johnmayson Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 μμ Γενικώς δε βλεπω nba( σικαγο υποστηρίζω) αλλα έκατσα και ειδα higlights απο τελικούς και δύσης και ανατολής.Βλεπω οτι η ιντιανα κάνουν πολύ καλό παιχνίδι γενικώς μου φαίνεται μια καλοκουρδισμένη μηχανή και μ αρέσουν( και δε μ αρεσει το κιτρινο σα χρωμα😀)όπως παίζουν.Νομίζω οτι θα πάνε τελικό και αντίπαλο θα έχουν λογικά την οκλαχόμα. 1
ilos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ 18 ώρες πριν, balderdash είπε λένε για τον sga ft whore αλλά για το σπρώξιμο που δίνουν στους pacers τσιμουδια θα πάρει ο ατσουμπαλος τοπιν και ο αχριστος ο mathurin τσιπ και θα κλαίει η μάνα του Πελέ Χτες όντως πήραν κάργα σφυρίχτρα. 8 λεπτά πριν από το τέλος και η Νέα Υόρκη πάει να κάνει το κλασικό της run και μέσα σε μια επίθεση παίρνουν 4 αστεία foul σε επαφές που δε δίνονται ούτε στην regular. Άντε το κράτημα του καρπού του Turner από τον KAT σε ένα σκριν που ήταν βελούδινο μεν αλλά εξόφθαλμο δε να ήταν. Και έτσι από μόνο μια κατοχή πάνε κατευθείαν στο bonus lol. Δε ξέρω τι συμβαίνει με τη διαιτησία κανονικά αν έπρεπε να σπρώχνει κάποιον θα ήταν η Νέα Υόρκη λόγω μεγαλύτερου market. Ο Νέισμιθ παίχτης κλειδί κάνει όλη την αθόρυβη δουλειά πάνω στον Brunson, δεν έχω δει άλλον να τον παίζει τόσο καλά στην άμυνα από Ανατολή. Χάλι,Νίμπχαρντ και λοιποί lightskin metrosexuals αντιπαθέστατοι, αλλά τους βγάζω το καπέλο έχουν ένα σύστημα και δουλεύει ρολόι. Πλέον το NBA εκεί πάει track field basketball και force turnovers όπως κάνει η OKC (θα γελάσω κάργα με τα foul που θα παίρνει ο SGA από το pressing της Indiana).🤣 34ρήδες/35ρήδες κλπ πάνε στη σύνταξη. Παίχτες όπως ο Γιάννης δεν έχουν πλέον την ίδια αξία όχι γιατί δεν είναι το ίδιο ή περισσότερο αποδοτικοί, αλλά επειδή τα ανταλλάγματα που ζητάνε οι ομάδες (νεαροί 2-way παίχτες με καλά συμβόλαια) αυτή τη στιγμή θεωρούνται χρυσάφι. Αν ζητήσει trade, δε νομίζω ο Horst να πάρει αυτά που ελπίζει γιατί μετά τα aprons και την ανάδειξη της νέας γενιάς τα καλά drafts αντιμετωπίζονται σαν allstar επιπέδου παίχτες σε αξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα