Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας μερσω και τους 2.

αν πιστεύετε οτι υπάρχει κάποιο επόμενο game που να αξίζει σε νορμάλ ώρα, κάντε ένα mention tag.

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, ilos said:

Για το Γιάννη δεν υπάρχει νέο, αυτή η ραδιοαρβύλα του Σαμς κάτι εξυπηρετεί σίγουρα αλλά δεν διαφωτίζει το σκηνικό.

FceugyHXwAAD4DU.jpg.1abe6a8793f53cd4b48176def080958f.jpg

Βγήκανε όλοι σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.... 😂 

5 λεπτά segment o Stephen A στο Espn

10 λεπτά στο facility

The Herd with Colin

Δημοσ.

Το draft εξελίσσεται σε BS στημένο πάλι. 🤣

Top 4 Spurs/Dallas/76ers και Charlote lol. Οι 3 πρώτες πάνε καρφί για Γιάννη που λέει ο λόγος.

Αν το πάρουν ειδικά οι sixers θα έχουμε RIOT.

Χαχαχαχαχα δώσανε το Flag στον Nico με 1.6% πιθανότητα.

Σε 1 χρόνο στους Lakers για τον συνταξιούχο και 2 2nd round picks.🤣

Btw οι Spurs που τους έκατσε το 2 (ο Harper δηλαδή) φτιαχτήκανε κάργα. Μιλάμε για guard  επιπέδου και στυλ Cade. Το θέμα είναι τον πακετάρεις τώρα για τον Γιάννη?🤣

Άσε που τώρα θα ξεφυτρώσουν και οι conspiracy theorists με τα tv ratings και θα πουν ότι έτσι ξεπλήρωσε ο Silver το trade στους Lakers

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Celtics πολύ δύσκολα πλέον. Οι Knicks τους έχουν βρει το κουμπί τους και τους έχουν πάρει τον αέρα. Porzignis και Horford δεν υπάρχουν , πάρτυ μέσα στις ρακέτες . Μόνο Tatum προσπαθούσε σήμερα κι είχε και τον τραυματισμό στο τέλος, που αν είναι σοβαρός, τέλος η Βοστωνη για φέτος. Πρεπεινα γίνουν πολλά και διάφορα για να μην περάσει η Νέα Υόρκη. Ποιος θα το έλεγε, ότι θαχουμε ζευγάρι Indiana - New York? Για να δούμε, αν θα κάνουν κάνα θαύμα οι Κέλτες. 

Για το draft τι να πει κανείς. Πως να πιστέψεις ότι όντως δεν ήταν στημένο όλο αυτό. Στο ουσιαστικό κομμάτι τώρα, οι Mavs θα πάρουν τον Cooper Flagg, δηλ. τον franchise player που χρειαζόταν μετά τον Luka, αλλά οι Spurs με το 2 και το 14 του ντραφτ, έρχονται ως η μελλοντική υπερδύναμη κατά τη γνώμη μου. Βεβαια όλα αυτά στα χαρτιά προς το παρόν 

Επεξ/σία από PSYHAS
Δημοσ.

Τέλος κι οι Warriors.. και με Currry πίσω , πολύ δύσκολα θα το γυρίσουν.

Να δούμε τελικό KAT εναντίον της πρώην του (και Randle, από την ανάποδη )… με όλα αυτά που έχουν γίνει, τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον ..

Δημοσ.

Δεν μας χάλασε καθόλου το νο2.

Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν ήταν στημένο όλο αυτό. Πρώτα ο Zion με το που έδωσαν AD στους Λακέρδες και τώρα Flagg. Σαν να τους λέει φτιάξτε τους Lakers και μην σκάτε, εγώ είμαι εδώ.

Αν και πλάκα πλάκα δεν μοιάζει αρκετά ο Flagg με τον Luka; Δεν νομίζω να είναι και καλός αμυντικός. Βρε λές; Nico κάνε το θαύμα σου και θα σου προσλάβουμε εμείς για bodyguards κάτι Καουμπόιδες και Κογιότ να κυκλοφορείς.:P

Δημοσ.
6 hours ago, ilos said:

Χαχαχαχαχα δώσανε το Flag στον Nico με 1.6% πιθανότητα.

Σε 1 χρόνο στους Lakers για τον συνταξιούχο και 2 2nd round picks.🤣

Κάτσε να πάνε για καφέ τα παιδιά, μη βιάζεσαι. Και με τον Bronie σκέτο μπορεί να γίνει trade. Έχει DNA πρωταθλητή το παιδί. 🤣

Σχετικά με τις πιθανότητες... δεν είναι η 1η ούτε η τελευταία φορά που κερδίζει κάποιος με 1 ή 2%. Απλή τύχη είναι. Αλλά χτυπάει άσχημα η ηλεκτρονική κλήρωση πίσω από κλειστές πόρτες. Βέβαια για να κάνουν τέτοια διαδικασία με κληρωτίδες κι επειδή κάποιες ομάδες είχαν ποσοστό πχ 6.8%... θα χρειάζονταν 10 κληρωτίδες * 1000 μπαλάκια. Kι εκεί βέβαια γίνεται εύκολα tampering με ψυχρά ή βαριά μπαλάκια.

2 hours ago, ilos said:

Μακάρι να βγω ψεϋτης αλλά του Tatum μοιάζει με αχίλλειο...

Το ίδιο μου φάνηκε και μένα. Ο Mazzulla λέει μάλλον κάκωση στη γάμπα, αλλά λογικά παίζει παραπληροφόρηση για αγωνιστικούς λόγους. Μ'αυτά και μ'αυτά οι Pacers μάλλον θα πάνε τελικό.

Δημοσ.

Τι tanking,lottery και βλακείες.τις καλύτερες πιθανότητες για να πάρει το #1 pick τις έχει ξεκάθαρα όποιος στείλει τον αστέρα του στους Lakers.😝😂

Οι Pelicans εδωσαν τον Davis και πήραν τον Zion ,οι Mavericks έδωσαν των Λούκα και πηραν τον Flagg

Α και οι Spurs ,το 2023 #1,το 2024 #4 και το 2025 #2  😂

Κρίμα για τον Tatum ελπίζω να μπορέσει να γυρίσει καποια στιγμή στο 100% όπως ο Durant

Δημοσ.

Αν όντως ο Γιάννης ζητήσει να φύγει (που δεν νομίζω tbh) δεν θα εκπλαγώ αν παιχτεί τριπλή ανταλλαγή που θα τον στείλει Dallas, με τους Spurs να παίρνουν Flagg και τους Bucks assets για rebuilt. Win-win για όλους νομίζω δεδομένου ότι οι Mavs θέλουν έτοιμους παίχτες τώρα για να στηρίξουν τον Davies (και τον υγιή Kyrie).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, chrisde είπε

Δεν μας χάλασε καθόλου το νο2.

Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν ήταν στημένο όλο αυτό. Πρώτα ο Zion με το που έδωσαν AD στους Λακέρδες και τώρα Flagg. Σαν να τους λέει φτιάξτε τους Lakers και μην σκάτε, εγώ είμαι εδώ.

Αν και πλάκα πλάκα δεν μοιάζει αρκετά ο Flagg με τον Luka; Δεν νομίζω να είναι και καλός αμυντικός. Βρε λές; Nico κάνε το θαύμα σου και θα σου προσλάβουμε εμείς για bodyguards κάτι Καουμπόιδες και Κογιότ να κυκλοφορείς.:P

Και να ήταν μόνο αυτά τα "περιστατικά".

Lebron #1 στους Cavs (Acron, Ohio). Και καπάκια συνεχόμενα lotteries για να φτιάξουν ομάδα με trades.  Ότι γίνεται αυτή τη στιγμή με τους Spurs και τον Wermby. Ο οποίος όλως τυχαίως κατέληξε εκεί, ενώ είναι μπασκετικό παιδί του Parker. Πφ...

Rose #1 στους Bulls (Chicago).

Αλλά το φετινό με τρεις ομάδες των 1-2% να κάνουν push up στο top 4 δεν έχει ματα-ξανα-γίνει. Μόνο οι Rockets δε κάναν push να πάει και η Charlotte στο 5. Γιατί ρε Silver εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε και έδωσες στους άλλους Τεξανούς?🤣

Το πιο εξωφρενικό ήταν η πιθανότητα να κρατήσουν οι TopSixers το pick τους που ήταν θεωρητικά στο 5. Το χάνανε από το 7 και μετά, εξού και το όνομα. Αν 2 από τους άλλους 3 κάνανε push up ήταν κάπου 1 τις εκκατομυρίοις. Ε μετά από αυτό αν είσαι Utah/Washington/Charlotte γιατί να πας στο γήπεδο? Δε λέω όντως ότι είναι όλα στημένα, αλλά ξενερώνεις τη ζωή σου αν είσαι 10 χρόνια + σε bad team και βλέπεις αυτά να σε προσπερνάνε.

Καλό αυτό είναι να το σκεφτούν όσοι έχουν μια ομάδα που απλά βολοδέρνει στο 1st round όπως οι Bucks και λένε να τώρα ευκαιρία για rebuild πριν "γεράσει" ο Γιάννης και χάσει αξία. Ναι με τον Bob Carrington και τον AJ Johnson θα φτιάξεις ομάδα του Αγίου Π!@#!@##ου ανήμερα.🤣 Να πω την αλήθεια η μόνη περίπτωση να κάνω trade τον Γιάννη για picks μόνο είναι αν μου δώσει ο Nico τον Flagg. Όλα τα άλλά μελλοντικά lotteries είδαμε που καταλήξανε σήμερα.😅

Οι Thunder έχουν 31 picks τα επόμενα 7 χρόνια (με αρκετά φιλέτα άλλων ομάδων), ενώ οι Bucks δε θα έχουν control των pick τους για τα επόμενα 6 χρόνια. Οι μεν είναι η καλύτερη ομάδα στο NBA, οι δε perenial 1st round exit. Αυτά δε θα έπρεπε να επιτρέπονται σε ανταγωνιστική λίγκα.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Και να ήταν μόνο αυτά τα "περιστατικά".

Lebron #1 στους Cavs (Acron, Ohio). Και καπάκια συνεχόμενα lotteries για να φτιάξουν ομάδα με trades.  Ότι γίνεται αυτή τη στιγμή με τους Spurs και τον Wermby. Ο οποίος όλως τυχαίως κατέληξε εκεί, ενώ είναι μπασκετικό παιδί του Parker. Πφ...

Rose #1 στους Bulls (Chicago).

Αλλά το φετινό με τρεις ομάδες των 1-2% να κάνουν push up στο top 4 δεν έχει ματα-ξανα-γίνει. Μόνο οι Rockets δε κάναν push να πάει και η Charlotte στο 5. Γιατί ρε Silver εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε και έδωσες στους άλλους Τεξανούς?🤣

Το πιο εξωφρενικό ήταν η πιθανότητα να κρατήσουν οι TopSixers το pick τους που ήταν θεωρητικά στο 5. Το χάνανε από το 7 και μετά, εξού και το όνομα. Αν 2 από τους άλλους 3 κάνανε push up ήταν κάπου 1 τις εκκατομυρίοις. Ε μετά από αυτό αν είσαι Utah/Washington/Charlotte γιατί να πας στο γήπεδο? Δε λέω όντως ότι είναι όλα στημένα, αλλά ξενερώνεις τη ζωή σου αν είσαι 10 χρόνια + σε bad team και βλέπεις αυτά να σε προσπερνάνε.

Καλό αυτό είναι να το σκεφτούν όσοι έχουν μια ομάδα που απλά βολοδέρνει στο 1st round όπως οι Bucks και λένε να τώρα ευκαιρία για rebuild πριν "γεράσει" ο Γιάννης και χάσει αξία. Ναι με τον Bob Carrington και τον AJ Johnson θα φτιάξεις ομάδα του Αγίου Π!@#!@##ου ανήμερα.🤣 Να πω την αλήθεια η μόνη περίπτωση να κάνω trade τον Γιάννη για picks μόνο είναι αν μου δώσει ο Nico τον Flagg. Όλα τα άλλά μελλοντικά lotteries είδαμε που καταλήξανε σήμερα.😅

Οι Thunder έχουν 31 picks τα επόμενα 7 χρόνια (με αρκετά φιλέτα άλλων ομάδων), ενώ οι Bucks δε θα έχουν control των pick τους για τα επόμενα 6 χρόνια. Οι μεν είναι η καλύτερη ομάδα στο NBA, οι δε perenial 1st round exit. Αυτά δε θα έπρεπε να επιτρέπονται σε ανταγωνιστική λίγκα.

Ένας παίχτης δεν φτάνει για τους Bucks αν είναι έτσι κρατάνε και το Γιάννη. Θα θέλουν πακέτο με διάφορα assets για να κάνουν rebuild. Οι mavs που είναι σε φάση win now δεν θα δώσουν. Χρειάζονται και άλλες ομάδες να τσονταρουν αν και σου είπα δεν νομίζω να γίνει κάτι εν τέλει. Θα ήταν καλή φάση όμως ο Flagg στους Spurs κριμα. Δεν πειράζει και ο Harper καλός είναι απλά εκεί που ψάχναμε για έναν pg βρεθήκαμε με 3 χωρίς τον Paul. Σουτερ θέλουν τωρα οι Spurs και ψηλούς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, chrisde είπε

Ένας παίχτης δεν φτάνει για τους Bucks αν είναι έτσι κρατάνε και το Γιάννη. Θα θέλουν πακέτο με διάφορα assets για να κάνουν rebuild. Οι mavs που είναι σε φάση win now δεν θα δώσουν. Χρειάζονται και άλλες ομάδες να τσονταρουν αν και σου είπα δεν νομίζω να γίνει κάτι εν τέλει. Θα ήταν καλή φάση όμως ο Flagg στους Spurs κριμα. Δεν πειράζει και ο Harper καλός είναι απλά εκεί που ψάχναμε για έναν pg βρεθήκαμε με 3 χωρίς τον Paul. Σουτερ θέλουν τωρα οι Spurs και ψηλούς 

Έχει διαφορά αν αυτός ο παίχτης είναι ο Flagg που είναι projected ως potential generational player από μελλοντικά "lottery" picks που μπορεί να καταλήξουν κιόλας εκτός 5αδάς/10αδας όπως είδαμε σε λιγότερο talented draft seasons. Ένα pick που σε αυτή τη loaded class είναι πχ στο 8 μπορεί του χρόνου να ήταν top 4.

Σε αυτή τη περίπτωση και μόνο θα πάρω την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Θα προτιμούσες ανταλλαγή τον Γιάννη για τον Edgecomb ή τον Friers (που είναι top5) και άλλα 1-2 non-lottery picks δηλαδή? Δε νομίζω να ήταν καλύτερα. Και αν πάει Dallas εκτός του Kyrie που είναι τραυματίας, ότι και να πάρουν σε συμβόλαια καλύτερα θα είναι από αυτούς που έχουν τώρα.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Έχει διαφορά αν αυτός ο παίχτης είναι ο Flagg που είναι projected ως potential generational player από μελλοντικά "lottery" picks που μπορεί να καταλήξουν κιόλας εκτός 5αδάς/10αδας όπως είδαμε σε λιγότερο talented draft seasons. Ένα pick που σε αυτή τη loaded class είναι πχ στο 8 μπορεί του χρόνου να ήταν top 4.

Σε αυτή τη περίπτωση και μόνο θα πάρω την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Θα προτιμούσες ανταλλαγή τον Γιάννη για τον Edgecomb ή τον Friers (που είναι top5) και άλλα 1-2 non-lottery picks δηλαδή? Δε νομίζω να ήταν καλύτερα. Και αν πάει Dallas εκτός του Kyrie που είναι τραυματίας, ότι και να πάρουν σε συμβόλαια καλύτερα θα είναι από αυτούς που έχουν τώρα.

Δεν μιλάω μόνο για picks αν και αυτά είναι που κυνηγάνε όλοι με το ντουφεκι πλέον. Οι mavs δεν νομίζω ότι έχουν και θέλουν να δώσουν παίχτες πέραν του pick. Πιστεύεις θα χάλαγε τους Backs ένα πακέτο πχ με το νο2 (Harper που είναι πολύ καλό prospect), μελλοντικά picks και 2 3 παίχτες (Vassell, Wesley κα) ; Εγώ θα το προτιμούσα δεδομένης της κατάστασης τους πάντα έτσι; Δεν μιλάω γενικά αλλά για την περίπτωση τους συγκεκριμένα, από το να έπαιρνα μόνο Flagg που από μόνο του δεν τους φτάνει. 

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisde είπε

Δεν μιλάω μόνο για picks αν και αυτά είναι που κυνηγάνε όλοι με το ντουφεκι πλέον. Οι mavs δεν νομίζω ότι έχουν και θέλουν να δώσουν παίχτες πέραν του pick. Πιστεύεις θα χάλαγε τους Backs ένα πακέτο πχ με το νο2 (Harper που είναι πολύ καλό prospect), μελλοντικά picks και 2 3 παίχτες (Vassell, Wesley κα) ; Εγώ θα το προτιμούσα δεδομένης της κατάστασης τους πάντα έτσι; Δεν μιλάω γενικά αλλά για την περίπτωση τους συγκεκριμένα, από το να έπαιρνα μόνο Flagg που από μόνο του δεν τους φτάνει. 

Εδώ υπάρχουν κάποιοι που λένε καλύτερα να δώσουν τον Fox παρά τον Harper. 🤣 Να σου πω την αλήθεια μια νεανική 5αδα από Harper,Castle,Vassell, Γιάννη και Wemby θα είχε πολύ πλάκα να τη δεις αλλά δε νομίζω να μπορούσε να χτυπήσει πρωτάθλημα για τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Συν ότι θα ήταν ζήτημα και το shooting γύρω από τον Γιάννη γιατί πλην Vassell κανένας δεν έχει αυτόματο τρίποντο από τους άλλους. Θα ήταν κάτι σαν το Houston με λίγο παραπάνω ταλέντο δε ξέρω αν είναι enough.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...