Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ο Πόποβιτς και ο Σάγκερ κάνουν πλάκα στην συνέντευξη αν καταλάβατε
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Για τον Ντερόν δεν ξέρω αλλά αν συνεχίσει η ομάδα να ψάχνεται θα την κάνει με ελαφρά σίγουρα. Και είναι 1000% ότι θα πάει στο Ντάλας. Για Χάουαρντ επίσης είμαι 1000% σίγουρος ότι θα φύγει από το Ορλάντο φέτος. Για να μείνει πρέπει να πάρει το Ορλάντο δεύτερο σουπερσταρ. Χλωμό. Έχει ψωμί το θέμα. Πάντως σίγουρα η Οκλαχόμα θα είναι ομάδα lock για τους τελικούς της Δύσης για τα επόμενα 6 χρόνια.
Luxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλα τωρα το καλαθι που εβαλε ο gary lean στο φαουλ που του εκαναν, γιατι μετρησε; Εγινε πολυ πριν πηδηξει για το λει απ.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μάλλον ο Προχώροφ θα φέρει άλλον ένα σούπερσταρ δίπλα στον Ντερόν, και έτσι θα τελειώσει το θέμα... Καλα τωρα το καλαθι που εβαλε ο gary lean στο φαουλ που του εκαναν, γιατι μετρησε; Εγινε πολυ πριν πηδηξει για το λει απ. Γιατί όταν τον ακούμπησε ο αμυντικός άρχισε την κίνηση για να κάνει το σούτ.
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Είχε ξεκινήσει την προσπάθεια του γι'αυτό μέτρησε. ΟΚ θα με Ninjαρουν όλοι σήμερα.
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ε είναι λίγο μπάχαλο όμως η ομάδα μωρέ. Είναι και από το Ντάλλας ο Ντερόν. Άμα θέλει η νύφη και ο γαμπρός..
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αν δεν πάρει πρός ο Ντουράντ δεν βλέπω φως για την Οκλαχόμα.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Έχει Προχώροφ όμως. Τι εστί Προχώροφ; Πολλά δις. ευρώ, απο τους πλουσιότερους στον κόσμο, με μερικά συνεχόμενα Final Four-κατακτήσεις με την ΤΣΣΚΑ...
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ε θα πάρει μωρέ. Αφού βγήκε έξω ο Γουέστμπρουκ έγινε η αρχή.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εντωμεταξύ ο Σεφολόσα όσο έπαιζε στην Φενέρ φαινόταν Τζόρνταν μπροστά στους ευρωπαϊους παίκτες. Θυμάμαι στο μάτς στο ΣΕΦ μας είχε κάνει κουδούνια. Να φανταστείτε πόσο πίσω είμαστε μπασκετικά σε σύγκριση με τους αμερικανούς δηλαδή. Θα μου πείς "δάσκαλοι του μπάσκετ" "μαυράκια" "άλλα επίπεδα προπονήσεων", θα σου πώ έχεις δίκιο...
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Έχει Προχώροφ όμως. Τι εστί Προχώροφ; Πολλά δις. ευρώ, απο τους πλουσιότερους στον κόσμο, με μερικά συνεχόμενα Final Four-κατακτήσεις με την ΤΣΣΚΑ... Αλλά η ομάδα είναι μπάχαλο. Λογικά θα βοηθήσει και ο Στέρν λίγο τώρα που μετακόμισαν στη ΝΥ απλά δεν ξέρω αν θα το κάνει φέτος ή του χρόνου με το no1 pick που θα φέρει τον επόμενο LeBron στην ομάδα.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ο επόμενος Λεμπρόν είναι εκείνος που είχες βάλει σε ένα εξώφυλλο;
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εντωμεταξύ ο Σεφολόσα όσο έπαιζε στην Φενέρ φαινόταν Τζόρνταν μπροστά στους ευρωπαϊους παίκτες. Θυμάμαι στο μάτς στο ΣΕΦ μας είχε κάνει κουδούνια. Να φανταστείτε πόσο πίσω είμαστε μπασκετικά σε σύγκριση με τους αμερικανούς δηλαδή. Θα μου πείς "δάσκαλοι του μπάσκετ" "μαυράκια" "άλλα επίπεδα προπονήσεων", θα σου πώ έχεις δίκιο... Καλός παίκτης είναι μωρέ, απλά στην ομάδα αυτή κυρίως αμυντικό όπλο θα θεωρείται. Αλλά δεν είναι και του πεταματου΄.
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 O Jackson είναι μεγάλη φετινή ληστεία του Πόποβιτς. Πραγματικά δεν αντιπαθώ ομάδες ΝΒΑ αλλά αυτοί οι Μπάκς ρε γαμώτο είναι η καταστροφή για οποιονδήποτε αξιόλογο παίχτη. Αν δεν ήταν τόσο τραγικοί με χαντακώματα παιχτών θα είχαν μπεί στα πλέι οφ φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα