st2 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Οκ πάει spurs Μιλάμε για πεντάδα castle(? Θα είναι στα ανταλλάγματα?) wemby Γιάννης fox και ποιος άλλος ο Harrison barnes? (? ή θα είναι και αυτός στα στα ανταλλάγματα) Πολύ περίπλοκο trade δηλαδή οι spurs τί ομάδα πάνε να φτιάξουν ? 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε Δε ξέρω αν είναι μούφα αλλά το ποστάρω προσεκτικά. Λες ...
Odyss3us Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) ολα καλα repost απο facebook ειναι..πιο συγκεκριμενα PH stands for Φιλιππινο.. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Odyss3us
mants118 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 47 λεπτά πριν, greekfragma είπε Δε ξέρω αν είναι μούφα αλλά το ποστάρω προσεκτικά. το ποσό μου φαίνεται τρελό και υπέρογκο, αλλιώς θα έλεγα ότι παίζει!! 🤐
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, mants118 είπε το ποσό μου φαίνεται τρελό και υπέρογκο, αλλιώς θα έλεγα ότι παίζει!! 🤐 Για Κίνα και ίσως την Dubai που θα παίζει Ευρεωλίγκα δεν είναι, υπό την έννοια ότι τα έχουν. 57 λεπτά πριν, st2 είπε Οκ πάει spurs Μιλάμε για πεντάδα castle(? Θα είναι στα ανταλλάγματα?) wemby Γιάννης fox και ποιος άλλος ο Harrison barnes? (? ή θα είναι και αυτός στα στα ανταλλάγματα) Πολύ περίπλοκο trade δηλαδή οι spurs τί ομάδα πάνε να φτιάξουν ? Λες ... Εντάξει μη το δένουμε, απλά δοκιμάσανε τον Harper κάποια στιγμή μάλλον (που ούτε αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί). Πιο πολύ μου κάνουν κλικ τα τελευταία rumors με τους Knicks γιατί είχε αγοράσει και σπίτι εκεί πριν κάτι μήνες. Ο Bill Simmons είχε βγει και αυτός για Knicks επίσης και είχε εμπλέξει και τους Spurs πριν βγουν αυτά για τον Kidd. Αν τα κάνεις ταληράκια, μέσες άκρες σημαίνει τον No2 pick στους Bucks μαζί με τον KAT και ότι άλλο ελάχιστο έχει η Νέα Υόρκη σε picks/swaps και νέους παίχτες, ο Bridges στους Spurs (που υπάρχει ενδιαφέρον καιρό) και ο Γιάννης μαζί με ότι άλλο expiring έχουν οι Spurs ή οι Bucks (πχ Pat ή Portis) στους Knicks. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο Horst να κάνει hard bargain και να θέλει να ξεφορτώσει και το παλτό τον Kuzma, να δω ποιος θα την φάει.🤣 Ο Brunson είναι ίδια κοψιά παίχτης με τον Lillard, τάπας και με αυτόν ματώνει η μπάλα στα χέρια. Επίσης είναι ακόμα χειρότερος γιατί την ψάχνει πιο πολύ με διεισδύσεις και post moves παρά με τρίποντα όπως ο Dame. Δε μου αρέσει το fit και πάλι. Ο μόνος που θα κόλλαγε τρελά με Γιάννη είναι ο Curry γιατί η επικινδυνότητά του και το μεγαλύτερο προσόν του είναι το off ball movement.
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Αχαχαχαχα έλεος. https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/2450713/mproyk-lopez-apohorei-apo-toys-mpaks-stin-koryfi-tis-listas-ton-leikers Φαντάζεσαι 5αδα Doncic,Reeves,LeBron,Φράνκι και με τον κακομοίρη τον DFS να προσπαθεί να μαζέψει τα ασημάζευτα στην άμυνα?🤣 Καλά transition οποιοσδήποτε παίχτης μπορεί απλώς να τρέξει και να καρφώσει θα το κάνει πλέον ανενόχλητος, δε θα είναι κανένας πίσω στη ρακέτα να τον σταματήσει. Ελπίζω για το καλό τους να τον πάρουν με vet min και να έχουν άλλον starter για rim runner/protector. Επίσης αυτά κάνει ο Γιάνναρος και θα μείνει στους Bucks για πάντα.🤣
johnmayson Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Καλημερα αποσαφηνιστε μου κατι οταν μια ομαδα εχει τα 2 draft pick ( 1, 2 γυρου του 26) τι αξια εχουν αυτα πως μετρουνται σε ενδεχομενο trade?? Γενικως ενα draft pick πως το μετρανε σε αξια?
scorpion8283 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 4 hours ago, johnmayson said: Καλημερα αποσαφηνιστε μου κατι οταν μια ομαδα εχει τα 2 draft pick ( 1, 2 γυρου του 26) τι αξια εχουν αυτα πως μετρουνται σε ενδεχομενο trade?? Γενικως ενα draft pick πως το μετρανε σε αξια? Δεν αποτιμαται επακριβως. Οσο πιο ψηλα ειναι το pick και αναλογως και τι αξια εχει για το σχεδιασμο μιας ομαδας, μπορει να ζητησει/ προσφερει οτι ανταλλαγματα θελει. Αμα σου κανει, μου κανει δηλαδη και τα βρισκουμε. Μετα παιζουν ρολο και ποιοι νεοι παθχτες αναμενεται να μπουν στα drafts την εκαστοτε χρονια. Παντα ομως ειναι ταυτοχρονα μια επενδυση για το μελλον αλλα και ενα ρισκο για το αν θα βγει ο παιχτης που θα επιλεξουν.
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, johnmayson είπε Καλημερα αποσαφηνιστε μου κατι οταν μια ομαδα εχει τα 2 draft pick ( 1, 2 γυρου του 26) τι αξια εχουν αυτα πως μετρουνται σε ενδεχομενο trade?? Γενικως ενα draft pick πως το μετρανε σε αξια? 12 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Δεν αποτιμαται επακριβως. Οσο πιο ψηλα ειναι το pick και αναλογως και τι αξια εχει για το σχεδιασμο μιας ομαδας, μπορει να ζητησει/ προσφερει οτι ανταλλαγματα θελει. Αμα σου κανει, μου κανει δηλαδη και τα βρισκουμε. Μετα παιζουν ρολο και ποιοι νεοι παθχτες αναμενεται να μπουν στα drafts την εκαστοτε χρονια. Παντα ομως ειναι ταυτοχρονα μια επενδυση για το μελλον αλλα και ενα ρισκο για το αν θα βγει ο παιχτης που θα επιλεξουν. Η υποκειμενική αξία ενός pick για μια ομάδα, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Προφανώς το positioning. Όσο πιο πάνω τόσο καλύτερα. Το protection αν αυτό μπει. Πχ αν μια projected lottery team βάλει top 10 protected το pick είναι αυτόματα thrash, αφού μάλλον θα μετατραπεί σε μερικά second rounders ή μελλοντικό αγνώστου θέσης 1st rounder. Η draft class που είναι. Πχ η φετινή είναι φορτωμένη. Με ένα clear #1 pick ίσως generational talent (Flagg), ένα πάρα πολύ καλό project στο 2 (Harper) που αν του δωθεί χρόνος μπορεί να εξελιχθεί σε Cade Cuningham type παίχτη, και πολλούς καλούς νέους παίχτες από το 3 μέχρι και το 10 που κάποιοι από αυτούς μπορούν άμεσα να βοηθήσουν μια ομάδα. Η περσινή όμως είχε τον Ρισασέ, τον Castle και το άλλο το ξυλάγγουρο στην Washington τι συζητάμε. Βασικά ο ROTY αν δε τραυματιζόταν θα ήταν ο Μακέιν που δεν ήταν καν στο lottery. Ένα φετινό pick δηλαδή έχει πολύ μεγαλύτερη αξία σε σχέση με ένα περσινό. Για κάποιες ομάδες που θέλουν να "τανκάρουν" μελλοντικά, το να έχεις τα δικά σου picks έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία ακόμα και αν τα άλλα που σου προσφέρουν είναι από χειρότερη ομάδα. Πχ οι Bucks αν δεχόντουσαν trade προτάσεις από ομάδες για τον Γιάννη, θα ήταν περισσότερο χαρούμενοι να πάρουν πίσω τα δικά τους pick από NO/Portland αντί να τους δωθούν κάποια από Suns ή Nets. Το σύνολο των assets που έχει μια ομάδα. Από ένα σημείο και μετά υπάρχει κορεσμός (OKC γκουχ γκουχ), οπότε ότι pick και να έχεις από τη στιγμή που δε μπορείς να κάνεις develop όλους αυτούς τους παίχτες είτε στο NBA είτε στην G-League, θα πάνε στράφι. Για αυτές τις ομάδες ένα extra 1st rounder στο #20 πχ τη στιγμή που έχουν άλλα 4 στην ίδια draft class, δε λέει τίποτα. Για την ακρίβεια ή θα πρέπει να πακετάρουν κάποια από τα lower (όπως έκανε η Utah με αυτό των Suns) για να ανεβούν θέση ή θα πρέπει να τα ανταλλάξουν με άλλες ομάδες σε μελλοντικές χρονιές που δεν θα έχουν τόσα ή τέλος να τα κάψουν και να τα χρησιμοποιήσουν σε trades. Για αυτό λέω ότι αν χάσει η OKC τους τελικούς όλα τα σενάρια είναι πιθανά και για αυτό πιστεύω δεν ακούγεται ακόμα τίποτα από Bucks/Γιάννη αφού καμία ομάδα δεν θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί ενδεχόμενη προσφορά των Thunder. Τώρα αν ρωτάμε για αξία σε cash, παλιά επιτρεπότανε να αγοράσεις - τώρα δε ξέρω με τους περιορισμούς και τα aprons. Θυμάμαι μέχρι πρόσφατα ένα second rounder είχε αξία κάπου 1.5-2m. Anyways οι Knicks φάγανε χυλόπιτα και από τους Mavs για τον Kidd, μετά και από την Minseota και το Houston. Καλά θα πάει αυτό.🤣 edit: τώρα που βλέπω pregame είδα ότι φάγανε χυλόπιτα και από τους Hawks για Snyder. 🤣Ξεφτιλίζονται όσο συνεχίζουν λες και δεν υπάρχουν ένα σωρό ελεύθεροι καλοί προπονητές Malone, Jenkins κλπ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από ilos
balderdash Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου δεν έχουν σκυλιασει καθόλου οι pacers πάντως σε αντίθεση με bucks,cavs Knicks σαν cucks παίζουν 1
johnmayson Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Ειναι 2025 και σαν ομαδα δινουμε τα 2 picks του 26 (1,2 γυρου) πως θα εκτιμηθουν σαν αξια αφου κανεις δε γνωριζει πως θα παμε σαν ομαδα του χρονου αρα πουλαμε κοπανιστο αερα.
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, johnmayson είπε Ειναι 2025 και σαν ομαδα δινουμε τα 2 picks του 26 (1,2 γυρου) πως θα εκτιμηθουν σαν αξια αφου κανεις δε γνωριζει πως θα παμε σαν ομαδα του χρονου αρα πουλαμε κοπανιστο αερα. Ε περίπου έχεις ένα projection εκτός αν γίνει κανένα μεγάλο trade. Πχ ξέρεις ότι η Ανατολή θα είναι εντελώς σάπια του χρόνου,. Ομάδες τύπου Bucks, Pistons, Orlando ακόμα και η Βοστόνη μάλλον θα έχουν 500 record και πάλι και ας είναι στα ίδια/χειρότερες από πέρσι. Ακόμα και η Phily αν είναι υγιής (χλωμό) ή οι Heat αν κάνουν κανένα trade μπορούν να φτάσουν εκεί. Επίσης ομάδες όπως οι Cavs,Pacers,Knicks θα έχουν πάλι inflated records στις 50+ wins. Οι υπόλοιποι θα βολοδέρνουν για τα lottery positions λογικά. Toronto/Hawks/Chicago βέβαια ίσως το παλέψουν περισσότερο από τους άλλους αδύναμους. Αντίθετα στη δύση θα υπάρχει πιο parity, πλην OKC δε βλέπω κανέναν να καβαλά την 60ρα. Και οι 50 νίκες θα είναι ζήτημα για πολλές ομάδες, Πλην Utah,NO ίσως και Suns δε θα μου κάνει εντύπωση αν όλες οι άλλες ομάδες έχουν 40+ νίκες. Με βάση αυτά μπορείς να κάνεις μια εκτίμηση και αν μια ομάδα είναι γηρασμένη/με τραυματίες ή πάει σε retooling (όπως μάλλον οι Bucks) τα picks της θα έχουν μεγαλύτερη αξία. Αν μια ομάδα είναι up and coming (Spurs/Houston/Portland/Detroit/Magic κλπ) τα pick της όσο προχωράμε θα έχουν όλο και λιγότερη αξία.
johnmayson Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Τελοσπαντων ουτε ποκερ να παιζαμε😀 πολυπλοκα πραγματα.οσο αφορα τους προπονητες κατα τη γνωμη σας ποια ειναι η 5 των κσλυτερων που μπορει καποιος να στοχευσει??? Απορια οταν καποιος εχει συμβολαιο γιατι η ομαδα να παρει ειδικη αδεια γ να μιλησει αν ενδιαφερεται ο προπονητης ας παραιτηθει να παει στη αλλη ομαδα.
ekrepali Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 7 hours ago, ilos said: Anyways οι Knicks φάγανε χυλόπιτα και από τους Mavs για τον Kidd, μετά και από την Minseota και το Houston. Καλά θα πάει αυτό.🤣 edit: τώρα που βλέπω pregame είδα ότι φάγανε χυλόπιτα και από τους Hawks για Snyder. 🤣Ξεφτιλίζονται όσο συνεχίζουν λες και δεν υπάρχουν ένα σωρό ελεύθεροι καλοί προπονητές Malone, Jenkins κλπ. Αν ήταν καλοκαίρι 2026 θα έπαιρναν τον Bud. Αλλά τώρα θα κάτσει μια χρονιά να ξεκουραστεί.😆 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα