Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό κάνω τα 2 τελευταία χρόνια και μέχρι στιγμής μπορώ να πω το σχέδιο είχε μεγάλη επιτυχία. Εννοείται πως για δυο-τρεις βδομάδες απλά ξεχνάω τι σημαίνει ειδησεογραφικό/αθλητικό site μέχρι τις 9 το βράδυ. 9/10 φορές (τουλάχιστον) κατορθώνω να μην μάθω τι έγινε την προηγούμενη μέρα, οπότε απολαμβάνω τον αγώνα μια χαρά.

Μάλιστα φροντίζω να μην δω καν τη συνολική διάρκεια του video που κατέβασα, ώστε να μην ξέρω αν θα πάει παράταση ή αν θα είναι ο τελευταίος αγώνας των τελικών (που συνήθως έχουν απονομές κλπ)

Δημοσ.

ναι ρε, δεν εχει κ αδικο το καλυτερο ειναι αυτο που κανει,

εγω εχω προϊσταμενο που ασχολειται κ μπορει να την πατησω :P

ειδικα τους τελικους βεβαια, οποτε μπορω live,

αν κ δεν θα ξεχασω, δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει,

το 2005 νομιζω ηταν, που ειχα παει παρισι κ

εβαλα να γραψω τους 2 τελευταιους τελικους,

επαιζαν σαν αντονιο - ντιτροϊτ κ ηταν μπροστα το ντιτροϊτ με 3-2,

αλλα την πατησα γιατι σε ενα σεργιανι στο παρισι ειδα πρωτοσελιδο τον παρκερ,

το κερατο μου μεσα, ελεος, αχχααχαχαχαχ

δειχνει ο αραβας τον λεμπρο vs nate, ελπιζω να μην μας στησει,

το nba tv (αρα κι ο (π)οτε tv) απ οτι βλεπω εχει αυριο στις 2 ιντιανα - νεα υορκη,

βλεπω να κερδιζουν σημερα παντως μαϊαμι κ μεμφις

Δημοσ.

Τρομερη αμυνα το Μιαμι.Οι Μπουλς με 65 ποντους και με Ρομπινσον στους..0.Αποδειχτηκαν τρομπες οι Ταυροι.

Δημοσ.

0/12 ο δικός μου ο Ρόμπινσον και 19/74 σουτ. Έτσι δεν νικάς ούτε τη ΧΑΝΘ. Φαντάζομαι το Σικάγο θα έσπασε κάμποσα αρνητικά ρεκόρ. Άνετη νίκη για τους Λεπρούς που πάνε να ξεμπερδέψουν με τη σειρά στο Μαϊάμι.

Κατά τ' άλλα οι Αρκούδες μόλις έκαναν το 3-1 έστω και στην παράταση, εκπληρώνοντας τις χθεσινοβραδινές προφητείες. Ζακ και Μαρκ είχαν συνολικά 46-23*, βάλτε και τα 10/27 του Ντουράντ, ε και πολύ άντεξαν οι Thunder Sonics.

* σκεφτείτε ρε παιδιά πως μια φορά κι ένα καιρό υπήρχε μια τριάδα ψηλών στο ΝΒΑ που είχαν κάθε βράδυ από 60-30 ως 80-40, βρέξει χιονίσει...

• Like 1
Δημοσ.

Chicago scored 65 points and shot 25.7% from the field. That's their lowest score and FG% in a playoff game in franchise history.

The last time a playoff team had a worse FG% than Chicago did in Game 4 (25.7%) was New Orleans in 2004. They shot 24.4% (also vs. Miami).

Kevin Durant was 2-of-13 from the field in fourth quarter and overtime combined, after hitting 8-of-14 in the first three quarters.

Δημοσ.

υποστηριζω οκλαχομα, αλλα χωρις ουεστμπρουκ, βλεπω τον ντουραντ να το παλεύει μονος του, να κατεβάζει τη μπαλα, να πηγαινει για τα τριποντα, για τα σουτ, για τα παντα. ολοι στηριζονται πανω του. Μετα το ημιχρονο , ειδα μια χαλια εμφανιση της ομαδας, πολλα airball, πολλα λαθη, και καθολου καλη αμυνα. Τωρα το 3-1 δυσκολα γυρναει, και ετσι οι μεμφις εχουν το προβάδισμα να πάνε τελικο περιφέρειας. Πάντως και φετος ολα δειχνουν οτι οι μιαμι θα το παρουν

Δημοσ.

Ο Ντουράντ πρέπει να αρχίσει αερόβια.

Μετά τα πρώτα 40 λεπτά αγώνα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...