Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαλάλι το ξενύχτι! Ματσαρα μεντραγικους διαιτητές… φάουλ σε τζάμπολ δεν έχω ξαναδεί … αυτά που κάνει ο τρεντ τζούνιορ είναι ιστορικά … ούτε ο καρύ αυτά … κι ο Γιάννης Ελ σιντ χωρίς ανάσες να παίζει άμυνα παντού και να κάνει Ντέιαν από το τρίποντο … 

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1999

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αχαχαχαχαχα έλεος το choke του αιώνα.

Μόνο όσοι είναι Bucks μπορούν να το εκτιμήσουν.

Και η πλάκα είναι τα choke τα έκαναν οι ήρωες. Trent και Green.

Το πρώτο έχει live τρίπλα μόνος τη σταματάει κλείνεται και πασάρει λάθος. Το δεύτερο εντάξει μανταλάκια. Τώρα οι τσαμπουκάδες δε ξέρω τι ρόλο βαράνε.

Poverty franchise.

Επεξ/σία από ilos
  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, ilos said:

Μόνο όσοι είναι Bucks μπορούν να το εκτιμήσουν.

δε γράφω τίποτα....έχω στεναχωρεθεί μετά από τόση προσπάθεια του Γιάννη αλλά και για τους υπόλοιπους.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά δεν τ κάνει ούτε η Φεράρι στη F1! Η τα κάνουν ομαδεσ Του ντοκ ριβερς…Επική αυτοκτονία αλλά και τι έγινε δεν είχαν καμία ελπίδα με αυτό το ρόστερ … και επίσημα το nba στο κυνήγι του Γιάννη..

ριβερς σε παρακαλώ άσε τα Ubuntu και τις θεωρίες και βγες στη σύνταξη μη καταστρέψεις άλλη ομάδα..

κουζμα άστο ασχολησου  με τη μόδα φτάνει ένας Μπένι (χιλ)  Σίμονς 

Ελάφια  πλέι οφ  σε 20 χρόνια πάλι …

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 2
Δημοσ.

Ο Γιάννης κατάλαβε μετά κι από αυτό πιστεύω ότι δεν υπάρχει ελπίδα στο Ουισκόνσιν 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

δε γράφω τίποτα....έχω στεναχωρεθεί μετά από τόση προσπάθεια του Γιάννη αλλά και για τους υπόλοιπους.

Θα χάνανε έτσι και αλλιώς μετά μέσα στο milwaukee μη περίμενες το reverse Doc. Αλλά ναι τώρα τι να κακίσεις οι Chockers ήταν και οι ήρωες και οι 2 με minimum contracts είναι ο ένας undrafted τρίτη χρονιά.

Όπως έγραψα Poverty Franchise. Σήκω φύγε αν έχεις ακόμα διάθεση για πρωταθλητισμό.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, avacan23 είπε

Ο Γιάννης κατάλαβε μετά κι από αυτό πιστεύω ότι δεν υπάρχει ελπίδα στο Ουισκόνσιν 

Αν μείνει μετά ΚΑΙ από αυτό θα πεθάνει μέσα στο fiserv forum. Να του κάνουν και μαυσωλείο με μαζοχιστικές επιγραφές από πάνω. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Πέρσι τουλάχιστον τους πήγες 6 games χωρίς Γιάννη με Μπέβερλι, μισό Λίλαρντ και ημιανάπηρο Μίντλετον.🤣

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...