Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4-1 αντε 4-2...Περιμενω τον Τομπσον βελτιωμενο...Χρωσταει μια καλη σειρα, ειναι μετριος με βαση τις δυνατοτητες του...

κι εγω 4-2, για cavs ομως B)

σαπακι ειναι ο klay ρε, ενας βλακας και μισος που το μονο που κανει ειναι να σουταρει, τιποτα αλλο δεν προσφερει

αυτη τη μαλακια που δεν εχει ματς τελικων νβα ξημερωματα σαββατου ή κυριακης να το δουμε με την ησυχια μας ποτε δεν την καταλαβα, αει σιχτιρ

Δημοσ.

Είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα... Τα περισσότερα ελληνικά site έχουν μόνο κάτι top 10 της πλάκας και δεν ασχολούνται με περαιτέρω αναλύσεις.

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται όλοι οι τελικοί είναι σε απαγορευτικές ώρες για όσους: α) δουλεύουν πρωί και β) είναι κάποιας ηλικίας (πάει να πει αποκλείεται να σηκωθούν 3-4 η ώρα να δουν αγώνα και μετά να το πάνε σερί).

Πάει να πει από Παρασκευή αρχίζει άλλη μια χρονιά όπου τέρμα το πρωινό/μεσημεριανό Internet για 2 βδομάδες.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, το έχει πιάσει το θέμα από όλες τις μεριές, πολύ περιεκτικό και χωρίς να πλατειάζει. Μακάρι να βλέπαμε και τέτοια άρθρα από τους "επαγγελματίες" αθλητικογράφους των μεγάλων site, αλλά που...

Δημοσ.

O Κατσιώνης εγραψε μια ωραία αναλυση, ως συνήθως

http://hoopfellas.blogspot.gr/2015/06/2015-nba-finals.html

Αν και δεν διαφωνώ σε ορισμένα σημεία, με βρίσκει σύμφωνο ο επίλογος.

Γενικά οι GSW έχουν παίξει το καλύτερο μπάσκετ φέτος. Ίσως να το αξίζουν κατάτι περισσότερο.

Δημοσ.

Μπαρτσελονα και GSW παιξαν το καλυτερο ποδοσφαιρο/μπασκετ και δικαια εφτασαν στον τελικο.Μενει τωρα απλα να κανουν αυτο που ξερουν και να το σηκωσουν...

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω.

Αν όχι ότι θα το πάρει, τουλάχιστον ότι θα το παλέψει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Ακόμα και ένα 4-3 (προφανώς υπέρ των Warriors) δεν θα μου έκανε εντύπωση.

Famous last words, τώρα θα πέσουν να με φάνε και θα λήξει και 4-0 άνετα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω.

Αν όχι ότι θα το πάρει, τουλάχιστον ότι θα το παλέψει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Ακόμα και ένα 4-3 (προφανώς υπέρ των Warriors) δεν θα μου έκανε εντύπωση.

Famous last words, τώρα θα πέσουν να με φάνε και θα λήξει και 4-0 άνετα.

κι εγω, τα εχουμε πει απο πολυ νωρις με επιβεβαιωσε και κοτζαμ σκουντης (ειχα βαλει λινκ, ασχετα αν ειστε στα @@ σας και φορατε παρωπιδες) και αλλος ενας προγνωστικαριος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...