scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 1 minute ago, greekfragma said: Πάω να βγάλω πίτσα να κρυώνει. Σόρυ τυχαίο ταγκ @scorpion8283 Πωωωωω...🥴 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Just now, ilos said: Δε θέλω να γίνω σκληρός, αλλά τον βλέπω να αποβάλλεται στο τελευταίο του παιχνίδι σαν Buck τόσο hardcore που παίζει άμυνα. Ή να τα φτυνει...
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Μόλις τώρα, greekfragma είπε 2 φάουλ ο Γιάννης πάνε τα τσάλεντζ.... Το ζήτησε ο Γιάννης και ο doc έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Ήταν σωστό και έγινε.🤣 Από αυτούς τους soft τύπους θα φάνε gentlemans sweep. Ομάδα με Γιάννη. 1 1
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου collision για μπλούπερ Λόπεζ Κούζμα πάμε παληκάρια μου! ωχ ωχ ωχ 2
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Ωραίο τάκλιν ο Green αλλά στους άσπρους ρε, οι πράσινοι είναι με εμάς.
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Εν τω μεταξυ η τριαδα των guard αυτη που ξεκινησε, αποδηκνυεται καλο προσπεκτ. Ολο το χρονο δλδ, οχι μονο στα p offs
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Δείτε για πότε πάει περίπατο το +15 τώρα. Πως γίνεται να έχεις average 2 rebounds σαν βασικός Center? Ακόμα και ο Kevin Hart περισσότερα θα είχε.
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Goal o Kuzma ΚΑΙ ΟΛοπεζ υποχρεωσε με εξαιρετικη τεχνικη τον αντιπαλο σε βηματα. Ολο γκρινια ειστε ρε. 😝 3
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Μαγεία Κούζμα,Λόπεζ κάνουν ότι @@ρια είναι γνωστή στο observable universe και πάλι δε τιμωρούνται οι bucks.🤣 2
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Περα απο την πλακα, οσο...ατυχα αστοχοι κι αν ειναι οι Pacers, Η αμυνα στην κυκλοφορια τους βραχυκυκλωσε.
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Μόλις τώρα, scorpion8283 είπε Goal o Kuzma ΚΑΙ ΟΛοπεζ υποχρεωσε με εξαιρετικη τεχνικη τον αντιπαλο σε βηματα. Ολο γκρινια ειστε ρε. 😝 Ποιον υποχρέωσε σε βήματα ρε που έκανε έξοδο μεσολλογίου σε στοπ καρέ και πάλι έγινε beat.🤣 Ο Toppin απλά γέλαγε και ξέχασε να τριπλάρει. 1
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Εγώ τον Γκριν θέλω να τα στάξει απόψε...έχει ακόμα 6 τριποντάκια ακόμα; Και μια μπλουζίτσα θα τσίμπαγα από τη μελαχρινή! 1
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε Περα απο την πλακα, οσο...ατυχα αστοχοι κι αν ειναι οι Pacers, Η αμυνα στην κυκλοφορια τους βραχυκυκλωσε. Είπαμε 3.5>1 απλά math. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα