Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ περίπου τα ίδια λέμε με άλλα λόγια. Απλά το Μαιάμι όταν είναι πλήρες και πιάσει απόδοση είναι και αυτή υπερηχητική ομάδα. Το ότι δεν το κάνει συχνά είναι ο λόγος που δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής. Αλλά όταν παίζουν μπάσκετ είναι ομάδα που δεν σταματιέται. Και όσο να ναι είναι μια ομάδα χτισμένη πάνω σε 3 παίχτες,2 έτσι και έτσι για βασική 5άδα και άλλα 7 βρακιά να συμπληρώνουν το ρόστερ, ένας από τους 3 να λείπει είναι μεγάλη η απώλεια. Τέλος πάντως δεν θα κάτσω να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου των Χίτ. Ούτε εμένα μου άρεσε σαν ομάδα φέτος όλη τη χρονιά.. Απλά είναι ομάδα φοβερής ιπποδύναμης που αν παίξει μπάσκετ δεν χάνει από κανέναν και όταν λέω από κανέναν εννοώ και από τις ομάδες της Δύσης. Απλά δεν παίζει συχνά μπάσκετ. Αυτό είναι το κακό. Αυτη τη στιγμή και σε αυτή τη σειρά οι Σέλτικς είναι καλύτεροι και αξίζουν να πάνε στον τελικό εννοείται.

Πάντως με τον Μπός υγιή η σειρά Οκλαχόμα-Μαιάμι την βλέπω στα 7 παιχνίδια και τα 5 τουλάχιστον να είναι στον πόντο μέχρι το τέλος με 55-45 υπέρ της Οκλα και τη σειρά Οκλαχόμα-Βοστώνη την βλέπω στα 5 παιχνίδια το πολύ 100% υπέρ της Οκλα.. Γνώμη μου βέβαια.

Δημοσ.

Όλοι συντονισμένοι στις οθόνες του ΝΒΑ TV απόψε!

το δειχνει και η νοβα να μην στραβωνομαστε!!!!

προβλεπεται επικο ματς!!περιμενω σημερα επικο πιρς

Δημοσ.

Δεν έχουν όλοι Νόβα. Ευτυχώς όταν καταλάγιασε ο εκνευρισμός μου απο το Game 2 αγόρασα το NBA TV και ησύχασα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα το δω με "σπασίματα" αλλά χαλάλι.

1,5 ώρα απομένει και τα ψέματα τελειώνουν. :rolleyes:

αν εχει Iphone η ipad με jailbreak στειλε ενα πμ για να το δεις χωρις σπασιματα!

Δημοσ.

τιποτα φιλε!!!

-1 στον tilemaxx..θελω λεμπρον στον τελικο μονο και μονο για να τον δω να καταρρεει!!!

Δημοσ.

πάρε ρε bostonάρα γεράααα...θέλω να δω ματσάρα σήμερα, και μια καλή εμφάνιση από Pierce και Allen.Στους άλλους δύο δεν αναφέρομαι, ξέρουν αυτοί!!

βέβαια ας μην έχουμε αυταπάτες είναι δύσκολο να γίνει το 4-2..4 σερί με miami δε το κάνει και ο καθένας.άντε να δούμε

Δημοσ.

σιγα το μαϊαμι μωρε, ετσι που ειναι οχι 4 σερι,

αλλα 10 σερι του κανεις,

συνοθυλευμα ειναι, ομαδα δεν το λες

Δημοσ.

Σημερα εγω παντως βλεπω Μαιαμι.

Παντως το πρωταθλημα ειναι ηδη στην Οκλαχομα πιστευω. Δεν μπορει ουτε το Μιαμι, ουτε οι Σελτικς να τους νικησουν. Αν δεν ηταν και τελικος θα ελεγα πως παει για 4-0.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...