greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Πίτσα τσεκ. Μπύρα τσεκ. Ελπίζω να μην πικραθούμε απόψε αν και δύσκολο να γίνει το comeback. 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Σωωωωπα Δεν ξεκιναει Λοπεζ? Γιατι? Edit ουτε Kuzma
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 1 minute ago, ilos said: Σαν να βλέπεις άλλη ομάδα στην άμυνα κυριολεκτικά. 11-0 και 3/3 τρίποντα. ωραία αρχίσαμε
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 1 minute ago, ilos said: Σαν να βλέπεις άλλη ομάδα στην άμυνα κυριολεκτικά. Αλλο ματς...δεν τους αφηνει να κυκλοφορησουν... Καλα θα προσαρμοστουνbut still
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 0-11 time out indiana. 3.5 παίχτες lineup > 1 παίχτη lineup ποιος θα το περίμενε... 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Just now, greekfragma said: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ Τι ειναι το αρκουδακι ρε? Btw τωρα θελω κι εγω πιτσα. Μας Γ@@@@σες 1
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου τι ωραία τα playoff χωρίς διαφημίσεις απολαμβάνουμε όλο το μενού με τα κορίτσια. 1 minute ago, scorpion8283 said: Τι ειναι το αρκουδακι ρε? Btw τωρα θελω κι εγω πιτσα. Μας Γ@@@@σες ε δίναν τα κορίτσια με τα κολάν κάτι αρκουδάκια. 1
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου έχω χρόνια να δω Γιάννη να παίζει 3/4 γηπέδου άμυνα στον Σιάκαμ.
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πάω να βγάλω πίτσα να κρυώνει. Σόρυ τυχαίο ταγκ @scorpion8283 Επεξ/σία 30 Απριλίου από greekfragma 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 2 minutes ago, ilos said: έχω χρόνια να δω Γιάννη να παίζει 3/4 γηπέδου άμυνα στον Σιάκαμ. Θα κουραστει πηγα να σου πω Αλλα θα ξεκουραστει με 2 φαουλ σε...μιση περιοδο
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Δε θέλω να γίνω σκληρός, αλλά τον βλέπω να αποβάλλεται στο τελευταίο του παιχνίδι σαν Buck τόσο hardcore που παίζει άμυνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα