Chrisxxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Eκανε κακακια ο psycho-T http://www.youtube.com/watch?v=1LNskAaLto4
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αφασία ο τύπος! http://instagram.com/p/f3ih3Lo11U#
nikos21aek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Εγώ βλέπω αυτό: leaguepass.png Και αν πατήσω πάνω στην τιμή, με βγάζει σε νέα σελίδα όπου βάζω τα στοιχεία μου κλπ. ps: έχω σκαλίσει τα cookies του nba.com, για να με βγάζει πάντα σε αυτό και όχι στο sport24 αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Άλλωστε στο αρχικό redirect από το sport24 το έκανα. pps: βέβαια και το παραπάνω κοροϊδία είναι αφού τα 200 δολάριος αντί να τα κάνει 145-150 ευρώ, τα μετατρέπει σε 158. Τι διαφορά έχει το απλό με το premium μπορούμε να καταλάβουμε; Γιατί αν το απλό είναι το league pass το κανονικό χωρίς τις εκπομπές τις σχολιαστικές και ένα κανάλι 24/7 να δείχνει στιγμιότυπα σαν το Nova higlights, είναι πολύ καλή η τιμή. Αυτά εδώ δεν τα έχει το απλό πακέτο σίγουρα. NBA historic content: classic NBA Games, NBA TV shows, and NBA Documentaries, 24/7 stream of exclusive NBA events, press conferences, fantasy insight, and original and classic programming τα οποία τα θεωρώ πολύ περιττά για 40 ευρώ. To Home & Away Feeds** όμως τι είναι;; Εντάξει οι άνρθωποι κάθε χρόνο και πιο φθηνά. Την πρώτη χρονιά που το είχα πάρει είχε 180, πέρυσι είχε 150, φέτος 120. Στο πακέτο πάντα δεν υπήρχαν εκπομπές κτλ. Απλά τώρα βάλαν και ένα κανάλι με εκπομπές NBA και τέτοια +40 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται. Θα περιμένω λίγο καιρό να βρώ κανένα κουπονάκι να πάει στο 100άρικο και θα το πάρω μάλλον.
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 "NBA historic content: classic NBA Games, NBA TV shows, and NBA Documentaries" Εγώ θα τα έδινα τα 40 ευρώ για αυτό Και το πιθανότερο είναι πως περισσότερο αυτά θα έβλεπα, αφού κανονικό αγώνα στις 3 το βράδυ δεν μπορώ.
Anubis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Enter code NBALP152013 to save 15% on NBA LEAGUE PASS Premium, or code NBALP102013 to save 10% on NBA LEAGUE PASS. Δεν ξερω αν ισχυουν αλλα 10% και 15% κατω δεν ειναι ασχημα! Επισης να ξερετε οτι οι τιμες ειναι country dependent. Δεν ξερω γιατι http://www.ozbargain.com.au/node/116230?page=1 Disclaimer: Δεν ξερω αν τσεκαρουν την καρτα η κατι αλλο και αν ban-αρεται το account, παντως το nba tv σεβεται τις μισθολογικες διαφορες σε χωρες κατι που αλλα site δεν!Promo παιζουν παντως και η τιμη κατεβαινει και αλλο. 1
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Άρα με 15% κάτω, το premium βγαίνει γύρω στα 133 ευρώπουλα. Καθόλου άσχημα. Κοίτα να δεις που στο τέλος θα το πάρω, αν μη τι άλλο για έχω να λέω ότι το έκανα!
Anubis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Επισης να ξερετε οτι η ισοτιμια σε ευρω που σας δινει το nba tv ειναι χαλια 150/118 = 1.2711864406779661016949152542373 H μεση τιμη της ισοτιμιας ειναι 1.38 περιπου οποτε επιλεξτε να πληρωσεγτε στο αρχικο νομισμα αν γινεται
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ναι, αυτό το είχα αναφέρει και πιο πάνω: http://www.insomnia.gr/topic/161761-nba-topic/page-339?do=findComment&comment=52723043 Όπου έλεγα ότι η τιμή σε δολάρια είναι $200 (δηλ. σαφώς κάτω από 150 ευρώ) αλλά στο site έδειχνε 157. Καλύτερα να πληρώσουμε σε δολάρια (αν γίνεται) και να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα. Ίσως γλυτώσουμε κανα δεκάρικο ακόμα. ps: α, το λέει κιόλας από κάτω "† Approximate local currency pricing. Actual billing will be in U.S. Dollars." pps: το NBALP152013 δεν φαίνεται να δουλεύει πλέον, απ' ότι κατάλαβα πρέπει να έχει λήξει εδώ και καμια δεκαριά μέρες και δεν κατάφερα να εντοπίσω κάτι άλλο.
nikos21aek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αν βρεθεί κωδικός για έκπτωση πετάξτε τον εδώ. Αφού μέχρι να τελειώσει και το trial δεν έχει νόημα να πληρώσω, θα περιμένω μπας και βρώ κανέναν κωδικό. Τα χαλάω και αλλού ότι και αν γλιτώσω. Λογικά θα στείλουν και σε email κανένα εκπτωτικό. 1
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 δεν κανει ρε παιδια τα λεφτα που λετε, τωρα ειδα την κουβεντα, με ενα 80αρι καθαρισατε, την μηνιαια παρτε, ενα 10αρικακι το μηνα (με τον εκπτωτικο κωδικο) κ εισαστε κομπλε, μετα απο ενα 8μηνο διακοπη (ή οποτε θελετε)
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εφόσον αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να ισχύει κανένας εκπτωτικός κωδικός, το κανονικό πακέτο βγαίνει 90 ευρώ για 8 μήνες. Που και πάλι είναι φθηνότερα από την αντίστοιχη ετήσια συνδρομή, οπότε αν δεν έχει κάποιο λάκκο η φάβα δεν είναι άσχημη περίπτωση. Μου κάνει εντύπωση όμως. Δηλαδή η ετήσια μας καλύπτει μέχρι του χρόνου τον Οκτώβρη ας πούμε; Ποιος θα κάθεται να ασχολείται με ΝΒΑ Ιούλιο-Αύγουστο μήνα; Άρα ίσως πραγματικά να είναι πιο συμφέρουσα η μηνιαία. ps: περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μηνιαία συνδρομή: I finally got a response from NBA LP about the structure of the monthly payments - it seems that it is basically continuous until it is cancelled, whether that is 1 year or 9 years. It is not, as I suspected, a yearly subscription. Just thought there may be someone out there who could use this information. See response below: Hello, If you got an NBA Monthly Pass the account will last 30 days from the date of purchase at which point you will be charged for the next month of services until you cancel. You can cancel the account at anytime all you have to do is contact us through Email, we will be more than happy to assist you in the matter. If you have any more questions please let us know. - See more at: http://forums.realgm.com/boards/viewtopic.php?f=6&t=1204906&start=90#sthash.kIMK9eKG.dpuf 1
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 1) εγω με εκτπωτικο αγορασα αρχες οκτωβρη, αρα να υποθεσω οτι εγω συνεχιζω με αυτη την τιμολογηση (10,50 μου βγαινει το μηνα); 2) εφοσον δεν παιρνουμε το home/away feed, περιγραφη απο ποιον ακουμε; την home team παντα; 3) τελος, αυτο με ποιας ομαδας ειμαστε οπαδοι σημαινει οτι ακουμε περιγραφη παντα αυτης της ομαδας; κι αν θελουμε αυτο το home/away δεν μπορουμε να το πειραξουμε απο εκει κ να ακουμε της ομαδας που θελουμε;
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Παγοδρομίες! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράμα:
nikos21aek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Απορώ γιατί υπάρχει ακόμη αυτή η ομάδα. Δεν μπορούν να την δόσουν σε καμμιά άλλη μεγαλύτερη πολιτεία;
Chrisxxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γιατι γλιστρούσε; Πολλες φορες στα γηπεδα αυτα παιζεται και αγώνας χοκει πιο πριν και το παρκε ειναι κρυο γλιστερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα