Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα λέει στα current packages  Premiun Regular + Playoffs (One Time) ενώ έβαλα ανά μήνα αλλά δεν έχει χρεώσει τίποτα την προπληρωμένη. Βλέπω κανονικά πάντως και σήμερα.

Δημοσ.

Η ακύρωση γίνεται μέσω του προφίλ, το είχαμε γράψει σε προηγούμενη σελίδα.

Από το My Account -> My Packages -> Cancel το πρόγραμμα που έχεις πριν τελειώσει η βδομάδα (δηλ. πριν το βράδυ της 6/11).

Η λογική του trial ήταν ότι μετά τη λήξη του (και εάν στο ενδιάμεσο δεν το είχαμε ακυρώσει), υπάρχει κανονική χρέωση και τραβάνε αυτόματα λεφτά από την κάρτα. Εγώ το έκοψα ήδη από τις 4/11, αφού όπως φοβόμουν δεν είχα χρόνο όχι ζωντανό, αλλά ούτε μαγνητοσκοπημένο αγώνα να δω. Ίσως αργότερα μέσα στη σεζόν να βάλω το μηναίο πακέτο και το κρατήσω μέχρι το τέλος των playoff.

Δημοσ.

λογικα θα χρεωθεις τον ενα μηνα κ μετα θα στην ακυρωσουν,

εφοσον βγηκες εκπροθεσμος, ενημερωσε μας παντως να ξερουμε,

εγω ειμαι διαφορετικη περιπτωση, εχω κανονικη συνδρομη αγορασμενη

απο αρχες οκτωβρη κ μου ειπαν σε αλλο φορουμ οτι οποτε θες στελνεις mail

για ακυρωση,

στο mls παραδειγμα που ειχα κανει το ιδιο (αγορασα μηνιαια κ ειχε χρεωση

ακριβως την ιδια μερα τον επομενο μηνα), εστειλα mail κ μεσα σε 24 ωρες

(αργησαν λιγο η αληθεια ειναι) μου απαντησαν οτι οκ, δεν θα σε χρεωσουμε

την μερα που ληγει η συνδρομη σου, οπως κ εγινε

Δημοσ.

Ενδιαφέροντα όλα αυτά, είχα την (λανθασμένη καθώς φαίνεται) εντύπωση ότι η ακύρωση μπορεί να γίνει και μέσα από το profile, ακόμα και μετά την έναρξη της κανονικής συνδρομής. Καλοί μαλάκες είναι.

ps: επιτέλους καλάθι μετά από 0/16...

Δημοσ.

Και έχασε μόλις για ένα πόντο, σε ένα αγώνα που ήθελε πάση θυσία νίκη για ευνόητους λόγους. Τι ωραία να παίρνεις 20 μύρια/χρόνο και να μην μπορείς να βάλεις μια γαμωβολή.

Δόθηκε ρεσιτάλ σ' αυτό το παιχνίδι πάντως, Γκασόλ και Μπέβερλι είχαν 1/10 σουτ έκαστος ενώ ο Χάρντεν 9/24 (και πόσοι άλλοι που σιγόνταραν).

• Like 1
Δημοσ.

απιστευτα και αδιανοητα αυτα που εγιναν στο μιαμι σελτικς μολις τωρα.

διαβαστε να καραφλιασετε

4 ποντους μπροστα οι χιτ ΜΕ 3 ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΝΑΙ 3 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ,

ταιμουτ οι σελτικς γρηγορη επαναφορα και καλαθη. 

2 ποντους οι χιτ μπροστα και καπου 1 για το τελος.επαναφορα και γρηγορο φαουλ στον wade ΚΑΠΟΥ 0,6 ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

χανει την πρωτη και παει να χασει την δευτερη επιτηδες για να ληξει το παιχνιδι.ελα ομως που το τουβλο που πεταξε δε βρηκε στεφανη οπως λεει ο κανονισμος για να αρχισει ο χρονος οποτε η μπαλλα στους σελτικς.OMFG EPIC FAIL WADE.

τρελη μακρινη πασα στη γωνια απο την επαναφορα την πιανει και την πεταει ο green 3ποντο μεσα σελτικς περνουν το ματς

JESUS F****** CHRIST ΤΑ ΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ

βολες wade αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 

http://www.youtube.com/watch?v=qGObsdWNvpU

gamewinner εδω

http://www.youtube.com/watch?v=SA29ZsIrMjQ

• Like 1
Δημοσ.

demarcus cousins σε BEAST MODE me blazers..κριμα που οι υπολοιποι δεν κανουν τιποτα..μονος του παιζει ο τυπος

• Like 1
Δημοσ.

Knicks-Spurs τώρα, 17-37 η πρώτη περίοδος. Και εις άλλα με υγεία, καλύτερα να κάτσω να δω την μπάλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...