Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικώς δε βλεπω nba( σικαγο υποστηρίζω) αλλα έκατσα και ειδα higlights απο τελικούς και δύσης και ανατολής.Βλεπω οτι η ιντιανα κάνουν πολύ καλό παιχνίδι γενικώς μου φαίνεται μια καλοκουρδισμένη μηχανή και μ αρέσουν( και δε μ αρεσει το κιτρινο σα χρωμα😀)όπως παίζουν.Νομίζω οτι θα πάνε τελικό και αντίπαλο θα έχουν λογικά την οκλαχόμα.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, balderdash είπε

λένε για τον sga ft whore 

αλλά για το σπρώξιμο που δίνουν στους pacers τσιμουδια

θα πάρει ο ατσουμπαλος τοπιν και ο αχριστος ο mathurin τσιπ και θα κλαίει η μάνα του Πελέ 

Χτες όντως πήραν κάργα σφυρίχτρα. 8 λεπτά πριν από το τέλος και η Νέα Υόρκη πάει να κάνει το κλασικό της run και μέσα σε μια επίθεση παίρνουν 4 αστεία foul σε επαφές που δε δίνονται ούτε στην regular. Άντε το κράτημα του καρπού του Turner από τον KAT σε ένα σκριν που ήταν βελούδινο μεν αλλά εξόφθαλμο δε να ήταν. Και έτσι από μόνο μια κατοχή πάνε κατευθείαν στο bonus lol. Δε ξέρω τι συμβαίνει με τη διαιτησία κανονικά αν έπρεπε να σπρώχνει κάποιον θα ήταν η Νέα Υόρκη λόγω μεγαλύτερου market. Ο Νέισμιθ παίχτης κλειδί κάνει όλη την αθόρυβη δουλειά πάνω στον Brunson, δεν έχω δει άλλον να τον παίζει τόσο καλά στην άμυνα από Ανατολή. Χάλι,Νίμπχαρντ και λοιποί lightskin metrosexuals αντιπαθέστατοι, αλλά τους βγάζω το καπέλο έχουν ένα σύστημα και δουλεύει ρολόι. Πλέον το NBA εκεί πάει track field basketball και force turnovers όπως κάνει η OKC (θα γελάσω κάργα με τα foul που θα παίρνει ο SGA από το pressing της Indiana).🤣

34ρήδες/35ρήδες κλπ πάνε στη σύνταξη. Παίχτες όπως ο Γιάννης δεν έχουν πλέον την ίδια αξία όχι γιατί δεν είναι το ίδιο ή περισσότερο αποδοτικοί, αλλά επειδή τα ανταλλάγματα που ζητάνε οι ομάδες (νεαροί 2-way παίχτες με καλά συμβόλαια) αυτή τη στιγμή θεωρούνται χρυσάφι. Αν ζητήσει trade, δε νομίζω ο Horst να πάρει αυτά που ελπίζει γιατί μετά τα aprons και την ανάδειξη της νέας γενιάς τα καλά drafts αντιμετωπίζονται σαν allstar επιπέδου παίχτες σε αξία.

Δημοσ.

Είδα highlights και με παραξένεψε το deep rotation των pacers, μετά διάβασα πως ο Nesmith έχει θέμα στον αστράγαλο... Άμα δε πέφτουν βροχή τα τρίποντα, δε κερδίζει αυτή η ομάδα.

Δημοσ.

Μακάρι game 7 στο Knicks-Pacers
θα είναι καλύτερο από όλους τελικούς ΝΒΑ με την OKC

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα είδα το βιντεάκι απο το αγώνα. οκ μαλλον καναν συντηρηση θα δείξει εγω παντως πιστευω οτι θα ναι καλό το παιχνιδι και στο τελος η ιντιανα θα παει τελικό.😀  Εσεις βλέπετε τα παιχνιδια live;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, johnmayson said:

Τώρα είδα το βιντεάκι απο το αγώνα. οκ μαλλον καναν συντηρηση θα δείξει εγω παντως πιστευω οτι θα ναι καλό το παιχνιδι και στο τελος η ιντιανα θα παει τελικό.😀  Εσεις βλέπετε τα παιχνιδια live;;;

Έχω να δω μεταμεσονύχτιο live αγώνα από τη σειρά bucks-celtics που πήγε στα 7 games.

Σπάνια μπορεί να τύχει να έχει αγώνες σε λογικές ώρες πχ 2230 ή 0030. Ή να ξεκινήσει παιχνίδι αργά και να πάει παράταση, όπως OΚC - Νuggets που τελείωσε μετά τις 7:00 και το είδα το πρωί στο μαγαζί.

Σε κονσέρβα (torrent) βλέπω bucks  και  παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον πχ closeout.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

κακοί knicks,τικι τικι η μπάλα 100 λάθη

θα πάρουν τσιπ μόνο κ μόνο λόγω πίεσης, physicality, άμυνας κ επειδή έχουν ρεζέρβες που αποδίδουν 

hart ο πεπονας

Δημοσ.

Thunder - Pacers... Τους thunder τους περίμενες ότι θα πάνε ψηλά, τους Pacers θεωρώ ότι λόγος κόσμος τους πίστευε.. 

Δημοσ.
4 hours ago, mants118 said:

τους Pacers θεωρώ ότι λόγος κόσμος τους πίστευε.. 

Δεν τους είδαμε απέναντι σε υγιείς Cavs, γι'αυτό κανείς δεν τους πίστευε. Οι Bucks (ακόμα κι αν ήταν καλά ο Lillard) και οι Κnick ήταν καλά matchups.

O αγώνας  σήμερα είχε απ'όλα... από φάσκελα μέχρι γονατιές στα αχαμνά και κουτουλίδια. 😆

Ο Ρόμπινσον ήταν καλός στην άμυνα και μάζεψε και καμιά 10 rebound. Αλλά εφόσον δεν έχει σουτ... πρέπει οι υπόλοιποι να σουτάρουν. Όταν ο Towns δε βάζει ούτε 1 καλάθι απ'το τρίποντο ή τα 6 μέτρα κι όλα σχεδόν τα καλάθια των Knicks ήταν μέσα στη ρακέτα υπό πίεση, λογικό να μη κερδίσουν. Και κάθε φορά που παίχτης των Knicks έβαζε καλάθι πέφτοντας κάτω απ'τη ρακέτα ή έτρωγε τάπα... έβαζαν καλάθι οι Pacers στο transition. Καρμπόν ό,τι έκαναν και στους bucks.

Ο Bridges απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι πολύ soft για τέτοια παιχνίδια. Εντάξει έχει το IQ να κλέβει μπάλες, αλλά το κορμί του στη φωτιά δε το βάζει ποτέ. Και στην επίθεση εξαφανιζόλ... κρυβόταν σε σημεία που ήταν αδύνατον να πάρει πάσα. 

O Νembhart φοβερή άμυνα στον Brunson... αλλά αν παίξει έτσι απέναντι στον SGA θα του σφυρίξουν 6 foul στη 1η περίοδο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ekrepali είπε

O Νembhart φοβερή άμυνα στον Brunson... αλλά αν παίξει έτσι απέναντι στον SGA θα του σφυρίξουν 6 foul στη 1η περίοδο.

Αυτό είναι όλο το ζουμί. Θα τους αφήσουν να παίξουν έτσι όπως παίζανε τόσο καιρό, ή θα έχουμε σφύριγμα σχεδόν σε κάθε επαφή όπως τα περισσότερα γελοία foul που του δώσανε ειδικά με wolves? Αν η Indiana δε τρέξει στο transition είναι πολύ χειρότερη ομάδα στο half court από τους Thunder. Επίσης είναι σχετικά επιρρεπείς και στα λάθη απέναντι σε μια ομάδα που θα σου βάλει 20 πόντους από αυτά. Πολύ μεγάλο outsider, δύσκολα ακόμα και τα 6 παιχνίδια να φτάσουν αν δε τραυματιστεί κανένας SGA.

Τελικά έγινε αυτό που είχα γράψει παλιότερα. Πήγαν τελικούς 2 από τις νεανικότερες ομάδες. Αυτό σε συνδυασμό με τα aprons θα έχει τρομακτικές επιπτώσεις από εδώ και πέρα στα συμβόλαια. Θα δούμε αβέρτα "καλούς" 30ρηδες με vet minimum, που παλιότερα θα είχαν σίγουρο το MLE. Η όλη φάση κραυγάζει για NBA expansion sooner than later.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...