Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει παίκτης Λεμπρόν στα κρίσιμα. Δεν υπάρχει Γουεϊντ στα κρίσιμα. Ένας Γκαρνέτ, ένας Πίρς, και ένας Κόμπε έμειναν, και αυτοί σε 2-3 χρόνια το πολύ θα σταματήσουν.

Και ένας Ντιρκ.

Και ο Ρόουζ μια χαρά clutch είναι.

Μετά τον τραυματισμό να δούμε πως θα γυρίσει και ας ελπίσουμε πως δεν θα καταλήξει Brandon Roy.(α ρε παικταράς, κρίμα γαμώτο, μια χαρά clutch ήταν και αυτός)

Και ο Ντουράντ όσα έχει δείξει δικιά του είναι η μπάλα στα δύσκολα.

Και να δούμε τι θα ξεπεταχτεί από αυτή τη γενιά.

Άρχισε, να δούμε τι θα δούμε.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Μεγαλο σκορ βλεπω και σημερα!

Να ρωτησω κατι. Οπαδους εχει μονο η γηπεδουχος ομαδα σε αυτους τους αγωνες; Γενικα δε βλεπω να γινονται επεισοδια, καμια σχεση με εμας, ετσι;

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι. Οπαδους εχει μονο η γηπεδουχος ομαδα σε αυτους τους αγωνες; Γενικα δε βλεπω να γινονται επεισοδια, καμια σχεση με εμας, ετσι;

Και απο την αντίπαλη ομάδα πηγαίνουν οπαδοί, αν και όχι οργανωμένα. Κάθονται διάσπαρτοι στο γήπεδο.

Δημοσ.

Βασικά μέσα στο πλήθος θα δείς και πάρα πολλούς με φανέλες της αντίπαλης ομάδας αλλά όσο να ναι τώρα σε τέτοιο παιχνίδι δύσκολο να μην είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια από οπαδούς της γηπεδούχου μέσα σε μισή ώρα.

Τρελαμένος ο Γουέσρμρουκ σήμερα!!! Ματσάρα προβλέπεται!

Δημοσ.

Τι γαμάτο κόσμο έχει η Οκλαχόμα ρε! :D

Λες να μην ξέραν που τους πηγαίνανε;

Τρελαμένος και ο Πάρκερ ως τώρα.

Δημοσ.

Τρελαμένος ο Γουέσρμρουκ σήμερα!!! Ματσάρα προβλέπεται!

Kι ο Πάρκερ κάνει καλό ξεκίνημα..

Δείχνουν πιο συγκεντρωμένοι οι Σπερς για την ώρα.

Δημοσ.

Καλά εντάξει, οτι και να γίνει φέτος, η Οκλαχόμα θα είναι η επόμενη αυτοκρατορία του ΝΒΑ μετά τους Μπούλς της δεκαετίας του '90.

Δημοσ.

Βασικά αν συνεχίσει έτσι ο Γουέστμρουκ θα τελειώσει στο ημίχρονο το παιχνίδι. Το παλικάρι αυτή τη στιγμή νομίζει ότι παίζει μόνος του και τρέχει σαν ηλίθιος με το που πάρει την μπάλα και μόλις την χάσει ξεχνάει να γυρίσει πίσω. :D

Δημοσ.

Μωρέ οι Μαιάμηδες να χάνουν

κι από κει κι έπειτα, ας το παίρνει ο καλύτερος..

Ο Γουέστμπρουκ είναι λίγο καραγκιοζάκος,νομίζω..

Ακόμη..

Δημοσ.

Ελα αγόρι μου Γουέστμπρουκ, μάθε πως παίζεται η θέση.

Ο Πάρκερ έχει πασάρει, γυρνάει η μπάλα και ξαναέρχεται στα χέρια του και ας βάλει τόσα καλάθια μέσα από σύστημα. Δεν σκύβει το κεφάλι και τρέχει χωρίς έλεος.

Crap, ninja Νίκο στο μυαλό μου ήσουν;

Δημοσ.

Καλά εντάξει, οτι και να γίνει φέτος, η Οκλαχόμα θα είναι η επόμενη αυτοκρατορία του ΝΒΑ μετά τους Μπούλς της δεκαετίας του '90.

Καλά κάτσε μην πάρει ο Κούμπαν Χάουαρντ και DWill να πλαισιώσουν τον Νοβίτσκι. Ρε μην βιάζεσαι τόσο. :P

Δημοσ.

Ο Ντερόν δεν νομίζω να φύγει απο την Νέα Υόρκη. Και ο Χάουαρντ μάλλον θα παραμείνει στο Ορλάντο αφού διώξουν τον ταβερνιάρη προπονητή που έχουν.

Δημοσ.

Νωρίς ακόμα.

Αν έμπαινε του Νιλ και πήγαινε +21 δεν ξέρω αλλά 14 πόντοι δεν είναι τίποτα μέσα στην Οκλαχόμα.

Βέβαια είναι ένα πάτημα να ξεκουράζει Ντάνκαν, Πάρκερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...