ilos Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, st2 είπε Clippers κρίμα μου άρεσαν σαν ομάδα Warriors μόλις είδα extended highlights δεν τους εφταναν οι Rockets Timberwolves τωρα περίεργο ματσαρισμα Ask and you shall receive. Rockets είδαμε σήμερα το πραγματικό τους πρόσωπο, γιατί στα 3 προηγούμενα σούταραν εξωπραγματικά ειδικά ο Van Vleet. Οι Magic της Δύσης είναι με λίγο καλύτερο transition game και επιθετικά rebound. Το ίδιο άσουτοι με εξαίρεση Van Vleet και λίγο τον Jabari Smith, κανείς άλλος δεν είναι αξιόπιστος/non streaky shooter. Ειδικά ο Green είναι ο πιο απατεώνας star/semi-franchise player ever. Ο τύπος είναι απίστευτος, δε μπορεί να σκοράρει με τίποτα αν δεν είναι στο transition ή δεν υπάρχει ανοιχτός διάδρομος να πάρει τουλάχιστον το foul στο drive. Αφερέγγυο shoot μετά από τρίπλα και παρόλο που είναι γρήγορος δε μπορεί για κάποιο λόγο να κάνει blow by defenders και συνήθως απλά κάνει settle για τούβλα. Ούτε assist δε μπορεί να βγάλει, κινητή εστία λαθών είναι Ένα game έκανε στο 2ο game και μετά εξαφανίστηκε από τον χάρτη. Χρειάζονται οπωσδήποτε έναν elite closer/shooter. Αν σκέφτονται για Γιάννη καλύτερα να το ξεχάσουν δε τηρεί καμία από τις 2 προδιαγραφές. 🤣Έχουν όλα τα picks των Suns. Θα επιχειρήσουν να τους πασάρουν KD, αλλά εγώ προσωπικά θα πήγαινα για Booker πιστεύω ταιριάζει πιο πολύ στο σύστημά τους και έχει περισσότερα χρόνια μπροστά του. Green, Sheppard, Whitmore και 2-3 picks και είναι win-win και για τους 2. Είδα και το Pacers-Cavs. Ήταν μεγάλη η απώλεια του Garland σε αυτό το game, δεν έχω ξαναδεί τους Cavs μια από τις καλύτερες ομάδες στα τρίποντα να σουτάρει τόσο χάλια. Συν οτί άφησαν την Indiana να τρέξει και να κάνει το παιχνίδι της. Έβγαλε και 2-3 καλές άμυνες - πήρε και 1-2 σφυρήγματα και τέζα ο καμπούρης. Δε πιστεύω ότι θα ξανασουτάρουν τόσο χάλια και o Ty Jerome θα πάρει ξανά 20 σουτ έλεος. Και έτσι πλεονέκτημα Indiana atm. Παρόλα αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Cavs θα πάρουν την σειρά εύκολα ή δύσκολα στο τέλος. PS. Curry τεράστιος υπερπαίχτης και underrrated playmaker και defender. Μπορεί ένα ημίχρονο να μη σκόραρε καν, αλλά όταν η μπάλα έκαιγε he cooked και έφτιαξε και ένα σωρό πόντους για τους υπόλοιπους (κυρίως τον Χίλντ). PS2 Μην ξεχνιόμαστε θα έχουμε και Gober vs Draymond πάλι.🤣 Επεξ/σία 5 Μαϊου από ilos 2
scorpion8283 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 3 hours ago, ilos said: Είδα και το Pacers-Cavs. Ήταν μεγάλη η απώλεια του Garland σε αυτό το game, δεν έχω ξαναδεί τους Cavs μια από τις καλύτερες ομάδες στα τρίποντα να σουτάρει τόσο χάλια. Συν οτί άφησαν την Indiana να τρέξει και να κάνει το παιχνίδι της. Έβγαλε και 2-3 καλές άμυνες - πήρε και 1-2 σφυρήγματα και τέζα ο καμπούρης. Δε πιστεύω ότι θα ξανασουτάρουν τόσο χάλια και o Ty Jerome θα πάρει ξανά 20 σουτ έλεος. Και έτσι πλεονέκτημα Indiana atm. Παρόλα αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Cavs θα πάρουν την σειρά εύκολα ή δύσκολα στο τέλος. Κανονικά θα πρεπε να λεω οτι το Mlke έχασε απο μια απο τις πιο καλές ομάδες και με τις απωλειες του οπότε οκ, Αλλά δεν μπορώ να τους χωνέψω με τπτ τους Ινδιανους...μου είναι πλεον ακρως αντιπαθείς... Ρε συ @ilosκάπου πέτυχα οτι θα μπορούσε να υπάρξει σενάριο απο ομάδα που θέλει να κάνει tanking να πάρει το συμβόλαιο του Lillard...αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως... To Mlke δεν εχει τιποτα απο assets να δωσει...ξερω γω picks κ.λ.π.... Π.χ. το λεγε κάποιος τυχαρπαστος ξερω γω για τη Utah...
nzeppos Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Δεν ξέρω τι και πόσα πράγματα μπορεί να πει κάποιος για αυτό: Νομίζω τα λόγια περιττεύουν μπροστά στον Κόουτς. 3
ilos Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) Γυαλίζει το μάτι του Brunson σήμερα, επέστρεψαν μετά από 20 πόντους πίσω. Ο Horford θα βλέπει εφιάλτες.🤣 Χαχαχαχα τι μεταφορά έκανε εκεί. Επικό TO, ούτε ο Γιάννης που το συνηθίζει δε κάνει τέτοια εξόφθαλμη παράβαση μπροστά στους διαιτητές. Πάλι ο White και ο Holiday θα κάνουν bail out τον Tatum. Αν δεν έκανε αυτά τα 2 λάθη στη σειρά ο Brunson, πιστεύω τους είχαν. Κλασικός Tatum 0/5 στο clutch. Για να δούμε αν θα γίνει κηδεία τώρα στα 5 δεύτερα. Πωπω τι έχασε ο Brunson. Απίστευτο. Παράταση μάλλον. Παραλίγο να έκανε φάβα ο Towns που είναι νερόβραστος, ευτυχώς οριακά δεν ήταν το foul σε shooting motion. Η Βοστόνη είναι down -3 με 3 δεύτερα. Παλικαρίσια νίκη για Νέα Υόρκη. Στη παράταση ο Tatum 2 πόντους εγκυκλοπαιδικά, μέχρι και airball έκανε σε iso με τον Brunson.🤣 Επεξ/σία 6 Μαϊου από ilos
ilos Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Αυτοκτονία στην Οκλαχόμα. Επίσης τι άλλο να κάνει ο Jokic ειλικρινά. Ο αληθινός MVP.
PSYHAS Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Ναι!!! Αυτοί είναι οι πρωταθλητές . Εχει δρόμο η σειρά βέβαια. Επίσης δε θυμάμαι άλλη φορά ημιτελικά όλοι να χάνουν έδρα από πρώτο ματς. Εκκρεμεί βέβαια το Golden State Minnesota
4saken Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Η Οκλαχομα γιατι εκανε φαουλ στην επαναφορα στα 11 δευτερολεπτα ενω ηταν 3 ποντους μπροστα?
ekrepali Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 4 hours ago, ilos said: Παραλίγο να έκανε φάβα ο Towns που είναι νερόβραστος, ευτυχώς οριακά δεν ήταν το foul σε shooting motion Πώς τον είδες σήμερα σε όλο το παιχνίδι; Εγώ στιγμιότυπα που είδα τώρα, φορτώθηκε με 2 γρήγορα φάουλ στην αρχή; Στην 3η περίοδο βλέπω τον σημάδευαν, δε μπορεί να μαρκάρει στη περιφέρεια. Aυτό φοβάμαι μελλοντικά που θα γίνει κι άλλο πιο αργός...
PSYHAS Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 13 λεπτά πριν, 4saken είπε Η Οκλαχομα γιατι εκανε φαουλ στην επαναφορα στα 11 δευτερολεπτα ενω ηταν 3 ποντους μπροστα? για να αποφύγει το 3p, που είχε βάλει πιο πριν ο Jokic και που μπουμπούνισε στο τέλος κι ο Gordon 1
ilos Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 4saken είπε Η Οκλαχομα γιατι εκανε φαουλ στην επαναφορα στα 11 δευτερολεπτα ενω ηταν 3 ποντους μπροστα? Όλα τα foul βεβιασμένα, αν αφήναν τουλάχιστο λίγο να τσουλήσει δε θα είχαμε τόσες βολές και το anticlutch του Holmgren στο τέλος. 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Πώς τον είδες σήμερα σε όλο το παιχνίδι; Εγώ στιγμιότυπα που είδα τώρα, φορτώθηκε με 2 γρήγορα φάουλ στην αρχή; Στην 3η περίοδο βλέπω τον σημάδευαν, δε μπορεί να μαρκάρει στη περιφέρεια. Aυτό φοβάμαι μελλοντικά που θα γίνει κι άλλο πιο αργός... Στο πρώτο ημίχτρονο που δεν υπήρχε η πίεση η Βοστόνη και ο Tatum πηγαίνανε τραίνο. Από την τρίτη περίοδο όμως που σοβάρεψαν στην άμυνα οι Knicks πάθανε κόκομπλόκο και σταμάτησαν να τους μπαίνουν και τα τρίποντα. Καλά Tatum άλλο ένα από αυτά τα παιχνίδια που δε μπορεί να σταυρώσει σουτάκι στο τέλος. Ο Brown προσπάθησε που συνήθως αυτός αναλαμβάνει, αλλά δεν είναι 100%. Παραλίγο να τους ξελασπώσουν Horford,Holiday,White αλλά δε γίνεται εύκολα όταν στην άλλη πλευρά είχες τον Brunson να κάνει cook όλα τα switches του Horford. Δε ξέρω τι συμβαίνει με τον Towns, δε παίρνει γενικά προσπάθειες και δεν αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Θα έπρεπε το picknpop του να ήταν το νούμερο 1 play των Knicks. Όλα τα περιμένουν από τον Brunson στο τέλος, αν και ο πιο clutch παίχτης στη παράταση ήταν ο Bridges. Στην άμυνα όταν βοηθάνε OG,Bridges,Hart μασκαρεύονται κάπως οι αδυναμίες του, δεν είναι πάντως και τόσο τραγικός αμυντικός ατομικά. Πιο πολύ εκτέθηκε πχ σήμερα ο Hordford που θεωρείται καλύτερος αμυντικός, σε συνδυασμό μάλιστα με τον Holiday στα picknroll. PS. Κανένας δε περιμένει να περάσει η NY την Βοστόνη. Για την ακρίβεια μόνο με τους Cavs περιμένουμε λίγο ζόρι.Αλλά αν πάνε όλα τα ματσάκια σαν το σημερινό πόντο πόντο, έχω πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Brunson να μου το κλείσει από τον αμετροσέξουαλ της Βοστόνης.🤣 PS2 Βλέπουμε επικά Playoffs (ειδικά τώρα στο second round), καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Το ταλέντο είναι πολύ μοιρασμένο πλέον. Επεξ/σία 6 Μαϊου από ilos 2
Nevyn Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου OKC,Celtics,Cavs που θεωρούνταν οι πιο δυνατές ομάδες όλη την χρονιά και φαβορί χάσανε και οι τρεις το πλεονέκτημα έδρας,lol
ilos Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Nevyn είπε OKC,Celtics,Cavs που θεωρούνταν οι πιο δυνατές ομάδες όλη την χρονιά και φαβορί χάσανε και οι τρεις το πλεονέκτημα έδρας,lol Μετά από τα σπασίματα της έδρας όλες οι σειρές θα πάνε στα 6-7 παιχνίδια. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
4saken Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Δεν αμφισβητησα το φαουλ αλλα το χρονικο διαστημα, επρεπε να αφησουν να περασουν μερικα δευτερολεπτα... 2 hours ago, ilos said: Μετά από τα σπασίματα της έδρας όλες οι σειρές θα πάνε στα 6-7 παιχνίδια. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Iσως εκτος απο την Μινεσοτα που την βλεπω αποφασισμενη. 1
ekrepali Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) On 04/05/2025 at 12:01, mants118 said: Οπότε θα έχουμε το 2026 OKC με Harden Durant και westbrook; 😛 Τον Westbrook ήδη τον σιγοψήνουν. 😆 Όταν υπογράψουν και οι τρεις το συνταξιοδοτικό πακέτο, να θυμάστε ότι το διαβάσατε εδώ πρώτα! 😄 --- Tώρα είδα όλο το ματς Σέλτικς - Knicks... 60 τρίποντα με 25% ευστοχία ρε; 🤪 Με τέτοια ποσοστά καλύτερα να κάνει ο Γιάννης στα αυγά του. Γέλασα με τον Τέιτουμ που έκανε bump στον Brunson... ελεύθερο σουτ με 1 μέτρο απόσταση και το έστειλε airball; Άμα φύγει ο Jalen του χρόνου, να δω ποιος θα τον ξελασπώνει. Επεξ/σία 6 Μαϊου από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα