Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κωστάκης βρήκε στο διάβα του τους δύσμοιρους Bobcats και έσπειρε, 16π-4ρ-5 τάπες. 8/10 σουτ, πρώτος σκόρερ της ομάδας του, season high και παραλίγο να έπιανε και το career high (18π, δύο φορές).

Δημοσ.

ωραίος ο κουφός ;) Σήμερα βραδινή απόλαυση αγώνων. Κλειστά τα κινητά και μπουζούκια μετά της 03:00 :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα..Ξερετε κανα site για να βλεπουμε ζωντανα και δωρεαν αγωνες σε καλη ποιοτητα; Σημερα εχει το Nets-Boston και λεει κατι για free οπως ανεφερε παραπανω και ο Ondine....Τι παιζει με αυτο; Πριν κανα 2 χρονια αν θυμαμαι καλα εδειχνε ζωντανα και σε fullHd στο http://www.tnt.tv/sports/nba....Δωστε τα φωτα σας να δουμε κανα ματσακι σημερα..

Δημοσ.

ελα ντε, μονο το οκλα - μαϊαμι εχω στα καναλια που βλεπω (δορυφορικα παντα) :devil:

σε pc δεν με κοβω να καθομαι τοσες ωρες, αρα ταμαμ για βολτα ειναι κ επιστροφη κ

στησιμο για το repetition των περσυνων τελικων

καλη τηλεθεαση κ καλες γιορτες κ χρονια πολλα σε ολους

Δημοσ.

Επιτέλους περάσαμε μπροστά 8:19 πριν το τέλος. Άντε, πάμε άμυνα τώρα. Αυτός ο Καρμέλος ό,τι θέλει κάνει.

Δημοσ.

Είναι λυπηρό πάντως για τους Νικς το 70-75% των επιθεσεων τους να γίνονται απο τους 3 περιφερειακους τους.

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται πάντως πως και οι δύο έχουν πολύ άναρχο παιχνίδι. Οι Lakers σε λίγες περιπτώσεις ίσως δούλεψαν περισσότερο κάποια plays (ελέω Nash) ή ορισμένα ποσταρίσματα αλλά σε γενικές γραμμές είναι κι οι δύο όσα φάμε κι όσα βάλουμε.

Ο μόνος λόγος που πήραν διαφορά στην 3η περίοδο οι Knicks ήταν τα παλαβά τρίποντα του Καρμέλου και η ανύπαρκτη transition defense των Lakers. Όταν γυρίσει ο Stoudemire ίσως αλλάξουν τα πράγματα.

Δημοσ.

Καλά ας μη λέμε μεγάλα λόγια ;) Με stat μπορεί να είναι χειρότεροι. Δεν παίζει καθόλου άμυνα.

Θα χορτάσει το μάτι μας μπάσκετ σήμερα. Μπήκαν δυνατά οι Heat. Ο λεμπρονίδης κοντεύει να σαπίσει από ωριμότητα στο παιχνίδι του. Πολύ ασσιστ και πάσα.

Δημοσ.

Βαριέται ο Λεπρός φέτος. Στα  μεγάλα match θα παίξει ;)

Εχω λιώσει στα γέλια με την περιγραφή του Σκουντή. Δεν παλεύεται ο βασίλης ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...