Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν συμφωνω. Η δουλεια που γινεται σε παιδοεφηβικα θεωρώ ότι ειναι καλή, προφανως δεν ειναι επιπεδου ΝΒΑ, αλλά γινεται δουλεια. Το πρόβλημα ειναι μετα τα 18 που οι καλοι παιχτες και λόγω οικονομικων θα πανε σε παο και οσφπ με αποτελεσμα να καουν ή να μπουν σε μια λογικη ρολιστα και να μπορουν να κανουν καλα πολυ συγκεκριμένα πραγματα. Αυτοι που τη γλίτωσαν Διαμαντιδης, Σπανουλης ξεχωρισαν απο το σωρο, Τσαρταρης κλπ ενω μπορουσαν να δώσουν πολυ περισσότερα περιοριστηκαν σε συγκεκριμένα πράγματα. Μεγαλο πρόβλημα υπήρχε επίσης και στην αξιοποιηση των μικρών απο φτωχότερες ομάδες αφου είτε κυνηγουσαν καποιο στόχο είτε προσπαθουσαν να σώσουν την κατηγορία και δεν υπήρχε χρόνος να δουλευτουν. Η οικονομικη κρίση βοηθησε και βοηθαει ομως στο να στελεχώσουν πλεον ομαδες όπως ο Αρης, ο Πανιωνιος το ροστερ τους με μικρους και να τους αξιοποιήσουν, όχι δινοντας τους 1-2 ευκαιριες αλλά έχοντας τους ως βασικα στελεχη στην ομαδα. Ο Μποχωρίδης π.χ. και ο Βεζενκοφ στα 19 κ 18 τους θα ειναι βασικοι στο 2 και 4 αντιστοιχα, ειδικά τον Βεζενκοφ προσέξτε τον σε λίγα χρονια θα ειναι σταρ της Ευρωλίγκα ή και στο ΝΒΑ αν δουλεψει το σώμα του. 

Βεβαια εδω έρχεται ο νομος - έκτρωμα, για μένα, που πλεον επιτρέπει σε ενα παιχτη 18 χρονων να υπογράψει συμβόλαιο όπου θέλει με αποτέλεσμα οι ομαδες να αποθαρύνονται να δουλέψουν με τους μικρους αφου στα 18 τους αυτοι μπορεί να φύγουν χωρις να εχουν κανενα όφελος. Φυσικά φταιει και η νοοτροπία των Ελληνων που απαξιώνουν το ΝΒΑ και προτιμουν να ειναι 2οι στο χωριο παρά να δοκιμασουν καπου καλύτερα, εχουν και τους δημοσιογράφους που τους εκθειάζουν και κάπως έτσι ο Σπανουλης ειναι ο σταρ αντι για τον Παρκερ, στα ματια του μέσου Ελληνα οπαδου.. Περιεργως;;; στο ΝΒΑ παιζουν Καλαθης και Κουφος που μεγάλωσαν με αλλη νοοτροπία και εσχάτως ο Αντετοκουμπο που επίσης μεγάλωσε (φαντάζομαι) με περισσότερες δυσκολίες απο το μέσο Ελληνα και δεν φοβάται να δοκιμάσει και να κυνηγήσει το ονειρο του, μακρυα απο την ασφαλεια του σπιτιου του.

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2001

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Ναι αλλα εσυ μιλας για παιδικα / εφηβικα που ηδη εχουν τις προοπτικες. Περα απο το εφηβικο του Αρη το οποιο ειναι και πρωταθλητες ελλαδος για την περσυνη χρονια, περα απο πανιωνιο και παναθηναικο που γινεται καλη δουλεια και φαινεται διοτι κανουν πλακα πραγματικα σε οποιο πρωταθλημα παιζουν..η διαφορα απο τους υπολοιπους ειναι χαωτικη. Πχ οι διαφορες Παναθηναικου/Φιλαθλητικου ειναι τεραστιες στο πρωταθλημα της Α ΕΣΚΑ και φετος. Το θεμα ειναι να φτιαξεις τους παικτες ωστε να ενσωματωθουν σε καποια αντρικη ομαδα αλλα αυτο σημαινει οτι στα 18 τους οφειλουν να ξερουν τα βασικα και να αρχισουν να δουλευουν το κορμι τους που μαζι με τις εμπειριες θα τους δωσει κατι καλυτερο στο μελλον.

Δημοσ.

Θέλει πολύ δουλειά το παλικάρι. Έχει ταλέντο αλλά δεν νομίζω να έπαιζε βασικός ούτε στην Ευρώπη έτσι πως παίζει τώρα σαν κατσίκι πέρα δώθε. 

Δημοσ.

Συνεχίζει πάντως να εκπλήσσει και στο τελευταίο ματς πολύ θετικός. Το παιδί έχει τα απαραίτητα προσόντα να παίξει μεγάλο μπάσκετ. Το 2020, στα 25 του, σε 7 χρόνια, θα κριθεί το προτζεκτ.

Δημοσ.

Έπρεπε να είχε μείνει Ελλάδα να ήταν ακόμα ταλέντο στα 25 (ή έστω ο νέος Μπόγρης).

Και ο Κουφός έπαιξε καλά στο φιλικό των Γκρίζλις.

Δημοσ.

Bucks review:

Γύρω στο 08:20 λένε για το Γιάννη.

Άντε με ψήσανε να βάλω κανα 2k14 πάλι, πάμε μωρή ομάδα.

Δημοσ.

Λιγες ωρες μεινανε για το ματσακι και μαλλον δε θα εχω ψηφιακή μαζι.. go spurs!!!

Sent from my Lenovo P770 using Insomnia

Δημοσ.

To ΝΒΑ Pass αξιζει?

Λεω να το παρω για τον πατερα μου που ειναι ολη μερα σπιτι

Ειναι ευχρηστο να δεις αγωνα on demand την επομενη μερα?

Το ελληνικο σαιτ λεει οτι βγαλανε προσφορα 1 βδομαδα Free Trial με απλη εγγραφη αλλα δεν μπορω να τη βρω στο link που δινει

Δημοσ.

To ΝΒΑ Pass αξιζει?<br>Λεω να το παρω για τον πατερα μου που ειναι ολη μερα σπιτι<br>Ειναι ευχρηστο να δεις αγωνα on demand την επομενη μερα?<br><br>Το ελληνικο σαιτ λεει οτι βγαλανε προσφορα 1 βδομαδα Free Trial με απλη εγγραφη αλλα δεν μπορω να τη βρω στο link που δινει

Ναι!υπερκομπλε.εγω το εχω απο περυσι!μπορεις να δεις μεχρι κ περσυνα νομιζω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

http://watch.nba.com/nba/subscribe

158 ευρώπουλα το φουλ πακέτο, 118 το απλό. Δεν είναι άσχημα και για άλλη μια φορά θα το σκεφτώ. Και τελικά πολύ φοβάμαι πως για άλλη μια φορά θα πάω πάσο, αφού να κάτσω να δω αγώνα μετά τις 10-11 το βράδυ δεν μπορώ και θα πρέπει να τα βάζω την επομένη (φροντίζοντας να μην έχω μάθει το σκορ, όπως κάνω 3 χρόνια τώρα στα playoff). Ίδωμεν. Γενικά πάντως τα αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.

http://watch.nba.com/nba/subscribe

158 ευρώπουλα το φουλ πακέτο, 118 το απλό. Δεν είναι άσχημα και για άλλη μια φορά θα το σκεφτώ. Και τελικά πολύ φοβάμαι πως για άλλη μια φορά θα πάω πάσο, αφού να κάτσω να δω αγώνα μετά τις 10-11 το βράδυ δεν μπορώ και θα πρέπει να τα βάζω την επομένη (φροντίζοντας να μην έχω μάθει το σκορ, όπως κάνω 3 χρόνια τώρα στα playoff). Ίδωμεν. Γενικά πάντως τα αξίζει τα λεφτά του.

Γιατι ενω και εγω θυμαμαι 160€ το πακετο, τωρα και στο link που δινεις που ειναι το ιδιο που βαζει στο sport24.nba.gr βλεπω 173€ το απλο πακετο και πουθενα δυνατοτητα να κανω subscribe ή να κανω το free trial?

Βλεπω μονο το κανονικο και το premium καθως και δυνατοτητα login(χωρις να βλεπω που θα κανω νεο account)

Δημοσ.

Δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Εγώ βλέπω αυτό:

post-47640-0-65672000-1382468880_thumb.png

Και αν πατήσω πάνω στην τιμή, με βγάζει σε νέα σελίδα όπου βάζω τα στοιχεία μου κλπ.

ps: έχω σκαλίσει τα cookies του nba.com, για να με βγάζει πάντα σε αυτό και όχι στο sport24 αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Άλλωστε στο αρχικό redirect από το sport24 το έκανα.

pps: βέβαια και το παραπάνω κοροϊδία είναι αφού τα 200 δολάριος αντί να τα κάνει 145-150 ευρώ, τα μετατρέπει σε 158.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...