βοήθεια κάνουν kick out και swing και τα rotation των Bucks ψάχνονται όσο είναι σε scramble. Μετά ευτυχώς χάνουν όλα τα ελεύθερα τρίποντα μέχρι στιγμής και οι Bucks μένουν στο game. Dame ανέτοιμος και κάκιστος. Πρώτη φορά είδα κάποιον να κάνει deny επιθετικό foul όπως έκανε μπροστά από τον Green στο transiition.🤣 Επεξ/σία 26 Απριλίου από ilos
greekfragma Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 1 minute ago, scorpion8283 said: Κατσε εδω ρε...που θα βρεις καλυτερα δηλαδή αλήθεια....όλη τη χρονιά τι ακριβώς δουλέψανε για να εμφανίσουν αυτό το απόλυτο μηδενικό σε plays? ναι δε περιμένω να δω Euroleague plays αλλά αυτό το οτι να ναι δε το παίζαμε ούτε σε 3on3 στην αυλή του φίλου με τη μπασκέτα στο γυμνάσιο.
greekfragma Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Λίλαρντ ταπίδι στο Σιάκαμ ωωωωω μλκ τι του κανεεεεεε!!!! αυτό ήταν προσβΌλα 2
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Κάνει απίστευτη τάπα ο dame στον Siakam και στην επόμενη φάση τον αφήνουν ξεκρέμαστο στη ρακέτα σε iso lol. 2
greekfragma Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου πω μλκ πονάνε τα μάτια μου....τι ακριβώς βλέπουμε 1
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Μπήκε Kuz gg. Γιατί ο dame είναι συνέχεια στη ρακέτα στην άμυνα. Εντάξει να τον κρύψεις με τον bryant αλλά τρως mismatches. Lopez + Kuz περίφημα.
greekfragma Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου μα τη παναηα θα μπω να παίξω στα 42 μου και τετοια ερμπολ ΔΕ κανω! 1
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Έχω μαγευτεί με Lopez. Δε τσουλάει και δε βλέπει χριστό ναούμε. Ελεύθερος ο Dame δίπλα το μπουμπουνάει από τα 9 μέτρα. Ξεκινάει η επίθεση ώσπου να φτάσει κέντρο έχει σχεδόν περάσει ο μισός χρόνος και κάθεται και στο τρίποντο για να προλάβει να γυρίσει πίσω καμιά φορά. Τιειναυτορε? 2/17 τρίποντα btw και αρκετά ελεύθερα.
scorpion8283 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Χαος...απλα... Damian θελει να δειξει οτι ειναι θυμωμενος ... Εν τω μεταξυ οι Bucks θελουν να ακολουθησουν το ρυθμο...κσι απλα παιζουν βιαστικα...οχι γρηγορα 1
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Άρχισε τώρα και ο Γιάννης να παίζει σαν τον Kuzma. Τι είναι κοκσάκι και είναι κολλητικό?🤣 Μόλις τώρα, scorpion8283 είπε Τι κανεις μωρε Γιαννη 3 επιθεσεις...🥴 Ετοιμάζεται να βγει στο podcast του Θανάση το καλοκαίρι να κάνει το The Decision v2 μετά τον Lebron. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα