Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα λυσσάξανε με τον Γιάννη. Και δεν υπάρχει είδηση αυτή είναι η πλάκα. Δεν έχει συναντηθεί με τον Horst, δεν έχει ζητήσει trade επίσημα, δεν έχει βγει σε κάποιο podcast/δημοσιογράφο έστω να πετάξει μπηχτές που το συνήθιζε τις προηγούμενες χρονιές.

Απλά βγήκε ο Shams και άρχισε την παραφιλολογία ανάμεσα στους ατζέντηδες όλως τυχαίως την βραδιά του draft στο Chicago...

Αν αυτό δεν είναι κατευθυνόμενο/μανατζερίστικο τι άλλο είναι. Σαν να λέει εμμέσως από εκεί που έχει πάρει εντολή να κάνουν placeholder τα picks τους αν ενδιαφέρονται. Τώρα αν η εντολή έρχεται κατευθείαν από τον Horst και το FO, τότε θα ληφθεί σοβαρά. Αν είναι από τον Haynes που πήρε τηλέφωνο τον Dame και του είπε έτσι άκουσε κλπ τι να πεις.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Speculoos said:

(βέβαια δεν είναι ακριβώς first time in his career, αλλά κάπως πρέπει να έρθουν κι αυτά τα κλικς)

league sources told ESPN... 

Mάλλον είναι οι ίδιες πηγές που είχαν πει στη Μαλίκα ότι ο Γιάννης θα φύγει το 2019... αλλά δεν είχε το θάρος να τον ρωτήσει στη συνέντευξη τύπου και τον ρώτησε άλλα...  😆

Ωραίες εποχές...

https://bleacherreport.com/articles/2838212-report-giannis-wasnt-happy-about-malika-andrews-rumor-before-walking-out

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

η ερώτηση πάει στον @ilos αλλά απαντάει ελεύθερα και όποιος θέλει.

μετά τον αποκλεισμό των Μπακς δεν έχω δει ή διαβάσει τίποτα λόγω έλλειψης χρόνου.

παίζει να κάνει κάποιος μια σούμα σε 5-7 γραμμές; σε στυλ τηλέγραφου δε θέλω λεπτομέρειες.

σορυ ❤️ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι Bucks δεν έχουν ούτε cap, oύτε draft picks για να χτίσουν κάτι στο μέλλον. Αν ο Γιάννης αποφασίσει να παραμείνει, θα είναι απλά μια μέτρια ομάδα που θα αποκλείεται κάθε χρόνο στα playoff. Aν κάνουν trade τον Γιάννη, θα πάρουν πολλά ανταλλάγματα αλλά ίσως χάσουν εμπορικότητα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... όλα θα εξαρτηθούν απ'το τι θέλει ο Γιάννης. Προς το παρών δείχνει πως θέλει να μείνει πιστός στο Mιλγουόκι... ενώ τα media έχουν ξεσκιστεί να μιλάνε για πιθανούς προορισμούς.

Στα playoff warriors - wolves... ο Κάρι έπαθε μυικό τραυματισμό στη γάμπα. Αμφίβολο να γυρίσει.. λογικά θα καθαρίσουν οι wolves τη σειρά. Αλλά κι ο edwards έχει κάτι μικροπροβληματάκια στον αστράγαλο.

Oι Cavs είναι νοσοκομείο. Έπαιζαν χωρίς Garland, Mobley, Hunter... κι ο Mitchell επίσης έχει προβλήματα. Οι Pacers με υγιή ομάδα είναι μπροστά 3-1. Στα 2 πρώτα games στο Κλίβελαντ έκαναν τρελές ανατροπές.

Knicks - Celtics είναι στο 2-1. Αυτοκτόνησαν οι Celtics στα 2 πρώτα games στη Βοστόνη... έχασαν διαφορά 20 πόντων. Ο Πορζίνγκις παίζει σαν πεθαμένος.

Τhunder - Nuggets είναι 2-2. Πολύ οριακές οι 2 νίκες των Nuggets. Οι Τhunder στο 1ο παιχνίδι που κέρδισαν, έβαλαν 150 πόντους.

Μέχρι στιγμής Thunders και Pacers φαίνεται να έχουν το momentum. Έχουν ρυθμό, βάθος στο πάγκο, είναι υγιείς και τους αφήνουν οι διαιτητές να παίζουν στο όριο του φάουλ... ενώ αυτοί παίρνουν πιο εύκολα σφυρίγματα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Just now, ekrepali said:

Θες σούμα σχετικά με το μέλλον του Γιάννη και τους Μπακς; Ή για το πώς κυλάνε τα playoff;

both? :P 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, greekfragma είπε

η ερώτηση πάει στον @ilos αλλά απαντάει ελεύθερα και όποιος θέλει.

μετά τον αποκλεισμό των Μπακς δεν έχω δει ή διαβάσει τίποτα λόγω έλλειψης χρόνου.

παίζει να κάνει κάποιος μια σούμα σε 5-7 γραμμές; σε στυλ τηλέγραφου δε θέλω λεπτομέρειες.

σορυ ❤️ 

Τι σούμα να σου κάνω. Για το Γιάννη δεν υπάρχει νέο, αυτή η ραδιοαρβύλα του Σαμς κάτι εξυπηρετεί σίγουρα αλλά δεν διαφωτίζει το σκηνικό. Κάθε χρόνο/post season τα ίδια λέει ο Γιάννης. Τώρα τα είπαν άλλοι για αυτόν.🤣

Playoffs εν περιλήψη.

Warriors χωρίς Curry δύσκολα.

Cavs χωρίς Mitchell,Garland,Mobley 100% πολύ χλωμό ήδη είναι 3-1 πίσω.

Celtics προσωπική μου εκτίμηση θα γυρίσουν τη σειρά τελικά.

Και OKC το ίδιο πιστεύω ήδη έχει σκάσει ο Jokic.

• Like 1
Δημοσ.

σας μερσω και τους 2.

αν πιστεύετε οτι υπάρχει κάποιο επόμενο game που να αξίζει σε νορμάλ ώρα, κάντε ένα mention tag.

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, ilos said:

Για το Γιάννη δεν υπάρχει νέο, αυτή η ραδιοαρβύλα του Σαμς κάτι εξυπηρετεί σίγουρα αλλά δεν διαφωτίζει το σκηνικό.

FceugyHXwAAD4DU.jpg.1abe6a8793f53cd4b48176def080958f.jpg

Βγήκανε όλοι σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.... 😂 

5 λεπτά segment o Stephen A στο Espn

10 λεπτά στο facility

The Herd with Colin

Δημοσ.

Το draft εξελίσσεται σε BS στημένο πάλι. 🤣

Top 4 Spurs/Dallas/76ers και Charlote lol. Οι 3 πρώτες πάνε καρφί για Γιάννη που λέει ο λόγος.

Αν το πάρουν ειδικά οι sixers θα έχουμε RIOT.

Χαχαχαχαχα δώσανε το Flag στον Nico με 1.6% πιθανότητα.

Σε 1 χρόνο στους Lakers για τον συνταξιούχο και 2 2nd round picks.🤣

Btw οι Spurs που τους έκατσε το 2 (ο Harper δηλαδή) φτιαχτήκανε κάργα. Μιλάμε για guard  επιπέδου και στυλ Cade. Το θέμα είναι τον πακετάρεις τώρα για τον Γιάννη?🤣

Άσε που τώρα θα ξεφυτρώσουν και οι conspiracy theorists με τα tv ratings και θα πουν ότι έτσι ξεπλήρωσε ο Silver το trade στους Lakers

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Celtics πολύ δύσκολα πλέον. Οι Knicks τους έχουν βρει το κουμπί τους και τους έχουν πάρει τον αέρα. Porzignis και Horford δεν υπάρχουν , πάρτυ μέσα στις ρακέτες . Μόνο Tatum προσπαθούσε σήμερα κι είχε και τον τραυματισμό στο τέλος, που αν είναι σοβαρός, τέλος η Βοστωνη για φέτος. Πρεπεινα γίνουν πολλά και διάφορα για να μην περάσει η Νέα Υόρκη. Ποιος θα το έλεγε, ότι θαχουμε ζευγάρι Indiana - New York? Για να δούμε, αν θα κάνουν κάνα θαύμα οι Κέλτες. 

Για το draft τι να πει κανείς. Πως να πιστέψεις ότι όντως δεν ήταν στημένο όλο αυτό. Στο ουσιαστικό κομμάτι τώρα, οι Mavs θα πάρουν τον Cooper Flagg, δηλ. τον franchise player που χρειαζόταν μετά τον Luka, αλλά οι Spurs με το 2 και το 14 του ντραφτ, έρχονται ως η μελλοντική υπερδύναμη κατά τη γνώμη μου. Βεβαια όλα αυτά στα χαρτιά προς το παρόν 

Επεξ/σία από PSYHAS
Δημοσ.

Τέλος κι οι Warriors.. και με Currry πίσω , πολύ δύσκολα θα το γυρίσουν.

Να δούμε τελικό KAT εναντίον της πρώην του (και Randle, από την ανάποδη )… με όλα αυτά που έχουν γίνει, τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον ..

Δημοσ.

Δεν μας χάλασε καθόλου το νο2.

Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν ήταν στημένο όλο αυτό. Πρώτα ο Zion με το που έδωσαν AD στους Λακέρδες και τώρα Flagg. Σαν να τους λέει φτιάξτε τους Lakers και μην σκάτε, εγώ είμαι εδώ.

Αν και πλάκα πλάκα δεν μοιάζει αρκετά ο Flagg με τον Luka; Δεν νομίζω να είναι και καλός αμυντικός. Βρε λές; Nico κάνε το θαύμα σου και θα σου προσλάβουμε εμείς για bodyguards κάτι Καουμπόιδες και Κογιότ να κυκλοφορείς.:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...