patrickdrd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 καταλαβα, μετα απο ποσο καιρο θα ξαναδουμε νβα
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ωραια ταινια, κακο τελος ομως Μαλλον θα το κατεβασω και εγω. 2
Anubis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 το εχω στο μυαλο μου σαν να το εχουν σηκωσει οι σπερς αυτο το πρωταθλημα
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 «Αυτό που με σόκαρε ήταν πώς οι παίκτες επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Και δεν το λέω για τον LeBron. Λέω οι ίδιοι οι παίκτες, που επέτρεψαν τους εαυτούς τους να φτάσουν σε μία κατάσταση, όπου κάποιος θέλει να γυρίσει σπίτι του ή κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω απολύτως την ανάγκη κάποιου να επιστρέψει στο σπίτι του. Όμως αυτό που φτιάξαμε εδώ και ό,τι θα ακολουθούσε τα επόμενα έξι χρόνια, με την ίδια ομάδα, πιθανότατα να ήταν ιστορικό. Θα ήταν σαν τους Magic (Johnson), Kareem (Abdul Jabbar) και Worthy, που δεν υπήρχε περίπτωση να πάνε κάπου αλλού. Πιστεύετε πως ο Magic θα άφηνε ποτέ τον Kareem ή ο Worthy; Σε καμία περίπτωση, γιατί γνώριζαν πως κάθε σεζόν θα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το Μαϊάμι είχε αυτήν την ευκαιρία κάθε χρόνο. Γι’ αυτό με σόκαρε αυτό που έγινε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο; Θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο; Αυτό είναι υποθετικό». Πατ Ραιλι για λιμπρον. http://nba.sport24.gr/article/3357803/i-eksomologisi-tou-pat-riley
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παιχνιδάρα το chi-ock και το Κεντάκι πρωταθλητής στην περιφέρεια του για το FF 1
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγώ δεν θα το έλεγα παιχνιδάρα, από άποψης ποιότητας καθώς πέφτει πάρα πολύ ξύλο και το 90φευγα τοις εκατό των προσπαθειών είναι εντελώς ατομικές (από τη μία ο Westbrook με 2π στην πρώτη περίοδο και κάπου 35 συνολικά, τα έσπασε στα σουτ, από την άλλη Γκασόλ και ο πολύ ανεβασμένος Μίροτιτς να παλεύουν εντελώς μόνοι τους). Η πρώτη περίοδος ήταν τραγική και για τις δύο ομάδες. Ελπίζω στο επερχόμενο Κλίπερς-Ρόκετς να δούμε καλύτερο μπασκετάκι.
nzeppos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ...για καλύτερο μπασκετάκι δεν ξέρω, πάντως στα τελευταία λεπτά έγινε της καρι0λ@ς. Μεγάλα καλάθια αλλά και εγκλήματα εκατέρωθεν, συν μερικά πολύ θαρραλέα σφυρίγματα από τους διαιτητές (νομίζω όλα σωστά και στο πνεύμα του αγώνα).
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Είναι φανερό πως είδα μονο το δεύτερο ημίχρονο :·) Έχουν μπει στη ζώνη του λυκόφωτος για τα playoffs. Όλοι ανεβάζουν στροφές και οι πέλεκανς χάνουν απο τους νάγκετς...
nzeppos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ΠΑΡΑ πολύ καλό. Στην ελληνική τηλεόραση δεν θα βλέπαμε ποτέ κάτι παρόμοιο. Κλαίω
nzeppos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Άσχετο. Έβλεπα τώρα κάτι παλιούς τελικούς ΝΒΑ στο youtube και στα καπάκια έτυχε να δω κι αυτό. Με θλίψη σκεφτόμουν τι κρίμα να μην έχουμε και στο ΝΒΑ σχόλια σαν αυτά του παραπάνω βίντεο. Να μπορούσαμε να μπούμε εμείς οι Lakers να λούσουμε με επίθετα την ντροπή των οπαδών των Celtics/Bulls/Spurs κλπ. και φυσικά αυτοί να ανταποδώσουν υπενθυμίζοντας μας τι ακριβώς είναι οι μανούλες μας. Πόσο μπροστά είμαστε και πόσο φλώροι οι αμερικάνοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα