ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) αχαχαχαχαχα έλεος το choke του αιώνα. Μόνο όσοι είναι Bucks μπορούν να το εκτιμήσουν. Και η πλάκα είναι τα choke τα έκαναν οι ήρωες. Trent και Green. Το πρώτο έχει live τρίπλα μόνος τη σταματάει κλείνεται και πασάρει λάθος. Το δεύτερο εντάξει μανταλάκια. Τώρα οι τσαμπουκάδες δε ξέρω τι ρόλο βαράνε. Poverty franchise. Επεξ/σία 30 Απριλίου από ilos 1
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Just now, ilos said: Μόνο όσοι είναι Bucks μπορούν να το εκτιμήσουν. δε γράφω τίποτα....έχω στεναχωρεθεί μετά από τόση προσπάθεια του Γιάννη αλλά και για τους υπόλοιπους. 1
avacan23 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αυτά δεν τ κάνει ούτε η Φεράρι στη F1! Η τα κάνουν ομαδεσ Του ντοκ ριβερς…Επική αυτοκτονία αλλά και τι έγινε δεν είχαν καμία ελπίδα με αυτό το ρόστερ … και επίσημα το nba στο κυνήγι του Γιάννη.. ριβερς σε παρακαλώ άσε τα Ubuntu και τις θεωρίες και βγες στη σύνταξη μη καταστρέψεις άλλη ομάδα.. κουζμα άστο ασχολησου με τη μόδα φτάνει ένας Μπένι (χιλ) Σίμονς Ελάφια πλέι οφ σε 20 χρόνια πάλι … Επεξ/σία 30 Απριλίου από avacan23 2
avacan23 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Ο Γιάννης κατάλαβε μετά κι από αυτό πιστεύω ότι δεν υπάρχει ελπίδα στο Ουισκόνσιν 1
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Μόλις τώρα, greekfragma είπε δε γράφω τίποτα....έχω στεναχωρεθεί μετά από τόση προσπάθεια του Γιάννη αλλά και για τους υπόλοιπους. Θα χάνανε έτσι και αλλιώς μετά μέσα στο milwaukee μη περίμενες το reverse Doc. Αλλά ναι τώρα τι να κακίσεις οι Chockers ήταν και οι ήρωες και οι 2 με minimum contracts είναι ο ένας undrafted τρίτη χρονιά. Όπως έγραψα Poverty Franchise. Σήκω φύγε αν έχεις ακόμα διάθεση για πρωταθλητισμό. 1
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Μόλις τώρα, avacan23 είπε Ο Γιάννης κατάλαβε μετά κι από αυτό πιστεύω ότι δεν υπάρχει ελπίδα στο Ουισκόνσιν Αν μείνει μετά ΚΑΙ από αυτό θα πεθάνει μέσα στο fiserv forum. Να του κάνουν και μαυσωλείο με μαζοχιστικές επιγραφές από πάνω. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Πέρσι τουλάχιστον τους πήγες 6 games χωρίς Γιάννη με Μπέβερλι, μισό Λίλαρντ και ημιανάπηρο Μίντλετον.🤣 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Ενταξει μωρεεεεμην τρελαινεστε ρε σεις. Το απολαυσαμε...αξιζε το ξενυχτι Ετσι κι αλλιως δεν πηγαιναν καπου, θα εχαναν στο Μιλγουοκι. Ο Τρεντ και ο Green δεν θα γινοντουσαν all star ξαφνικα.. Ειναι αυτο που ειναι 2 τιμιοτοτατα 2 αρια με βρωμοχερα που μπορουν να αντικαθιστουν ο ενας τον αλλο ή καποιες φορες να παιζουν μαζι. Εξαιρετικη και τιμιοτατη προσπαθεια κκαι απο τους 2. Ο Γιαννης ειναι ο καλυτερος μπασκετμπολιστας στον κοσμο. Τελεια. Μπορουν να το αμφισβητησουν μονο οσοι δεν ειδαν ολοκληρα τα ματς αλλα μονο τα review και τα highlights. Ο Χαλιμπαρτον μαλακισμενο τελειως... 1
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Να πω την αλήθεια βαθιά μέσα μου ήξερα ότι αν υπάρχει μια ομάδα να τσοκάρει και να χάσει 7 πόντους μέσα σε 40 δεύτερα είναι οι Bucks.🤣 1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε Ο Γιαννης ειναι ο καλυτερος μπασκετμπολιστας στον κοσμο. Τελεια. Από την στιγμή που δεν είναι closer και δεν έχει αυτός τη μπάλα στα χέρια του και αφήνει τους άλλους να πάρουν τις βολές (να τσοκάρουν στη συγκεκριμένη περίπτωση), όχι δεν είναι.🤣 Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού μπορώ άνετα να σου βρω μια ντουζίνα παίχτες που τους προτιμώ από το να έχω τον Γιάννη στο γήπεδο.
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 3 minutes ago, ilos said: Να πω την αλήθεια βαθιά μέσα μου ήξερα ότι αν υπάρχει μια ομάδα να τσοκάρει και να χάσει 7 πόντους μέσα σε 40 δεύτερα είναι οι Bucks.🤣 Λογικο...τα πες και πιο πριν. Ειχες 3 που οριακα δεν εχουν παιξει p offs, και το Μπομπι ΤΩΝ playoffs Και επαιζαν μονοι τους σε ολα τα p offs... Ολα καλα. Να δουμε του χρονου... 4 minutes ago, ilos said: Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού μπορώ άνετα να σου βρω μια ντουζίνα παίχτες που τους προτιμώ από το να έχω τον Γιάννη στο γήπεδο. Κανεις δεν μπορει να κανει αυτα που κανει ο Γιαννης τα υπολοιπα 47 λεπτα. Στο τελευταιο λεπτο βαλε οποιον θες 😝
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Στη τελευταία φάση του κανονικού αγώνα προτίμησε να γίνει ήρωας από το να δώσει τη μπάλα στον Trent.Όχι ότι ήταν κακή προσπάθεια, αλλά τόσα χρόνια άλλοι παίρναν αυτή την ευθύνη (Holiday,Midddleton,Lillard κλπ) .Στη παράταση αφού εντάξει τα είχε φτύσει από την υπερπροσπάθεια ήταν ο αδύναμος κρίκος στα switches με τον Hali. Τον κούρασαν και τον νίκησαν τόσο απλά. Μόλις τώρα, scorpion8283 είπε Κανεις δεν μπορει να κανει αυτα που κανει ο Γιαννης τα υπολοιπα 47 λεπτα. Στο τελευταιο λεπτο βαλε οποιον θες 😝 Δε διαφωνώ. Εγώ θα τον βγάλω και θα βάλω όποιον θέλω, ο Doc όμως ποιον να βάλει τον Λούζμα ή τον πρώην τραγουδιστή?🤣 9 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Ο Χαλιμπαρτον μαλακισμενο τελειως... έχεις ιδέα τι ξεβράκωμα θα φάνε από τους Cavs τώρα? Και να τρέξουν και να μη τρέξουν ΧΑΧ είναι. 1
scorpion8283 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, ilos said: Στη τελευταία φάση του κανονικού αγώνα προτίμησε να γίνει ήρωας από το να δώσει τη μπάλα στον Trent.Όχι ότι ήταν κακή προσπάθεια, αλλά τόσα χρόνια άλλοι παίρναν αυτή την ευθύνη (Holiday,Midddleton,Lillard κλπ) .Στη παράταση αφού εντάξει τα είχε φτύσει από την υπερπροσπάθεια ήταν ο αδύναμος κρίκος στα switches με τον Hali. Τον κούρασαν και τον νίκησαν τόσο απλά. Δε διαφωνώ. Εγώ θα τον βγάλω και θα βάλω όποιον θέλω, ο Doc όμως ποιον να βάλει τον Λούζμα ή τον πρώην τραγουδιστή?🤣 έχεις ιδέα τι ξεβράκωμα θα φάνε από τους Cavs τώρα? Και να τρέξουν και να μη τρέξουν ΧΑΧ είναι. Πωπω φιλε...οριακα μπορει να ξενυχτισω να πανηγυρισω για Celtics... Εν τω μεταξυ οι 4 καλυτεροι του Μιλγουοκι παιρνουν μαζι λιγοτερα απο τον Κουζμα...🤣😅 Επεξ/σία 30 Απριλίου από scorpion8283
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 4 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Πωπω φιλε...οριακα μπορει να ξενυχτισω να πανηγυρισω για Celtics... Εν τω μεταξυ οι 4 καλυτεροι του Μιλγουοκι παιρνουν μαζι λιγοτερα απο τον Κουζμα...🤣😅 Δες καλύτερα τους Knicks εκεί γίνεται μάχη. Btw 30/20/13 είχε ο Γιάννης lol. Και 2 block και άλλα 2 κλεψίματα.🤣 Το χειρότερο +/- το είχε ο Trent από τις φάβες στο τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα