ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 0-11 time out indiana. 3.5 παίχτες lineup > 1 παίχτη lineup ποιος θα το περίμενε... 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Just now, greekfragma said: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ Τι ειναι το αρκουδακι ρε? Btw τωρα θελω κι εγω πιτσα. Μας Γ@@@@σες 1
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου τι ωραία τα playoff χωρίς διαφημίσεις απολαμβάνουμε όλο το μενού με τα κορίτσια. 1 minute ago, scorpion8283 said: Τι ειναι το αρκουδακι ρε? Btw τωρα θελω κι εγω πιτσα. Μας Γ@@@@σες ε δίναν τα κορίτσια με τα κολάν κάτι αρκουδάκια. 1
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου έχω χρόνια να δω Γιάννη να παίζει 3/4 γηπέδου άμυνα στον Σιάκαμ.
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πάω να βγάλω πίτσα να κρυώνει. Σόρυ τυχαίο ταγκ @scorpion8283 Επεξ/σία 30 Απριλίου από greekfragma 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 2 minutes ago, ilos said: έχω χρόνια να δω Γιάννη να παίζει 3/4 γηπέδου άμυνα στον Σιάκαμ. Θα κουραστει πηγα να σου πω Αλλα θα ξεκουραστει με 2 φαουλ σε...μιση περιοδο
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Δε θέλω να γίνω σκληρός, αλλά τον βλέπω να αποβάλλεται στο τελευταίο του παιχνίδι σαν Buck τόσο hardcore που παίζει άμυνα. 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 1 minute ago, greekfragma said: Πάω να βγάλω πίτσα να κρυώνει. Σόρυ τυχαίο ταγκ @scorpion8283 Πωωωωω...🥴 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Just now, ilos said: Δε θέλω να γίνω σκληρός, αλλά τον βλέπω να αποβάλλεται στο τελευταίο του παιχνίδι σαν Buck τόσο hardcore που παίζει άμυνα. Ή να τα φτυνει...
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Μόλις τώρα, greekfragma είπε 2 φάουλ ο Γιάννης πάνε τα τσάλεντζ.... Το ζήτησε ο Γιάννης και ο doc έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Ήταν σωστό και έγινε.🤣 Από αυτούς τους soft τύπους θα φάνε gentlemans sweep. Ομάδα με Γιάννη. 1 1
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου collision για μπλούπερ Λόπεζ Κούζμα πάμε παληκάρια μου! ωχ ωχ ωχ 2
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Ωραίο τάκλιν ο Green αλλά στους άσπρους ρε, οι πράσινοι είναι με εμάς.
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Εν τω μεταξυ η τριαδα των guard αυτη που ξεκινησε, αποδηκνυεται καλο προσπεκτ. Ολο το χρονο δλδ, οχι μονο στα p offs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα