Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ο curry απλα ειναι αστοχος.καθιστε να αρχισει να ευστοχει και βλεπουμε πως θα πανε τα ματς..

• Like 2
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2002

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Κοσμα για την αμυνα των Καβς τα είπα, λεω ότι παιζουν στο 60% γιατι ο Καρι τον παιζει, ο Τομπσον προσπαθει να ξαναβαει 37 σε 12 λεπτά και ο Γκριν ειναι αλλου για την ώρα. Επίσης όλοι, περα απο τον Ιγκι, πανε για το κατι παραπανω, για το θεαμα και χανουν επιθεσεις χωρίς λογο πετώντας τη μπαλα. Ακόμα και ετσι όμως ειναι το φαβορί γιατι παιζουν σαν ομάδα, αυτό που κανουν οι Καβς το κανει κανείς στο ΝΒΑ2Κ όταν βαριέται να μαθει σύστημα :P 

• Like 1
Δημοσ.

Πήραν πολλά εξαιρετικά δύσκολα σουτ ειναι η αλήθεια και χάσαν και πολλά εύκολα. Οπως έχω ξαναπεί οι warriors ειναι ομάδα ρυθμού κατά την άποψη μου και ειμαι απόλυτος. Δεν εννοώ ομάδα τριπόντων. Επίσης θεωρώ οτι δεν παίζει το ουσιαστικότερο μπάσκετ για μένα και όποια ομάδα βρεθεί και χτυπήσει τους warriors στους ψηλούς εύκολα ή δύσκολα πιθανών να πάρει και το παιχνίδι.

Δημοσ.

Τι σχολια ειναι αυτα ρε σιγουρα μπηκα στο θεμα για το νβα και οχι στο παναθηναικος ολυμπιακος?Οταν γινει το μπρεικ και σας απαντησω καταλληλως μην στραβωσετε ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος ασχολείται με basket league ρε φίλος. Με το ζόρι final 4 euroleague είδαμε :lol:

Πιθανών να γίνει και break απο gsw. Θα μπορούσε να ειναι και 2-0 ήδη και να χαιρετούσες το δαχτυλίδι αν κάρφωνε ο Lechoke το stepback στο 1ο παχνίδι. Ετσι ειναι το μπάσκετ

• Like 1
Δημοσ.

ο μπουκης παντως δινει φαβορι το κλιβελαντ στο επομενο ματς και σας το υπογραφω με οποιο τροπο θελετε οτι ο μπουκης ποτε μα ποτε δεν κανει λαθος

Δημοσ.

απιστευτοι απιστευτοι τελικοι 

μου θυμιζουν χιτ-νταλας αλλα ακομα πιο πολυ σασπενς

τι να πρωτοπεις για το λεμπρον 39/16/11 σε παιχνιδι τελικων και break  

τρομερες αμυνες και απο τις 2 ομαδες ολοι οι παικτες δυσκολευοντουσαν να σκοραρουν εξου και τα ασχημα ποσοστα σχεδον για ολους

ποιος θα μου το λεγε οτι θα ψιλουποστηριζα λεμπρον για κουπα αλλα εκτος απο τον ιδιο εχουν γινει συμπαθητικοι οι καβς με τοσο μεγαλες απουσιες.

πραγματικα καταθετουν ψυχη και το 150% μεσα στο παρκε 

ειχα γραψει εδω μεσα για 4-3 γουοριορς πριν αρχισουν οι τελικοι και πιστευα οτι μετα τον τραυματισμο του καιρι τελειωσε

παλι καλα επεσα εξω

ας ελπισουμε να παει στο 4-3 και ας το παρει ο πιο ικανος

παντως ακομα και φωτια να παρουν οι σπλας και να παρουν τα επομενα αξιζουν πραγματικα συγχαρητηρια οι καβς

μιλαμε για υπερπροσπαθεια.μεχρι και ο κουτσος μιλλερ επαιξε

τρομακτικη αμυνα ντελλι οχι μονο στο καρυ αλλα και σε ποιο ψιλους

• Like 3
Δημοσ.

Κύριοι το επίπεδό σας.

Και μην ξανακούσω ειρωνιες για τον Λελεντοβα...

Το μόνο που με χαλάει έως τώρα είναι η άνιση διαιτησία. Μικρή ομάδα οι Καβς θα μου πεις, αλλά δεν έχει απέναντι LAL,Celtics ή Spurs ξέρω γω.

• Like 3
Δημοσ.

Τραγική άμυνα το GS, τραγικός Κάρι που μέχρι στιγμής δεν κάνει καλούς τελικούς. Καλά τα τρίποντα αλλά...

• Like 2
Δημοσ.

Κύριοι το επίπεδό σας.

Και μην ξανακούσω ειρωνιες για τον Λελεντοβα...

Το μόνο που με χαλάει έως τώρα είναι η άνιση διαιτησία. Μικρή ομάδα οι Καβς θα μου πεις, αλλά δεν έχει απέναντι LAL,Celtics ή Spurs ξέρω γω.

το φαουλ του ιγκουνταλα στο λεμπρον στη ληξη της επιθεσης κατεβαζοντας του και τα 2 χερια και σε τοσο κρισιμο σημειο μπροστα στα ματια του διαιτητη ειναι απιστευτο μη σφυριγμα

πραγματικα μονο για αυτο το σφυριγμα επρεπε να κερδισουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...