nzeppos Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Άντε κάτι πάει να γίνει επιτέλους http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/ginontai_ellhnes_oi_antetokoumpo.2212687.html
Tilemaxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μάτς-τελικοί αύριο, Γιούτα-Μέμφις και Λεϊκερς-Χιούστον. Αν κερδίσει η Γιούτα και χάσουν οι Λεϊκερς (απο τους ΜΗ-αδιάφορους Ρόκετς), τότε μένουν εκτός play-offs.Στην Ανατολή, θεωρώ οτι αν η Βοστώνη καταφέρει να περάσει τη ΝΥ, στο επόμενο ζευγάρι με μια εκ των Ιντιάνα-Σικάγο έχει αρκετά μεγάλες πιθανότητες να περάσει τελικούς περιφέρειας. Και απο εκεί και πέρα οτι γίνει με το Μαϊάμι...
Tilemaxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Tracy McGrady στους Σπέρς! Να ένας λόγος για να δούμε Σαν Αντόνιο φέτος.
nzeppos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Έχασε η Γιούτα, σχόλασε ο.... γάμος. Οι Lakers χάνουν αυτή τη στιγμή από το HOU αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα το παιχνίδι. Δεν ξέρω και τι γίνεται στην ισοβαθμία, αν και μικρή σημασία έχει για μετά (τι Spurs, τι Durant). Άντε επιτέλους να αρχίσει η πραγματική κανονική σεζόν. ps: ποιος άλλος πιστεύει ότι αν οι Λεπροί είχαν ξεκινήσει καλύτερα φέτος, θα είχαν σπάσει το 72-10;
patrickdrd Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ποια πραγματικη κανονικη σεζον ρε; τελειωσε το πρωταθλημα, του χρονου παλι, τι να δω, τους χιτ να σαρωνουν παλι; να μου λειπει, ευχαριστω, δεν θα παρω, εγω μονο νικς - σελτικς θα δω, κι αμα αποκλειστουμε κιολας ακομα καλυτερα, μην ειδατε τον παναη, του χρονου παλι, δεν γουσταρω ρε λεμε χιτ, μου ρχεται να κανω εμετο, οχι να ξενυχτησω κιολας να δω τα μλκισμενα να παιρνουν το 2ο πρωταθλημα, οχι τπτ αλλο, αντι να παθουν καμια "ζημια" οι χιτ μπας κ γινει πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα, πανε κ παθαινουν ολοι οι υπολοιποι (σπερς, ντενβερ κλπ), ετσι, για να μην κουραζονται κ πολυ RT Με ρεκόρ 43-39 οι Τζαζ έμειναν εκτός πλέιοφς, την ίδια στιγμή όπου στην Ανατολή οι Μπακς πήραν το εισιτήριο με ρεκόρ 38-44. Κωμικό! και προγραμμα εχω λεγετε: http://www.insidehoops.com/playoffs-schedule.shtml δειτε κι αυτο: http://www.sport-fm.gr/article/dilitiriasan-ton-tzordan-gia-na-xasei-sti-giouta/670291 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2013 από patrickdrd
Tilemaxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Οι Νίκς έχουν μείνει χωρίς ψηλούς, η Βοστώνη μπορεί. 1
Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Και οι 2 εχουν πολλές ελλειψεις. Ο Τσαντλερ λογικά θα παιξει, πρεπει να τον κρατουσαν εκτος για να ειναι σιγουροι οτι θα ειναι καλα στα π.ο.
kosmasgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Εγώ λέω να παίξω κάτι ψηλά στους Λεπρούς. Στα περισσότερα παιχνίδια που είδα και έδειξαν σοβαρότητα και όχι αδιαφορία , ίσως παίζουν την καλύτερη άμυνα στο NBA. Θεωρώ μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει στην περιφέρεια ειναι η Ιντιάνα.
nzeppos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Εγώ πάλι, παρ' ότι υποστηρικτής των Lakers εδώ και 25+ χρόνια, φοβάμαι για γρήγορο σκούπισμα. Μακάρι να βγω ψεύτης και να δικαιωθεί ο Κοσμάς. edit: αμάααααν, ό,τι θέλω διαβάζω παιδιά. Αυτό το "Λεπρούς" το πέρασα για "Λέικερς"... στραβομάρα από δω μέχρι το Μαϊάμι.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ο Κοσμας βέβαια εννοεί το Μαιαμι Εγώ λέω να παίξω κάτι ψηλά στους Λεπρούς. Στα περισσότερα παιχνίδια που είδα και έδειξαν σοβαρότητα και όχι αδιαφορία , ίσως παίζουν την καλύτερη άμυνα στο NBA. Θεωρώ μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει στην περιφέρεια ειναι η Ιντιάνα.Δεν έχει τον σουπερ σταρ η Ιντιανα για να τους κοντράρει οταν και αν πανε τα παιχνιδια σε κλειστο σκορ. Αδιαφιλονικητο φαβορι ειναι για μένα φέτος το Μαιαμι, ισως μονο με Σπερς τα βρει σκουρα αν και αυτους χλωμους τους βλέπω για τελικό. 2
kosmasgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Βοστώνη - Νεα Υόρκη πως το βλέπετε ? θα μπορέσει ο δάσκαλος της αμυνας doc να περιορίσει τον melo ?
Tilemaxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μπορεί η Βοστώνη, η ΝΥ έχει μείνει μόνο με τον Τσάντλερ και τον Κάμπι στο 5. Ο Αμάρε είναι πάλι τραυματίας, ο Κένυον Μάρτιν το ίδιο, ο Ρασίντ ξανασταμάτησε, και απο εκεί και πέρα έχει κάτι ανύπαρκτους ρολίστες. 50-50 είναι η σειρά.
kosmasgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 θα συμφωνήσω , χωρίς να λάβω υπόψιν την κανονική περίοδο. τα παιχνίδια στα playoff ειναι διαφορετικά , υπερτερούν οι Knicks στον ενθουσιασμό αλλά η Βοστώνη ειναι έμπειρη και σκληρή ομάδα.
nzeppos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Όποια άλλη ομάδα ή ζευγάρι να πιάσουμε στο στόμα μας, το ερώτημα πιστεύω παραμένει ένα. Αν μπορούν κάποιοι αυτή την περίοδο να νικήσουν τους Λεπρούς 4 φορές μέσα σε δυο βδομάδες. Νομίζω πως όχι.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Το Σικάγο μπορεί και το έχει ξανακάνει φέτος. Αν επιστρέψει και ο Ρόουζ έχει ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα