Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε επίτηδες το κάνουν, ένα παιχνίδι τη βδομάδα μπορούμε να δούμε σαν άνθρωποι κι αυτό 9/10 φορές είτε δεν θα βλέπεται, είτε θα πάει τσόντα σαν το σημερινό. :-(

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2002

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

κι εκει που λες οτι οι νικς βαζουν τα τριποντα και παιρνουν κανα ματς, τσουπ, 40 ποντους διαφορα.. χαχαχαχα

Δημοσ.

Διασυρμός στο γκαρντεν αλλά καλά να πάθουν, όταν δίνεις 40-50Μ σε Μπαρνιανι, Σμιθ, Μετα και Στανταμαιρ αυτά παθαίνεις.. Ομαδα που παιζει με γκαρντ Πριτζιονι και Σαμπερτ και έχει μαζέψει ενα καρο συνταξιουχους φοργουορντ. Μια ζωή ηλίθιες επιλογές έκανε η ΝΥ αλλά φετος ξεπέρασε τον εαυτό της, να φύγει και ο Μέλο να δουμε πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει.

Δημοσ.

ο ντεαντρε σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες εχει βελτιωθει αρκετα σε σκοραρισμα....

Το αντίθετο. Απλά φέτος παίζει παραπάνω λεπτά ανά αγώνα από ότι άλλες χρονιές και ίσως έχει παραπάνω μέσο όρο. Εγώ τόσο τραγικό δεν τον θυμάμαι πέρυσι και πρόπερσυ.

Δημοσ.

σημερα εχει κομπε το μενου,θα κατσω να το δω

ειμαι πολυ περιεργος σε τι κατασταση θα βρισκεται

να πω και 2 λογια για την ομαδα μου.μεγαλη νικη χτες απο τους μαβς με σα στο πορτλαντ

ο ντιρκ φετος ειναι υγιεις και δειχνει τι μπορει να κανει ακομα και στα 35 του.τρελο ρεσπεκτ για την παικτουρα

ο μοντα ελλις παιζει και αυτος πολυ καλα και γενικα εχουν μια καλη ομαδα οι μαβς ενω δε τους περιμενε κανεις να ειναι ετσι νομιζω

ξεχασα να πω οτι πριν εχει ματσαρα pacers @ thunder

αναμενετε μεγαλη μονομαχια durant- george

Δημοσ.

Ο κομπε επέστρεψε λιγο φοβισμένος και η ομάδα έχασε μέσα στην έδρα της, αλλα δε λεει κατι αυτο. Σε λιγο καιρο πιστευω θα αρχισει τα 30αρια 

Δημοσ.

οι μλκες οι αλλοι στο lp δεν εδειξαν τπτ, αν δεν πανε οι παικτες για τζαμπολ δεν γουσταρουν να συνδεθουν :devil:

κ στα timeout #TheStarters και μαλακιες :devil:

για αυτο κ ευχαριστιεμαι μπασκετακι στον τουρκο και συνδεση κανα τεταρτο πριν και τσιρλιντερς κ οτι γουσταρεετε :D

Δημοσ.

εντωμεταξυ τρελο γελιο εριξα τις προαλλες στο τουϊτερ γιατι εγραφα το παραπανω σχολιο με το hashtag κ πεταχτηκε ο δεξιος απ τους δυο κ μου απαντησε ευχαριστουμε :D

κοιταω tas melas λεγεται, τι διαολο, ελληνας ειναι; ή ελληνο-κατι;

εντωμεταξυ απ οτι καταλαβα γιατι τον/τους κραζουν κι αλλοι,

την βρισκουν με το κραξιμο, γιατι σου λεει κι αυτο διαφημιση ειναι τελικα

Δημοσ.

λοιπον επειδη ειδα 2 ματς εχτες.

φοβεροι durant-westbrook κερδισε ευκολα η οκλα.ειχαν απο την αρχη διαφορα και την κρατησαν ανετα.george ο μονος που παλεψε για τους ινδιανους

στο αλλο ο κομπε μου φανηκε χωρις πολυ αυτοπεποιθηση στην επιθεση.πιο πολυ προσπαθουσε να πασαρει παρα να σουταρει(πολυ περιεργο για κομπε αυτο) και για αυτο εκανε και πολλα λαθη (8) αλλα λογικα θελει το χρονο του να βρει ρυθμο νομιζω σε καμια 5-10 παιχνιδια θα φανει καλυτερα τι μπορει να κανει.παντως μου φανηκε παρα πολυ αργος.

οι λεικερς αν δεν ΕΠΡΕΠΕ να παιξει ο κομπε θα το χαν παρει το ματς γιατι εκει που ειχαν πλησιασει στους 5 και ειχαν το μομεντουμ ο 

τραγικος νταντονι εβγαλε τον ξαβιερ που ειχε 17π σε 14λεπτα εχοντας παρει φωτια για να περασει ο κομπε και δεν τον ξαναεβαλε ποτε.

μιλαμε εδειχνε κατι πλανα απο τον παγκο και ειχε ξενερωσει  τυπος που δεν ξαναπαιξε

νταντονι λολ

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο τραυματισμός του Κόμπε, ούτε η ταχύτητά του, ούτε τα λάθη του, ούτε τίποτα. Είναι ο Νταντόνης και μόνο, πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό. Χειρότερος και από το Ζούρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...