Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ντουράντ όταν έρθει η ώρα, θα πάει σε μια ομάδα μεγάλης αγοράς στην οποία θα στηθεί όλη ο ομάδα γύρω του και θα έρθει και ένας τρίτος και θα πάρουν πρωταθλήματα μαζί με περισσότερες χορηγίες, μαζί με περισσότερη φήμη, μαζί με τα πάντα όλα. Ότι έκανε και ο Λεμπρόν δηλαδή. Φήμες λένε ότι ήδη κυκλοφορεί με καπέλα άλλων ομάδων :D

Kevin-Durant-Bulls-Hat.jpg

Ο Westbrook όταν έρθει η ώρα θα πιάσει μια παραλιακή πολιτεία και θα είναι no1 στην ομάδα του.

Δεν υπάρχει περίπτωση ένας τυχαίος παίχτης των Knicks να μην έχει περισσότερη προβολή παγκοσμίως από τον Westbrook αυτή τη στιγμή. Και εκτός του ότι δεν παίζει να δεχτούν λιγότερα χρήματα για να κάτσουν στο κωλοχώρι από αυτά που μπορούν να πάρουν από άλλη ομάδα, δεν νομίζω να μπορεί κιόλας η Οκλαχόμα να τους κρατήσει. Μετά από αυτό το συμβόλαιο που υπογράψανε ο καθένας θα πάρει το δρόμο του. Είναι μικροί τώρα και δεν έχουν πρόβλημα. Αργότερα θα θέλουν και χλίδες και να ζούν σε μεγάλη πόλη. :P

Δημοσ.

Προσοχή μόνο σε αυτό:

If you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending Nov 7 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on Nov 8 for USD$159.99. You may cancel at any time via My Account section.
Δημοσ.

Αστείοι Λέικερς.

Μέχρι να γίνουν ομάδα έχει να πέσει πολύ γέλιο.

Μια επίθεση της προκοπής δεν έβγαλαν, με το Ντάλας να κάνει πλάκα και στην επίθεση αφού οι τρύπα στην άμυνα είναι όση το μισό γήπεδο. (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;)

Που να έπαιζε και ο Ντιρκ δηλαδή.

Επιπλέον 12/31 βολές με τον Χαόυαρντ να έχει ολομόναχος 3/14.

Δημοσ.

Παιδιά η OKC είναι μικρή αγορά, δε θα μπορούσε να αντέξει τόσα συμβόλαια. Ούτε ο παίχτης ούτε η ομάδα έχουν πικρία για το χωρισμό. Ήταν μέσα στο πρόγραμμα η κίνηση για αυτό όλο έπαιζε έκτος παίχτης. Πολυτέλεια ο Harden για έκτος, δε βρίσκετε; Στο Houston τον προορίζουν για franchise player. Ποιος θα βγει κερδισμένος θα δείξει η ιστορία. Και ο αυτός μπορεί να γίνει ηγέτης καλής ομάδας και οι Thunder να γίνουν Spurs.

Με τη free League Pass τι παίζει; Θέλει πιστωτική κάρτα και για το δωρεάν;

• Like 1
Δημοσ.

Με τη free League Pass τι παίζει; Θέλει πιστωτική κάρτα και για το δωρεάν;

Ναι, κοίτα το παραπάνω post μου. Η λογική τους είναι πως αν μέσα στη βδομάδα δεν ακυρώσεις χειροκίνητα το -τζάμπα- trial, τότε αυτόματα η πιστωτική σου θα χρεωθεί με ολόκληρο το ποσό. Γι' αυτό προσοχή.

Δημοσ.

δηλαδη; πηγα κ εγω να παρω χθες το free league pass,

κ μου ζηταει καρτα (τι την θελετε ρε κεραταδες την καρτα αφου ειναι τσαμπα; :mad:),

τεσπα, την περναω (μια visa electron με 0 υπολοιπο ομως) κ

μου βγαλε την παρακατω αηδια:

*** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support.

Additional Information: General decline of the card. No other information provided by the issuing bank.

Δημοσ.

Γι' αυτό κι εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο. Μόλις είδα πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία, ακύρωσα τα πάντα. Όταν λέμε free trial, εννοούμε free trial. Ούτε πιστωτικές, ούτε αυτόματες χρεώσεις με το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου. Live streaming από τα γνωστά sites και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

@patrickdrd: Για να ελέγξει την κάρτα το ΝΒΑ κάνει μία εικονική χρέωση του 1€, αν είναι εντελώς άδεια δεν μπορεί να γίνει αυτός.

Δεν κατάλαβα γιατί άλλαξε το σύστημα, αλλά λογικά ήρθε για να μείνει. Σιγά μην ενδιαφερθεί για τους τσαμπατζήδες η league pass, μπορεί να το κόψουν και τελείως του χρόνου.

Το streaming είναι παράνομο, δεν ξέρω γιατί αναφέρθηκε ως εναλλακτική. Αν αξίζει πληρώνεις, αν όχι, προσπερνάς ;)

Δημοσ.

sorry αγαπητε ondine, αλλα θα συμφωνησω με τον nzeppos, χιλιες φορες streaming,

δεν πα να ναι κ κακουργημα :lol:

εγω ουτως ή αλλως δεν εχω αναγκη (ισα ισα εχω δηλωσει πως ειμαι κατα) την online παρακολουθηση,

(εχοντας το pc σε διαφορετικο δωματιο απο την κρεβατοκαμαρα),

εχω δορυφορικη, οκ, εχασα φετο το canal+ deportes που ειχε αφθονα ματς nba,

αλλα εχω al jazeera, εχω cnn turk,

δεν πλερωνω για league pass μλκιες, ετσι κι αλλιως εκεινη την ωρα (συνηθως) κοιμομαστε οι εργαζομενοι,

τα φοιτητακια αν σας δινει λεφτα ο μπαμπας για league pass να τα δωσετε :D

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως το δοκίμασα το Free trial έβαλα την κάρτα μου και είδα κανονικά! Μέχρι τις 7 που λήγει θα το βγάλω! Τώρα ελπίζω να μην παιχτεί καμιά μαμακία και τρέχουμε!

streaming τι να το κάνω, όλα κολλάνε και η ποιότητα είναι χειρότερη από άθλια!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως με την 15% έκπτωση βγαίνει 101€ το πλήρες πακέτο και πάλι με βάλαν στην μπρίζα να το πάρω και φέτος από τώρα. Θα το έπαιρνα 100% στα πλέι οφ κανένα 50άρικο και με έχουν παραδελεάσει. Είδωμεν.

• Like 2
Δημοσ.

O Lawson ανανέωσε με 4/48. Πολλά μου φαίνονται για τόσο κοντό scoring point guard. Μόνο ο Taj μένει από τους καλούς εκείνου του draft (λέγεται πως ζητά δέκα το χρόνο και του δίνουν οκτώ).

Για την πρεμιέρα δε βλέπω σχόλια, φαίνεται πως τα δραστήρια μέλη του topic είναι Celtics και κρύβονται :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...