Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους αναβαθμήσαν το μπ*ελο που είχαν για κεντρικό site στο ΝΒΑ. Ωραία πράγματα. Πραγματικά απορούσα πως γίνεται με τόση επισκεψιμότητα και να έχουν ένα τόσο χάλια σάιτ.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Εμένα πάντως ούτε και το καινούριο μου πολυαρέσει (το προηγούμενο βέβαια ήταν πραγματικά άθλιο, δεν το συζητάω).

Και φυσικά έχω και το κλασικό θέμα που θέλω να βλέπω πάντα την αμερικάνικη έκδοση και όχι την π@π@ριά (συγγνώμη κιόλας) του sport24. Μόλις όμως πατήσω ότι θέλω να με στείλει στο αμερικάνικο, ο Firefox τρελαίνεται και μπαίνει σε loop redirect για κανα λεπτό μέχρι να αποφασίσει να μείνει στο .com. Κάποτε το είχα διορθώσει, πειράζοντας το χρόνο ζωής του cookie του site, αλλά για κάποιο λόγο τώρα άρχισε πάλι τα ίδια. Ουφ.

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις που έγραψες τέτοιο σχόλιο για φιλικό αγώνα :-D

Απόψε Σάββατο έχει SAS-MIA στις 10:30 ώρα Ελλάδος.

Πάλι χτύπησε ο Curry. Δεν ξέρω αν έχει το κορμί για αξιόλογη καριέρα αυτό το παλικάρι. Σίγουρα ταλαντούχος αλλά δε νομίζω να μπορεί να οδηγήσει ομάδα μόνος σου. Αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερα να το δώσουν οι Warriors και να μην προσφέρουν αυτοί πρώτο του μεγάλο συμβόλαιο. Για το πρώτο της συμβόλαιο πάει όλη η γενιά του 2009 με σημαντικότερους εκπροσώπους τους Harden, Lawson, Tyreke, Gibson. Όσοι δεν ανανεώσουν μέχρι 31/10 πάνε για καλοκαίρι ως RFA. Κατά τη γνώμη μου μόνο ο Harden θα γίνει all-star κι αξίζει κάποια ομάδα να κάνει χώρο για την πάρτη του.

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα κάνεις που έγραψες τέτοιο σχόλιο για φιλικό αγώνα :-D

Απόψε Σάββατο έχει SAS-MIA στις 10:30 ώρα Ελλάδος.

Πάλι χτύπησε ο Curry. Δεν ξέρω αν έχει το κορμί για αξιόλογη καριέρα αυτό το παλικάρι. Σίγουρα ταλαντούχος αλλά δε νομίζω να μπορεί να οδηγήσει ομάδα μόνος σου. Αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερα να το δώσουν οι Warriors και να μην προσφέρουν αυτοί πρώτο του μεγάλο συμβόλαιο. Για το πρώτο της συμβόλαιο πάει όλη η γενιά του 2009 με σημαντικότερους εκπροσώπους τους Harden, Lawson, Tyreke, Gibson. Όσοι δεν ανανεώσουν μέχρι 31/10 πάνε για καλοκαίρι ως RFA. Κατά τη γνώμη μου μόνο ο Harden θα γίνει all-star κι αξίζει κάποια ομάδα να κάνει χώρο για την πάρτη του.

μ κανε μεγαλη εντυπωση ποσο καλα επαιζε ο ροντο και ποσο αθλια ο γουιλιαμς!

btw ο sullinger πολυ καλος

Δημοσ.

Κάτω τα χέρια από το D-Will ρε, από τις καλύτερες εμφανίσεις Αμερικάνου στην Ευρώπη έχει κάνει, 50άρες μας έριχνε :-D

Ο Sullinger είναι παιχτούρα, έπεσε χαμηλά στο draft λόγω υγείας, έχει προβληματική μέση νομίζω. Είναι κάτι σαν το Blair, άμα σου βγει σου βγήκε.

Πήραν τον Barbosa οι Celtics, απορώ πως άργησε τόσο να βρει ομάδα.

Το ανέκδοτο της ημέρας, το ΝΒΑ θέλει να καταργηθούν οι pregame routines (δεν ξέρω πως λέγεται ελληνικά, είναι πχ η πούδρα που πετά ο Lebron) επειδή λέει καθυστερούν την έναρξη του παιχνιδιού.

• Like 1
Δημοσ.

σημερα γυριζει ο howard απο οτι βλεπω...ωρα να δουμε αν του πανε τα κιτρινα αν και προσωπικα τον προτιμουσα σε μια ομαδα που θα ηταν ο κυριος ηγετης της....οι lakers εγιναν miami και χαθηκε η ισορροπια των ομαδων...

Δημοσ.

Εγώ αντίθετα πιστεύω πως ο Howard δεν κάνει για ηγέτης. Την καλύτερη χρονιά του την έκανε με το Rafer Alston. Θα ήταν σχεδόν ασήμαντος πριν δέκα χρόνια, δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς playmaker. Ήταν Ηλίου φαεινότερον πως έπρεπε να βρεθεί με το Nash στην ίδια ομάδα. Το ότι κατέληξαν στους LAL θα δούμε αν είναι καλό, ο Kobe αρνείται να ξεκαβαλίσει το καλάμι (στο οποίο τον ανέβασε το star system, τέλος πάντων).

Ποια ισορροπία ομάδων χάθηκε; Είδες οι OKC ή SAS να αποδυναμόνωνται; Μόνο οι Bulls έχουν πέσει από τους διεκδικητές. Μη χάνεται την ελπίδα για καλό πρωτάθλημα ρε.

Barbosa+Jet είναι αστείο στην άμυνα, αλλά δε νομίζω να τους δούμε μαζί. Οι καλές άμυνες ξέρουν να παίζουν και με τέσσερεις.

Και επειδή ξέρω πως έχουμε (υπερβολικά) πολλούς Celtics fans εδώ: http://www.celticsblog.com/2012/10/20/3531024/ray-allen-blames-the-boston-celtics-for-his-departure

Δημοσ.

Λοιπόν, ο Τέρι δεν είναι και τόσο άσχημος στην άμυνα. Επίσης ο Μπαρμπόσα θα είναι το τρίτο γκάρντ πίσω απο Μπράντλεϊ (θα είναι βασικός φέτος) και Τέρι. Σε σχήματα που θα είναι ο Ρόντο εκτός, θα βλέπουμε Jet στο PG και Μπράντλεϊ στο δύο. Ή Μπράντλεϊ PG και Λεαντρίνιο στο 2. Ελάχιστα θα παίζουν μαζί Τέρι-Μπαρμπόσα.

Τώρα όσο για τον Άλλεν, εντάξει λέει οτι δεν του φέρθηκε καλά η Βοστώνη και οτι ήθελε κάποια στιγμή να τον ανταλλάξει. Εδώ τον περασμένο Δεκέμβρη σκεφτόνταν ο Ainge να ανταλλάξει όλους τους Big-3 και τον Ρόντο μαζί για να κάνει rebuilding, ο Ρόντο έβαλε κάτω τις αναποδιές του και έκανε φοβερή σεζόν, ο Γκαρνέτ επίσης έκανε τα καλύτερα του playoffs απ' όταν ήρθε στη Βοστώνη, εδώ καλά-καλά δεν ενοχλήθηκε ο Πίρς που είναι η κολώνα της ομάδας για 15 χρόνια και πιο πάνω πλέον και απο τον Μπέρντ, ο Άλλεν (που στο κάτω-κάτω φέτος δεν προσέφερε τίποτα), γιατί βγήκε και έκανε δηλώσεις;

Του χρόνου αν η Βοστώνη αποκλείσει την ομάδα του να δώ τι θα πεί πάλι. Μεγάλος παίκτης, αλλά μετά απο αυτές τις δηλώσεις έπεσε πολύ στα μάτια μου.

• Like 1
Δημοσ.

Έρχεται η μέρα που δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί. Ο Στερν αποχωρεί το Φλεβάρη του 2014, μετά από 30 χρόνια κομισαριότητας. Προσωπικά περίμενα ότι άνετα θα καθόταν καμια 20αριά χρόνια ακόμα. :-)

http://www.usatoday....ernors/1657263/

Τελικά μόνο ο Βασιλακόπουλος θα μείνει εσαεί αρχικομισάριος.

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι το ΝΒΑ πριν το Stern. Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει όμως, τα $ κάνουν κουμάντο (εκτός αν θα έχει σκάσει ο καπιταλισμός σε δύο χρόνια). Δεν ξέρω γιατί έγινε η ανακοίνωση τόσο νωρίς.

Σε άλλα νέα, καταργείται από την ψηφοφορία για all-star η θέση του center. Οι θέσεις τώρα θα είναι guard και ψηλοί. Έγινε λέει λόγω Duncan επειδή το δήλωναν PF ενώ στην ομάδα του έπαιζε C. Δεν ξέρω, δε μου αρέσει η ιδέα, κάποτε το μπάσκετ ήταν για ψηλούς, τώρα οι SF θα παίρνουν τις βασικές θέσεις.

Και σε είδηση της τελευταίας στιγμής που με κούφανε. οι Thunder χάρισαν το Harden για Martin και Lamb!!

edit. Χα, την ώρα που το έγραφα πόσταρες την ίδια είδηση Crisxxx. Προφανώς δεν ήθελαν να διώξουν τον Ibaka και έπρεπε να μείνουν κάτω από το salary capy. SG έχουν ακόμα στο Westbrook, χρειάζονται playmaker όμως. Για το Martin δεν κάνω σχόλιο, expiring είναι. Όλοι για τους LAL δουλεύουν γμτ στη Δύση!

Δημοσ.

http://www.superbask...ink/170265.html

Στο Χιουστον ο Χαρντεν! Βλακεια του Χαρντεν, τόσο καιρο ηταν όλες οι αμυνες προσαρμοσμένες αλλου, τώρα θα δει πως ειναι να ειναι προσαρμοσμενες οι αμυνες πανω σου!

Ναι σιγά που θα είναι πάνω του... Και στην Οκλαχόμα σαν αλλαγή έμπαινε όταν βγαίναν οι άλλοι δύο και τραβούσε κουπί εκτός και αν το ματς ήτανε στον πόντο που έπαιζε όλη η 3άδα μαζί. Πραγματικά είναι να απορείς πως δέχτηκαν οι Ρόκετς αυτό το πράγμα. Δώσαν τον Κέβιν Μάρτιν (παίχτη περίπου στα κυβικά του Χάρντεν με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία), τον Λάμπ (τον καλύτερο σουτέρ του φετινού ντράφτ), 2 πίκ πρώτου γύρου που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και τα δύο τοπ16 γιατί δεν θα μπούν στα πλέι οφ, και ένα πίκ δευτέρου γύρου!

Εντάξει δεν είχαν και κάτι άλλο να δώσουν νομίζω. Αν είχαν ακόμη τον Σκόλα θα τον δίνανε και αυτόν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...