ilos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, ekrepali είπε @ilos Κι εμένα μού γέμισαν το μάτι Rollins και Coffey μ'αυτά που είδα. O Rollins αν συνεχίσει να βελτιώνεται μ'αυτό το ρυθμό, δε θα εκπλαγώ αν γίνει βασικός point guard μετά τα Χριστούγεννα. Ο Coffey μου άρεσε που έβαλε στο παιχνίδι των Bucks το σουτάκι από τα 5.5 - 6 μέτρα. Κάτι που θα έπρεπε να το είχε κάνει κι ο Ινγκλς πριν 2 χρόνια αλλά δεν το έκανε. Καλά εντάξει 2 σουτάκια έβαλε με τα έσχατα της OKC. Ο Rollins τόσο καιρό κάνει πράγματα εναντίον κανονικών rotational players.😉 2
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 minute ago, ilos said: PS χτες στην μετάδοση του NBA TV co-host ήταν ο Wes Mattheus που τον κάναν sign για όλη τη χρονιά. Αγαπημένος παίχτης όλα αυτά τα χρόνια και καλός φίλος του Γιάννη, απλά άτυχος γιατί τη χρονιά του πρωταθλήματος σηκώθηκε και πήγε στους Lakers στη καταστροφική πρώτη χρονιά του Westbrick εκεί. Πωωω να χα τον 32αρη τοτε Μαθιο, τωρα για αμυντικο guard...τιμιοτατο δυνατο σκυλι... 1 minute ago, ekrepali said: @ilos Κι εμένα μού γέμισαν το μάτι Rollins και Coffey μ'αυτά που είδα. O Rollins αν συνεχίσει να βελτιώνεται μ'αυτό το ρυθμό, δε θα εκπλαγώ αν γίνει βασικός point guard μετά τα Χριστούγεννα. Ο Coffey μου άρεσε που έβαλε στο παιχνίδι των Bucks το σουτάκι από τα 5.5 - 6 μέτρα. Κάτι που θα έπρεπε να το είχε κάνει κι ο Ινγκλς πριν 2 χρόνια αλλά δεν το έκανε. Ειναι το " Γιαννης effect" , παιρνεις καποιον 35-37 αρη (%)3p , και γινεται 40αρης στο Mlke... Χθες δεν ειχε 60+ ο Green, τα σταξανε KPJ- Rollins- Cole. Σε αλλα πιο πριν δεν εβαλε ο KpJ , τα σταξε ο Green, και οποτε περνει λεπτα και ο Prince. Ποτε ο ενας ποτε ο αλλος, θα ναι παλι φετος ο κανονας, ειδικα και με Turner. Σημαντικο και το midrange εννοειται, με Garry, KPJ απο τους παλιους και αν βγουν και Cole - Coffey, ακομα καλυτερα. Ο Kuzma θα ναι δυστυχως ο καταλυτης...😔 1
IcemanGr71 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δεν ξέρω γιατί αλλά τον συμπαθούσα αφάνταστα και στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή ακούγεται το " what if?".... Ένα ταλέντο που χάθηκε στη πορεία. Κρίμα 😔 2
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, IcemanGr71 said: Δεν ξέρω γιατί αλλά τον συμπαθούσα αφάνταστα και στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή ακούγεται το " what if?".... Ένα ταλέντο που χάθηκε στη πορεία. Κρίμα 😔 Κριμα...για πολλους λογους...... Αυτα τα what if...οντως. Καλη του ξεκουραση λοιπον! Ας απολαυσει τα εκατομμυρια του Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από scorpion8283
ilos Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Χμ. Τελικά όταν τον δώσανε οι Celtics στο Portland (ενώ ο ίδιος ήθελε να πάει στους Clippers) και κάνανε λόγο για "degenarate injury" ήταν αυτοί που είχαν δίκιο και όχι το περιβάλλον του και οι ατζέντηδες που είχαν γίνει κwλ0ς τότε. Μετά βέβαια κατέληξε στη χωματερή του NBA τους wizards και μάζευε 15λεπτα μαζί με την άλλη παλιά αγαπούλα τον Χρηστάκη. Φέτος θα είχε την ευκαιρία με τους Knicks να δει ακόμα και τελικούς. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν σοβαρά για να μη μπει καν στο κόπο να προσπαθήσει ή φοβόταν ότι θα τον κόβανε έτσι και αλλιώς. Αξιοσέβαστη καριέρα μέχρι και τους τραυματισμούς στους Celtics. Στους Βucks πρόσφερε αρκετά στα νεανικά του χρόνια. Φτάσανε μαζί του ECF το 2019.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα