Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρούμπιος, 21-13-12...

ps: κι αυτός ο Derrick Williams τι παιχταράς, έχω αρχίσει να τον μαθαίνω τώρα τελευταία στο 2k13 και κάνει όργια

ps2: χτύπησε ο Kobe :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Πιστεύω πολύ τον Ρούμπιο, πέρυσι εκανε πολύ καλή σεζόν μέχρι να τραυματιστεί και να χάσει την υπόλοιπη!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τι ήταν αυτό με το Σικάγο ? ημαρτον. Φέτος μπορώ να πω πιο εύκολα ότι οι Λεπροί μπορούν να το πάρουν πολύ πιο εύκολα απο πέρσι. Παίζουν τρομερά ώριμο μπάσκετ και έχουν και το βάθος στον πάγκο. Δεν βλέπω ομάδα  σε σειρά τελικών να τους πάρει 4 match.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό βλέπω κι εγώ. 20 σερί νίκες, πολύ έμπειρη ομάδα, που έχει ήδη πάει 2 σερί φορές τελικό. Πολύ δύσκολα βλέπω να το χάνουν.

Δημοσ.

11η συνεχόμενη νίκη για τους Nuggets και 18π-16ρ ο Κώστας. Έσπειρε ο τύπος. Τι άλλο έχουμε να δούμε από αυτόν...

Δημοσ.

Οι Heat πάνε για την 22η συνεχόμενη νίκη τους και ισοφαρίζουν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του πρωταθλήματος. Το σερί τους άρχισε με τους Raptors. Λέτε να τελειώσει με τους Raptors; Ο Battier συμμετείχε στους Rockets, την άλλη ομάδα με αυτό το ρεκόρ. Εκείνους τους σταμάτησαν οι επόμενοι αντίπαλοι του Miami, οι Celtics.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30άρα πέταξαν στην παρέα του Rudy gay. Οι λεπροι παίζουν φοβερό μπάσκετ.

Y.Γ. Ο καρμέλος έκανε παρακέντρηση στο γόνατο. Κάποιοι λένε ρια ρίξη αλλά ακόμα τίποτα επίσημα.

Επεξ/σία από kosmasgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ετσι ρε βοστωναρα, ποιο μαϊαμι μωρε, ποιο μαϊαμιιιιιιιιιιιι

τι κανει ρε π@υστη μου η παιχταρα μου ο green,

jordan λεμεεεεεεεεεεεεεεε, απαπαπα

lebron+crashes+the+jet.gif

Επεξ/σία από patrickdrd
Δημοσ.

Δεν αντέχω, θα το πω...

Τα αντίστοιχα "όργια" στην Ευρώπη είναι αν βάλει κάποιος 22 πόντους και πάρει 7 ριμπάουντ. Αν δε κάνει double-double μιλάμε για την εμφάνιση της πενταετίας. Στους 30 πόντους μιλάμε πλέον για το διάδοχο του Γκάλη/Τζόρνταν/Ντράζεν.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως, βάλε πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκαν 40+ πόντοι στην Ευρωλίγκα, και την συχνότητα αυτών των εμφανίσεων φυσικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...