nzeppos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Να ένα παιχνίδι που ψήνομαι να κατεβάσω και να δω αύριο με την ησυχία μου (όπως κάνω κάθε χρόνο στα playoffs και τους τελικούς). Για να το δω live δεν παίζει, είναι απάνθρωπες οι ώρες.
patrickdrd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 η πρωτη ματσαρα παντως της ημερας μολις τελειωσε, μπαρτσα - ρεαλ 2η παρατα
nzeppos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 η πρωτη ματσαρα παντως της ημερας μολις τελειωσε, μπαρτσα - ρεαλ 2η παρατα Το είδα. Απίστευτο παιχνίδι. 1
patrickdrd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 εμενα μ' αρεσε που ο τηλεμαχος πηγε κ εγραψε στο thread του φαντασυ για να μην σε σποιλεριασει νταξει μωρε, απανθρωπες οι ωρες, αλλα εγω ουτε την αλλη μερα δεν προλαβαινω να δω, ακομα κ αν με το FF στις διαφημισεις (κ λιγο κ στις βολες ισως) γλιτωνεις καμια ωρα, ειδικα αν παρακολουθεις κ ευρωπαϊκο μπασκετ τετοιες μερες εχει ή ευρωλιγκα ή οπως τωρα φαϊναλ 8 ισπανικου κυπελλου, βρασε ρυζι οποτε, νταξει μωρε (δις ) οτι προλαβουμε κ οτι δουμε, δεν τρελενομαστε, και πλεϊ οφ τα ιδια, προσπαθω να δω οτι περισσοτερο μπορω live 1
Chrisxxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Και γω ρε γμτ θέλω να δω ΝΒΑ αλλά ειναι αργά και την αλλη μέρα δεν ψήνομαι να δω κονσερβα, ασε που μπορει να μαθω το σκορ καταλάθος απο κάποιο σαιτ. 1
kosmasgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 παρακαλοθούντας πολλά χρόνια NBA και έχοντας "αλλεργία" στους Τσέλτες το λιγότερο που μπορώ να πω ειναι για το μεγαλείο του KG.
nikos21aek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Θα παίξει και ο Μπόλτ στο παιχνίδι διασήμων του All star.
ondine Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ο αγώνας των RIsing Stars θα είναι Lillard, Irving, Waiters, Zeller, Drummond, Clay Thomson, Barnes, Parsons, Kemba Walker και Kidd-Gilchrist εναντίον Rubio, Sved, Isaih Thomas, Antoni Davis, Farried, Leonard, Beal, Tristan Thomson, Vucevic, Knight. Μου αρέσει που ανακατεύουν rookies με sophomores, ο αγώνας rookie challenge ήταν κάπως χαζό (άσε που αν έχαναν οι sophomores θα ήταν ξεφτίλα). Οι διαγωνισμοί θα είναι στα καρφώματα Jeremy Evans, Bledseau, Farried, Gerrald Green, James White, Terrence Ross. Evans και Green φαίνονται να έχουν τη μεγαλύτερη φαντασία. Στα τρίποντα Curry, Novak, Irving, Rayn Anderson, Bonner, Paul George. O George μπέρδεψε τις αιτήσεις; Είναι καλός στα τρίποντα (38%) αλλά δεν υπήρχε κανείς άλλος; Στο skills challenge οι Holiday, Knight, Jeff Teague, Lillard, Lin, Parker. Στο Shooting Stars θα είναι οι Heat (Bosh, Dominique Wilkins, Swin Cash), Nets (Lopez, Muggsy Bogues, Tamika Catchings), Rockets (Harden, Sam Cassell, Tina Thomson) και Thunder (Westbrook, Robert Horry, Maya Moor).
nzeppos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Αφού στο Ελληνικό θα δέρνονται μέχρι αύριο, μπορούμε να δούμε τις υπόλοιπες ματσάρες με την ησυχία μας. Στις 8 έχει Barcelona-Valencia και Knicks-Clippers. Στις 10.30 οι Λεπροί εναντίον του Κόμπε.
kosmasgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ο black mamba θα ζοριστεί σήμερα λίγο Οι λεπροί κατά την προσωπική μου άποψη ειναι και πάλι φαβορί φέτος αν και δείχνουν σε πολλά παιχνίδια να βαριούνται , πλην όμως όταν θέλουν να πάρουν τα παιχνίδια και ειναι σοβαροί δεν παίζονται. Ο king κοντεύει να σαπίσει απο την οριμότητα. 1
Tilemaxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Σχεδόν triple-double σταστιστικά ο Λεμπρόν φέτος, αλλά για μένα ο ΜVP της χρονιάς είναι ο Χάρντεν. 1
kosmasgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ο αξύριστος κάνει φοβερή χρονιά για να λέμε την αλήθεια , έχει όμως ακόμα πολλά παιχνίδια για να τον κρίνουμε συνολικά.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Η βελτίωση του σε σχέση με πέρσυ που ήταν το τρίτο βιολί στην Οκλαχόμα είναι χαωτική. Ο Λεμπρόν το πήρε πέρσυ το βραβείο, ας το πάρει κάνας άλλος φέτος. 2
kosmasgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 ναι δεν διαφωνω , δεν ειπαμε να το πάρει ο Λεπρός πάλι αλλά η χρονιά έχει μέλλον ακόμα. Ο harden απέδειξε πλέον με τον καλυτερο τρόπο οτι ειναι ηγέτης.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Φετος το mvp πρέπει να παει στον Τιμι, να πανε ολοι οι παιχτες της λιγκα μαλιστα περπατώντας στα γόνατα και να του το δώσουν. Χωρις πλακα ειναι απιστευτος ο τυπος και παιζει εξαιρετικά για 37χρονων ανθρωπος, ανετα στέκεται εως τα 40 του σε επίπεδο ολ σταρ. Εγω μαλλον θα το εδινα σε Ντουραντ ή Μελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα