Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοινώθηκαν και οι ρεζέρβες του all star:

Ανατολή:

Chris Bosh, Kyrie Irving, Jrue Holiday, Paul George, Luol Deng, Joakim Noah, Tyson Chandler

Δύση:
Russel Westbrook, James Harden, Tim Duncan, Zach Randolph, Tony Parker, David Lee, LaMarcus Aldridge

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει είπαμε. :P

Αν χωρούσαν άλλοι δύο, έπρεπε να είναι ο Curry στη δύση και ο Brook Lopez στην Ανατολή.

Και υπάρχουν και πόσοι ακόμη.. Έχει δρόμο ακόμη ο Lillard.

Δημοσ.

ελα ρε..κανει καταπληκτικη ρουκι χρονια..αλλα νταξει ρουκι ειναι εχει να παιξει σε ολ σταρ γκειμ...

Δημοσ.

O Lillard είναι πολύ ωραίος παίχτης αλλά όχι και rookie all-star, τόσοι PG υπάρχουν στη Δύση. Θα το κάνει στο μέλλον, ο Irving μπαίνει ενώ είναι μόλις η δεύτερη χρονιά του. Ο Griffin είχε γίνει all-star αλλά οι καλοί ψηλοί είναι λιγότεροι.

Ευτυχώς δεν έβαλαν το Lin. Αναρωτιόμουν αν θα τον προσπερνούσαν οι προπονητές. Τον Curry κι εγώ θα ήθελα να το δω, αλλά ποιο να βγάλεις. Τον Aldridge δεν περίμενα. Ο Lopez δε μου αρέσει, αν και ξέρει μπάσκετ είναι πολύ soft ψηλός. Επίσης μου κάνει εντύπωση που έχουν δύο all-star οι Bulls, τις δυο χρονιές που σάρωναν στη regular season τους σνόμπαραν στις ατομικές διακρίσεις.

Για καρφώματα κλπ έχουμε διαγωνιζόμενους; Πέρσυ ήταν καλός ο διαγωνισμός.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, κι εγώ μόλις το είδα. Κρίμας, χάνει όλη την υπόλοιπη χρονιά. Είχε χτυπήσει από την Παρασκευή αλλά έκανε τη μαγνητική σήμερα. Η "πλάκα" είναι που μέχρι κάποια στιγμή κανένας δεν ήταν σίγουρος σε ποιο σημείο του αγώνα χτύπησε και το ψάχνουν ακόμα. Σε ένα άλλο video τον είδα να κουτσαίνει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (γύρω στο 02:10, που δεν φαίνεται στο παραπάνω video).

Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς η Βοστώνη φέτος δεν πάει για τίποτα με αυτά τα χάλια που έχει. Ας αρχίσει τουλάχιστον το rebuilding επιτέλους.

Δημοσ.

Ρε το παλικάρι τι έπαθε. Εγώ τους Celtics δεν τους είχα ξεγράψει πριν την post all-star season αλλά τώρα ούτε για playoff δεν τους βλέπω. Νομίζω είναι ήδη σε rebuilding εν μέρει, έχουν αρκετούς μικρούς. Όταν γυρίσει ο Rondo πρέπει να τους κουμαντάρει. Το θέμα είναι ΠΩΣ θα γυρίσει. Πιθανότατα θα έχει χάσει ταχύτητα και χωρίς σουτ τα πράματα θα είναι δύσκολα. Εδώ ο παμμέγιστος CP3 ήταν ήταν ένα κλικ πιο αργός όταν επέστρεψε.

Και μια που τον ανέφερα, ας του δώσουν από τώρα το MVP. Οι Clippers απλά δεν υπάρχουν χωρίς αυτόν. Δεν είναι δυνατόν μία ομάδα να χάνεται όταν λείπει το αστέρι της, μέχρι και οι απαίσιοι οι Cavaliers έκαναν νίκες χωρίς το Lebron.

Έλα σε λίγες εβδομάδες να επιστρέψει και το θηρίο να κάνουν στην άκρη όλοι οι PG του κόσμου (άλλο δράμα εκείνο, δε θέλω να τα θυμάμαι). Δεν ξέρω από ιατρικά αλλά κανείς που χτύπησε χιαστούς δε γύρισε 100% :(

Δημοσ.

μωρε καλα τα λες, αλλα διαφωνω σε δυο πραγματα,

πρωτον στα πλεϋοφ παλι θα μπουνε πιστευω,

δευτερον επικειται μεταγραφη για την θεση,

καταρχην υπαρχει το σεναριο που στελνει το πιρς για τον gay,

αλλα ενταξει, ασχετο αυτο,

μεταγραφη στανταρ pg

Δημοσ.

Πιο ακυρη κινηση απο το να δώσουν τον Πιρς για τον Γκει δεν θα μπορουσαν να κανουν, το ξαναειπα και το ξαναλέω, δεν πουλας ετσι την ιστορία σου, ειδικά για τον Γκει. Αν γινοταν τετοια ανταλλαγη βεβαια θα εσπρωχνα χρημα σε στοιχημα για να παρει το Μεμφις το πρωτάθλημα. 

Ειναι παντως καιρός για να γίνει η αναδόμηση της ομαδας που έπρεπε να ξεκινησει από το καλοκαιρι αλλά για καποιο λόγο επελεξαν να πορευτουν πάλι με την ιδια λογικη και δεν τους βγηκε σε καλό. Αν ειχαν Ροντο παντως μπορουσαν να κανουν πολλες ζημιες στα π.ο. θα πρεπει να πανηγυριζει ο Λεμπρον τώρα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...