Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2002

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Καλό νέο #1: επιτέλους ο Stoudemire εγκαταλείπει τους Νικς. Αν ήμουν οπαδός των Νικς θα έκανα πάρτι μέχρι πρωίας.

Καλό νέο #2: δρομολογείται ενσωμάτωση του Θανάση στους Νικς. Δεν χρειάζεται να είμαι οπαδός των Νικς για να χαρώ.

• Like 3
Δημοσ.

Καλό νέο #1: επιτέλους ο Stoudemire εγκαταλείπει τους Νικς. Αν ήμουν οπαδός των Νικς θα έκανα πάρτι μέχρι πρωίας.

Καλό νέο #2: δρομολογείται ενσωμάτωση του Θανάση στους Νικς. Δεν χρειάζεται να είμαι οπαδός των Νικς για να χαρώ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά κανείς οπαδός των Νικς δεν χαίρετε για την αποχώρηση του ΣΤΑΤ. Ένας παίκτης που έδωσε ότι μπορούσε  και αγαπήθηκε και στις δύο ομάδες που αγωνίστηκε. Προσπάθησε σκληρά να ξεπεράσει τραυματισμούς που άλλους θα τους είχαν γονατίσει τελείως. Αν νομίζεις δε ότι ο Αμάρε δεν άξιζε το συμβόλαιο των Νικς τότε ανέτρεξε  στη πρώτη χρονιά του με τα πορτοκαλί όπου έπαιζε μπάσκετ επιπέδου MVP. Το σερί με 30+ πόντους σε κάθε παιχνίδι που έκανε τότε είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχω παρακολουθήσει. Όπως και να χει καλή συνέχει στον Αμάρε και ας μην επέστρεψε στους αγαπημένους Suns. 

• Like 1
Δημοσ.

Επιπέδου mvp στην επίθεση γιατι στην αμυνα δεν.. 

Θα συμφωνήσω έως ένα σημείο. Δεν ήταν DPOY αλλά δεν έπρεπε και να τον κρύβουν στην άμυνα. Η άμυνα του STAT βελτιωνόταν με τα χρόνια και ήταν τουλάχιστον respectable τις τελευταίες υγιής του σεζόν.

Δημοσ.

Παρολο παντως που πιστευα οτι με Ροντο οι Μαβς θα τα πανε πολυ καλά νομίζω ότι μετά τον ερχομό του δεν εχουν βρει ακομα τις ισορροπιες τους. Τον Στανταμαιρ φανταζομαι τον εκλεισαν όπως εκαναν και με τον Πετζα το '11 για να δινει κανα καλο 10λεπτο και να βοηθαει κυριως στον ψυχολογικό τομέα στα αποδυτήρια. 

Δημοσ.

Άλλη μια καλή είδηση για τους Νικς. Τέρμα ο Καρμέλος για τη φετινή χρονιά αφού θα κάνει επέμβαση στο γόνατο ή κάτι τέτοιο. Γιατί ως γνωστό ομάδα με Καρμέλο και Τεόντοσιτς δεν γ@μησε ποτέ κανέναν.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε χρόνο έτσι λέμε όλοι και στο τέλος πάντα κάτι γίνεται και το παίρνει κάποιος άλλος :P

(αν φέτος σπάσει το ρόδι, θα είναι λόγω Ιτούδη και μόνο)

• Like 2
Δημοσ.

kg.jpg

Γυρισε ο Κεβιν σπίτι, εκει που κάποτε πήρε τη Μινεσότα από το χεράκι φτάνοντας στους τελικούς της Δύσης και κατακτώντας το βραβείο του mvp.

post-61654-0-25134300-1424378526_thumb.png

* Afflalo στους Blazers, σπουδαια κίνηση.

** Αντε να παει και ο Ντραγκιτς στους Νικς μηπως σωθεί η χρονιά στο φάντασυ. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Brandon Knight στους sixers, Miles Plumlee + MC Williams στους Bucks. Ο MCW σκορασει σαφως λιγοτερο, αλλα βλεπει περισσοτερο γηπεδο. O Plumlee δεν ειναι σαν τον αδερφο του, αλλα ειναι δυνατο μεγαλο κορμι (2.13) και ακομα μικρος για center.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...