Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστό και μακάρι να μην παθει ποτε σοβαρό τραυματισμό όμως με τον τρόπο που αγωνιζεται καταπονεί υπερβολικά τα πόδια του κάποια στιγμη κάτι δεν θα αντέξει. 

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2005

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να τους στείλεις email (ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλιότερα).

Επίσης http://leaguepasssupport.nba.com/link/portal/7801/7801/Article/667/How-can-I-cancel-my-NBA-LEAGUE-PASS-Digital-subscription

Το λινκ το ειχα δοκιμασει και μου ελεγε οτι δεν ειχα subscription οτι να 'ναι δηλαδη...Τεσπα τους εστειλα mail.

Δημοσ.

Δείτε το (δεύτερο ημίχρονο) Toronto-New Orleans  B)

Έστω και με καθυστέρηση μιας βδομάδας, βάζω τώρα να το δω (αφού δεν ξέρω και τι έγινε).

Νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα για όσους από εμάς βλέπουμε κυρίως on-demand, να προτείνονται παιχνίδια που αξίζει τον κόπο να δει κανείς χωρίς όμως να... σποϊλάρεται το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα που έχω τα πρωινά του Σ/Κ, όταν και κοιτάω τι αγώνες είχε το προηγούμενο βράδυ. Δεν ξέρω ποιον/ποιους να επιλέξω, αφού αν αρχίζω να χαζεύω τα διάφορα αθλητικά site σίγουρα θα δω κάπου τι έγινε. Και τελικά καταλήγω είτε να δω κανα ντέρμπι (που όμως μπορεί να πάει στους 20 πόντους και να το κλείσω στα μισά), είτε να μην βάλω τίποτα να τελειώνει η υπόθεση...

• Like 2
Δημοσ.

Όταν φεύγουν αθληταράδες αυτού του διαμετρήματος σε τέτοιες ηλικίες από καρδιές, σκέφτομαι σοβαρά να μην κόψω το τσιγάρο, τα τηγανιτά, τα λιπαρά, τα αλμυρά, τη ζάχαρη.

• Like 2
Δημοσ.

in other news, καταφεραμε και κερδισαμε (προχτες) τους Γκριζλις (!) στο Μεμφις (!) παιζοντας αμυνα (!)..

wtf Clippers????? you forgot being Clippers?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...