Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Φοβερό video patrick. Μόνο στο Αμέρικα αυτά :) τον έβλεπα τον αγώνα χτες αλλά ή μου ξέφυγε ή δε το έδειξε ο ΟΤΕ.

Και ένα τακλιν απο lebron :) 75.000$ τον κώλο....

Δημοσ.

Φοβερό video patrick. Μόνο στο Αμέρικα αυτά :) τον έβλεπα τον αγώνα χτες αλλά ή μου ξέφυγε ή δε το έδειξε ο ΟΤΕ.

α, δεν ξερω, δειχνει διαφημισεις;

νομιζω πριν την εναρξη του 4ου 12λεπτου εγινε,

εγω, αν κ εβλεπα το χιουστον - αγ αντωνη,

το πετυχα live στο zapping, στο nba tv

Δημοσ.

Ναι τις πιο πολλές βάζει διαφημίσεις ο ΟΤΕ ;) Μετά την πρώτη περίοδο έβλεπα χάρντεν και γώ. Ωραίο match. τελευταίο shoot ο duncan ? ημαρτον ρε πόποβιτσ.

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να μου εξηγησει καποιος με ποια λογικη nba tv, c+ deportes & οτε σπορ δειχνουν ντιτροϊτ - μινεσοτα

αντι για σελτικς - νικς; ελεος :confused: :devil:

Δημοσ.

"Όχι σίγουρος ο Κουφός για Eurobasket"

http://www.gazzetta.gr/ethniki-andron/article/384610-den-einai-sigoyros-o-koyfos-gia-eyrompasket

Ρε ποιός Κουφός, φέρτε τους Αντεντοκούμπους στην Εθνική να πάρουμε το Μουντιάλ και τη Γιουροβίζιον ταυτόχρονα.

Δημοσ.

2-1 το Σικάγο με το Μαϊάμι στην κανονική περίοδο. Απόψε τους έκαναν πλάκα στη μεγαλύτερη περίοδο του παιχνιδιού χωρίς Ρόουζ-Νόα-Μπελινέλι-Ρίπ. Αναμένονται συγκλονιστικά play-offs, το Σικάγο με Ρόουζ και Νοά είναι ομάδα πρωταθλητισμού.

Δημοσ.

πολυ καλο ματς στο σικαγο.ειχαν ευκαιριες οι heat αλλα δεν τις εκμεταλευτηκαν.

το σικαγο και με ροουζ μεσα παντως ευκολα ειχε αποκλειστει στα playoffs απο το λεμπρον.

ομαδα πρωταθλητισμου παντως μπορει να γινει απο του χρονου αναλογα σε τι κατασταση θα επιστρεψει ο ροουζ(δεν ξερω αν θα παιξει φετος μαλλον ουτε αυτος ξερει τι θελει)

Δημοσ.

οχι κι ευκολα ρε συ, κατσε, τα 5 ματς οπως ειπαν κ χθες στην μεταδοση ... could go either way,

τρελα θριλερ

Δημοσ.

Και εγώ δεν το βλέπω να μπορεί κάποια ομάδα να τους κερδίσει στα πλέι οφ τους Χίτ φέτος... Αλλά αν μια ομάδα έχει λιγοστές ελπίδες είναι οι Μπούλς με όλους τους παίχτες στο παρκέ. Θα χρειαστεί και χρόνος να συνιθίσουν να παίζουν όλοι μαζί, οπότε κάποιος πρέπει να πεί στον Rose να κόψει τις μαλακίες και να επιστρέψει το συντομότερο. Άμα είναι να φοβάται τόσο πολύ μην ξανατραυματιστεί, ας σταματήσει και την καριέρα του.

Btw το πουλέν μου ο Jimmy Butler, τον έσβησε χθές τον Wade, και κάρφωσε και στη μάπα του Bosh!

• Like 1
Δημοσ.

ναι, ακριβως, ξυλο θελει με τους χιτ, πρεπει να ματωσεις για να τους κερδισεις,

τι να κλασει τωρα το ντενβερ κ η οκλα κ οι υπολοιποι,

θα βαλουν 100 στην επιθεση, θα φανε 120 στην αμυνα (50 απο λεπρο και 40 απο wade),

αμα δεν ματωσεις στην αμυνα χιτ δεν κερδιζεις, και 140 να βαλεις,

στο ανοικτο γηπεδο 150 θα σου βαλουν αυτοι

• Like 1
Δημοσ.

Ξύλο, διεισδήσεις να φορτώσεις τους λιγοστούς ψηλούς με φάουλ και να εκμεταλευτείς τους ψηλούς σου που το Μαιάμι εκεί δεν έχει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

τους ψηλούς σου που το Μαιάμι εκεί δεν έχει τίποτα.

σαν την οκλα ενα πραμα

καλα τι μλκες, δινουν που δινουν τον χαρντεν, παρτε ρε οργια εναν ψηλο,

αχρηστοι τελειως ρε, μυαλο μηδεν, σαν του pg τους,

δεν θελουν να παλεψουν για κουπα;

Δημοσ.

οχι κι ευκολα ρε συ, κατσε, τα 5 ματς οπως ειπαν κ χθες στην μεταδοση ... could go either way,

τρελα θριλερ

ναι ενταξει εχεις δικιο.λαθος εκφραση.ενοουσα οτι τους ελειπε το κατι παραπανω για να περασουν.4-1 αλλωστε δεν ειναι και μικρη διαφορα.

οι μπουλς παντως ειναι πολυ καλη αμυντικη ομαδα εχουν και πολυ καλο κοουτς αλλα δε μου γεμιζουν το ματι οτι μπορουν.

οι σελτικς περσυ οριακα αποκλειστηκαν και αν δεν υπηρχαν ενα-δυο σφυριγματα τρομερα υπερ των heat ισως να ηταν αλλη  η ιστορια τωρα.

με τα αν ομως δε κανεις κατι και φετος ειναι πολυ δυσκολο να χασουν.ειναι ακομα καλυτεροι απο περσυ με τις προσθηκες birdman και αλλεν.

νομιζω οι σπερς η οι μεμφις μπορουν να τους κοντραρουν καλυτερα ελα ομως που δεν ξερω αν θα φτασουν μεχρι εκει(λογο okc)

η οκλα απο την αλλη μαλλον αποδυναμωθηκε και ας εχει καλυτερο ρεκορ απο περσυ.δε νομιζω οτι ο μαρτινς μπορει να κανει τη διαφορα στα Playoffs.

ο χαρντεν ειναι καλυτερος παιχτης και μονο στους τελικους εξαφανιστηκε.σε ολους τους αλλους γυρους ηταν πολυ καλος.

θα πρεπει να κανουν παπαδες westbrook, durant

ετσι το βλεπω εγω.

εννοειται ποτε δεν ξερεις με ενα τραυματισμο αλλαζουν ολα(πχ μπος στη σειρα με pacers.λιγο ελειψε να τους στοιχισει αλλα οταν γυρισε περασαν)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...