Odyss3us Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) μεχρι τελος 2027 δλδ σε 2 χρονια απο τωρα οι δυναμικες και τα ροστερ των ομαδων δε θα εχουν καμια σχεση με αυτες που βλεπουμε σημερα για να γινεται σε αυτη τη βαση τοση υποθετικη συζητηση, η τελευταια ομαδα που εκανε δυναστεια ηταν το GS και αυτο πριν χρονια οταν επαιζε κατι διαφορετικο, σε σχεση με τωρα οπου ολες οι ομαδες παιζουν πανω-κατω το ιδιο flat μπασκετ καθε χρονια βλεπουμε διαφορετικο ζευγαρι τελικων ενω φετος ειδικα δε συμμετεχει ουτε ο περσινος πρωταθλητης Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Odyss3us 1
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 5 ώρες πριν, johnmayson είπε Τελοσπαντων ουτε ποκερ να παιζαμε😀 πολυπλοκα πραγματα.οσο αφορα τους προπονητες κατα τη γνωμη σας ποια ειναι η 5 των κσλυτερων που μπορει καποιος να στοχευσει??? Απορια οταν καποιος εχει συμβολαιο γιατι η ομαδα να παρει ειδικη αδεια γ να μιλησει αν ενδιαφερεται ο προπονητης ας παραιτηθει να παει στη αλλη ομαδα. 1. Spoelstra 2. Kerr 3. Lue 4. Udoka 5.Carlisle μάλλον Φυσικά το νούμερο 1 ήταν ο Pop αλλά βγήκε στη σύνταξη. Πάντα κρίνω κάποιον προπονητή τι μπορεί να κάνει more με less talent. Πχ Bud,Malone,Mazulla σήκωσαν μεν κατσαρόλια αλλά στους τελικούς στα matchups τους είχαν μεγάλο πλεονέκτημα που δεν ήξερε/δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει ο αντίπαλος. Ο Monty πχ έπαιξε single coverage τον Γιάννη όλη τη σειρά είτε με κοντούς είτε με τον Ayton (που δεν είναι κανένας σπουδαίος αμυντικός). Οι Heat με τον Spo κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν καμία δουλειά να έχουν φτάσει τόσες φορές ECF/Finals με second rounders και undrafted players. Ο Kerr και μόνο το record του σαν παίχτη και σαν προπονητή μιλάει από μόνο του. Γεννημένος νικητής και το αγαπημένο παιδί του Pop. Ο Lue ίσως είναι ο καλύτερος προπονητής να έχεις σε μια σειρά playoff, αν χρειάζεται να κάνεις adjustments και να ανακατώσεις την τράπουλα. Udoka 1η χρονιά έφτασε τελικούς με Βοστόνη, 2η πήγε σχεδόν τους lottery την προηγούμενη χρονιά Houston στα playins και 3η τους έβγαλε 2ους στη Δύση. Και όλα αυτά χωρίς να έχει κάποιον superstar να τραβά κουπί, με τον απλά συμπαθητικό Τούρκο και το παρτσακλό τον Green. Carlisle αν και έχει ένα σωρό αποτυχίες και αυτός όπως και άλλοι από τη παλιά φρουρά, αν πάρει φέτος το πρωτάθλημα μαζί με αυτό του 2011 θα έχει 2 από τα πιο underdog πρωταθλήματα στην ιστορία του αθλήματος. Δε με τρελαίνει σαν προπονητής αλλά μέχρι στιγμής έχει κάνει outcoach τον Daigneault. Sleeper picks επίσης που είναι καλοί προπονητές Jenkins, Bickerstaff και Fernandez. Ο Atkinson με απογοήτευσε πολύ στη σειρά με την Indiana για αυτό και δε τον βάζω. PS. Επίσης δε βάζουμε στο κάδρο σκιώδεις προπονητές όπως μπορεί να είναι τώρα ο Pop, ο Stevens ή ακόμα και ο Riley. 1
johnmayson Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Θα το μελετήσω μετα αυτό με τους προπονητές. ekrepali γράψε μου και συ τη γνώμη σου. περιττο να πω οτι τις τελευταίες μέρες εχω καεί με το nba😀 εχω ανακαλυψει και αυτο παλι καλα εχουμε και ενα ελληνικο να ασχολειται αυτο βλεπω τωρα. Τα χτεσινα θα τα δω αργα το απογευματακι.
ekrepali Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 5 hours ago, johnmayson said: ekrepali γράψε μου και συ τη γνώμη σου. Για τους προπονητές την έχω πει τη γνώμη μου... είναι σχεδόν όλοι για κλωτσιές. Αν πάει το ματς στραβά, δε κάνουν διορθώσεις στα timeout ούτε στο ημίχρονο. Αυτό με το μπλοκάκι και τα συστήματα σε κάθε timeout είναι μόνο ευρωπαϊκό φαινόμενο. Στο NBA λένε στους παίχτες... "ελα παιδιά, πάμε δυνατά, defence, defence, let's make some stops, attack, attack, attach, rebound, play together. Kαι μετά στη συνέντευξη τύπου "θα κάνουμε adjustments στο άλλο παιχνίδι". Ρε καραγκιόζηδες, είχατε 48 λεπτά περιθώριο να κάνετε adjustments και κοιμόσασταν όρθιοι. Δηλαδή μ'αυτή τη λογική ας παίζουν όλοι το σύστημα του Doug Moe. Mάλλον από εκεί αντέγραψε το "Play random" ο Coach Bud edit: Πω πω... ο Stephen A θα πάθει νευρικό κλονισμό φέτος 😂 https://www.youtube.com/watch?v=58U18i_4w0k 3
johnmayson Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου μια χαρα έπαιξε η ομάδα συνεχιζουμε τώρα στο επόμενο παιχνίδι. https://www.sportico.com/personalities/coaches/2025/highest-paid-nba-coaches-2025-steve-kerr-1234822652/ εγω βλεπω οτι ο Ρικ Κάρλαϊλ μια χαρα τη εχει τη ομαδα αλλα δε εχω δει καθολου τουs αλλους οποτε δε μπορω να εχω αποψη.νομιζω καπου διαβασα οτι ο σποελστρα εχει υπογραψει επεκταση 7χρονων;; ekrepali δε το πιστευω οτι θα ναι τοσο χυμα που να μη εχουν συστηματα και τροπο παιχνιδιου. οσο αφορα τη εκαστοτε ομαδα ο προπονητης εχει τη ελευθερια για το ποιοι παικτες θα αποκτηθουν η αποφασιζει και το front office (αν το λεω σωστα) αν τους χωρισουμε τους καλους (ενεργους προπονητες παντα) σε αμυντικους και επιθετικους γρηγορο παιχνιδι πως θα του τοποθετουσαμε;; υγ2 ποιος ασχολειται με τους νικς θα πω εγω. απο τη στιγμη που δε μπορει να ερθει σικαγο ας παει ροκετς( τη δευτερη ομαδα που υποστηριζω) υγ3 βρε μηπως το σικαγο να παρει το Κάρλαϊλ να φτοιαξουμε καμια ομαδα της προκοπης δε μπορω να καταλαβω τι κανουν τα παλικαρια εκει να ενδιαφερονται να ενισχυσουν φτοιαξουν μια ομαδα για πρωταθλημα.
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, johnmayson είπε μια χαρα έπαιξε η ομάδα συνεχιζουμε τώρα στο επόμενο παιχνίδι. https://www.sportico.com/personalities/coaches/2025/highest-paid-nba-coaches-2025-steve-kerr-1234822652/ εγω βλεπω οτι ο Ρικ Κάρλαϊλ μια χαρα τη εχει τη ομαδα αλλα δε εχω δει καθολου τουs αλλους οποτε δε μπορω να εχω αποψη.νομιζω καπου διαβασα οτι ο σποελστρα εχει υπογραψει επεκταση 7χρονων;; ekrepali δε το πιστευω οτι θα ναι τοσο χυμα που να μη εχουν συστηματα και τροπο παιχνιδιου. οσο αφορα τη εκαστοτε ομαδα ο προπονητης εχει τη ελευθερια για το ποιοι παικτες θα αποκτηθουν η αποφασιζει και το front office (αν το λεω σωστα) αν τους χωρισουμε τους καλους (ενεργους προπονητες παντα) σε αμυντικους και επιθετικους γρηγορο παιχνιδι πως θα του τοποθετουσαμε;; υγ2 ποιος ασχολειται με τους νικς θα πω εγω. απο τη στιγμη που δε μπορει να ερθει σικαγο ας παει ροκετς( τη δευτερη ομαδα που υποστηριζω) υγ3 βρε μηπως το σικαγο να παρει το Κάρλαϊλ να φτοιαξουμε καμια ομαδα της προκοπης δε μπορω να καταλαβω τι κανουν τα παλικαρια εκει να ενδιαφερονται να ενισχυσουν φτοιαξουν μια ομαδα για πρωταθλημα. Δεν υπάρχει χειρότερη κατάρα από το να υποστηρίζεις Bulls ή Kings τα τελευταία χρόνια.🤣 Με διαφορά τα χειρότερα/clueless front offices στο ΝΒΑ. Divac και Karnisovas τις καταδίκασαν μαζί με τους ταληροφονιάδες ιδιοκτήτες τους για δεκαετίες. Αν και ο Ishbia των Suns τους ακολουθεί κατά πόδας και είναι και large να έχει ομάδα που κοστίζει με τα taxes όσο οι 2 finalist μαζί εκτός playin. Τουλάχιστον ο Jordan βαρέθηκε όταν είδε ότι δε βγάζει άκρη κάποια στιγμή και πούλησε με υπερκέρδος τους Hornets. Εγώ προσωπικά ότι gear είχα από την εποχή του Μιχαλάκη (καπελάκια, φανέλες κλπ) τα έχω καλά κρυμμένα να μη τα δει ο ήλιος και μου βγει το όνομα.🤣
st2 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 15 ώρες πριν, ekrepali είπε το "Play random" ο Coach Bud βέβαια εξηγησαν νομιζω μετα ότι εννοούσε παίξτε απρόβλεπτα 21 ώρες πριν, ilos είπε 1. Spoelstra 2. Kerr 3. Lue 4. Udoka 5.Carlisle μάλλον 21 ώρες πριν, ilos είπε Ο Lue ίσως είναι ο καλύτερος προπονητής να έχεις σε μια σειρά playoff, αν χρειάζεται να κάνεις adjustments και να ανακατώσεις την τράπουλα. Ο Lue δεν μου αρέσει καθόλου Στο μεταξύ οι ψιθυροι λένε ότι με τον Van Gundy δεν υπάρχει καλή συνεργασία 21 ώρες πριν, ilos είπε Ο Atkinson με απογοήτευσε πολύ στη σειρά με την Indiana για αυτό και δε τον βάζω. Πολύ καλός ο Atkinson μπορει να μην εχει κανει κατι αξιόλογο σε playoff αλλα τις βλέπεις τις ομάδες του και είναι ωραιες ρε φίλε , με τα κοψίματα τους , με τα Offball screen , με τον ωραιο αιφνιδιασμό ... Tiago Spliter για Knicks και με τον ρυθμό που έδειξε στην Paris του χρόνου δεν θα τους μείνει ουτε ιδρώτας 1
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 46 λεπτά πριν, st2 είπε βέβαια εξηγησαν νομιζω μετα ότι εννοούσε παίξτε απρόβλεπτα Ο Lue δεν μου αρέσει καθόλου Στο μεταξύ οι ψιθυροι λένε ότι με τον Van Gundy δεν υπάρχει καλή συνεργασία Πολύ καλός ο Atkinson μπορει να μην εχει κανει κατι αξιόλογο σε playoff αλλα τις βλέπεις τις ομάδες του και είναι ωραιες ρε φίλε , με τα κοψίματα τους , με τα Offball screen , με τον ωραιο αιφνιδιασμό ... Tiago Spliter για Knicks και με τον ρυθμό που έδειξε στην Paris του χρόνου δεν θα τους μείνει ουτε ιδρώτας Το μόνο παρήγορο με τις χυλόπιτες των Knicks, είναι κάποια στιγμή θα ξεμείνουν από επιλογές και θα ρωτήσουν και τους Bucks για τον Doc.🤣 4
johnmayson Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου https://www.athletiko.gr/episima-sto-epiteleio-ton-mpleizers-o-spliter-13195 Εδω αυτοι ζητησαν και το προπονητη ντονοβαν λες κ ειναι κατι ιδιαιτερο.πηραν αρνητικη απαντηση ( δε το διναμε να βρουμε καναν αλλον να χτισουμε γενικως μια καλυτερη ομαδα) Η απορια μου παραμενει γιατι δε κανει παραιτηση ο προπονητης να παει στη ομαδα αν θελει??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 hour ago, johnmayson said: https://www.athletiko.gr/episima-sto-epiteleio-ton-mpleizers-o-spliter-13195 Εδω αυτοι ζητησαν και το προπονητη ντονοβαν λες κ ειναι κατι ιδιαιτερο.πηραν αρνητικη απαντηση ( δε το διναμε να βρουμε καναν αλλον να χτισουμε γενικως μια καλυτερη ομαδα) Η απορια μου παραμενει γιατι δε κανει παραιτηση ο προπονητης να παει στη ομαδα αν θελει?? 3
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, johnmayson είπε https://www.athletiko.gr/episima-sto-epiteleio-ton-mpleizers-o-spliter-13195 Εδω αυτοι ζητησαν και το προπονητη ντονοβαν λες κ ειναι κατι ιδιαιτερο.πηραν αρνητικη απαντηση ( δε το διναμε να βρουμε καναν αλλον να χτισουμε γενικως μια καλυτερη ομαδα) Η απορια μου παραμενει γιατι δε κανει παραιτηση ο προπονητης να παει στη ομαδα αν θελει?? Αν παραιτηθεί όμως αυτόματα αποποιείται και των guarantee money. Τα οποία μπορεί να είναι πάμπολλά αν είναι πολυετές (περίπτωση Monty Williams με Detroit). Τώρα σκέψου να παραιτηθείς να πας κάπου αλλού και είτε να σου δώσουν λιγότερα guarantee ή ακόμα χειρότερα να σου πουν ξέρεις κάτι θα δούμε πως θα πάει αυτή η χρονιά με τους interim coaches και τα λέμε από την επόμενη και να μείνεις με το λιπού στο χέρι.🤣 Αυτό που έχει πιο πολύ ενδιαφέρον είναι οι ομάδες που αρνήθηκαν τα interview παρά οι Knicks. Αν θέλουν τώρα οι ατζέντηδές τους μπορούν να ζητήσουν επεκτάσεις με το σκεπτικό ότι αφού αρνήθηκαν θα πρέπει να κάνουν οι ίδιοι αντίστοιχή η καλύτερη πρόταση από αυτή που θα έκαναν οι Knicks.
ilos Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Οι sixers κάνουν κινήσεις για να ανέβουν στο #2 (τον Harper των Spurs δηλαδή). Το θέμα είναι ότι ούτε και σε αυτούς έχει πολύ νόημα αυτός ο παίχτης από τη στιγμή που έχουν ήδη Maxey, McCain και Grimes. Εκτός αν το κάνουν για λογαριασμό άλλου...
ilos Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Παλικαρίσιο διπλό της OKC, αν και πάλι άστοχη και σκασμένη ήταν στο τέλος. Ο Mathurin τα throw που έκανε στα τελευταία λεπτά μπορεί να στοίχησαν το πρωτάθλημα.
ilos Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Other news, πόσα κιλά έχει πιεί συνολικά ο Beasley? Ακόμα και ο θεόμουρλος ο Stephenson normal φαίνεται μπροστά του.🤣
johnmayson Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλημερα χασανε ρε γαμωτο εγω τους πιστευω ακομα θα το κανουν με το δυσκολο τροπο ( απεθαντοι ).Στιγμιοτυπα δ εχω δει ( αργα τ απογευμα εγινε συνηθεια τωρα). Οσο αφορα τη παραιτηση προπονητη εννοω οτι προφανως θα ερθει σ επαφη με τη νεα ομαδα για να παρει κλειστο συμβολαιο (2ετιας,3ετιας) οποτε δε χανει κατι.Καπου διαβασα οτι ο ντονοβαν κ ο κιντ( γ αυτον το ξερα) οτι θελουν επεκταση λεει και οτι αμα δε τη παρουν μπορει να ενδιαφερονται γ τους νικς ( ο τροπος που κινειται αυτη η ομαδα δεν με πειθει) ας βρει ποιο ειναι νο1 στοχος της και ας διαπραγματευτουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα