Rabican Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 κι οχι μονο αυτο, ο καρις πηγαινε παρατα αν δεν το βαζε, στα παπακια του δλδ, ο γιουλαρας εχανε, χωρια που το βαλε κατι χιλιομετρα πιο πισω ακριβως αυτη ηταν η πρωτη σκεψη μου μολις τα ειδα και τα 2. νταξει ο καρυ στα @@ του.. πιεση ειχε, αλλα οχι σαν του Γιουλ.. ομως, αυτο που εκανε ο γιουλ ηταν απλα ενα σουτ απελπισιας. αυτο που εκανε ο καρυ ηταν καθαρη αυτοπεποιθηση (και κατα τη γνωμη μου στρατηγικη με την εννοια οτι ο αλλος θα τον επαιζε αμυνα στο τριποντο κοντα. οποτε ο καρυς ισως σκεφτηκε "τι δεν περιμενει; σουτ απο τα 10 μετρα. το εχω παρτο!"). του γιουλ το λες και τυχερο. του καρυ οχι.. 2
gas83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ο στεφ το συγκεκριμενο σουτ το χει βαλει καμια 10 φορες φετος ηδη και αλλες 3-4 απο ακομ πιο πισω οποτε μονο τυχερο δε το λες εννοειται οτι εχει απιστευτο range και μονο να δειτε το pre-game warm-up που κανει που βαραει συνεχεια τριποντα κανονικα απο το κεντρο και τα βαζει δε θες κατι αλλο για να ξερεις οτι ειναι καθαρα ικανοτητα
AlienTechGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ο στεφ το συγκεκριμενο σουτ το χει βαλει καμια 10 φορες φετος ηδη και αλλες 3-4 απο ακομ πιο πισω οποτε μονο τυχερο δε το λες εννοειται οτι εχει απιστευτο range και μονο να δειτε το pre-game warm-up που κανει που βαραει συνεχεια τριποντα κανονικα απο το κεντρο και τα βαζει δε θες κατι αλλο για να ξερεις οτι ειναι καθαρα ικανοτητα Και όχι μόνο από το κέντρο... 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 χαχαχα νταξει μωρε, μην τρελενεστε, τα ξερουμε, το θεμα ειναι οτι σε αλλους αρεσει, σε αλλους οχι, εξου και υπαρχουν οι επικριτες, προσωπικα ποτε δεν τον γουσταρα κι ουτε θα τον γουσταρω, δεν πα να τα βαζει κατω απ την δικια του μπασκετα στην απεναντι, δεν μ αρεσει αυτο το στυλ μπασκετ, πως το λενε; εγω το μπασκετ το θελω μες στο ζωγραφιστο, εκει κρινονται οι τιτλοι (για μενα), τα χουμε ξαναπει
Ψιτ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ^Αυτό πιστεύαμε όλοι μας! Μέχρι που εμφανίστηκε η συγκεκριμένη ομάδα και ξεχάσαμε τα βασικά του αθλήματος και μας έδειξε τους 8μέτρους όρχεις της. 2
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Είθε να αφήσουν εποχή οι GSW, να πάρουν 12 συνεχόμενα πρωταθλήματα και να ορίσουν εκ νέου τις αρχές του αθλήματος. Ούτως ώστε οι επόμενες γενεές να παίξουν επιτέλους μπάσκετ με σουτ, σουτ και άγιος ο Θεός, μόνο τρίποντα, αμολάτε από παντού και μη ρωτάτε το γιατί. Το παιδικό μου όνειρο 3
patrickdrd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ναι, αλλα δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι βγαινουν αρκετοι και κριτικαρουν αυτο τον τροπο παιχνιδιου λεγοντας οτι καταστρεφει το μπασκετ και δεν πιστευω οτι το κανουν για αλλο λογο, σκεφτειτε το λιγο
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Επειδή καλώς ή κακώς προτιμούν άλλο είδος παιχνιδιού. Εγώ όμως που είμαι φαν του μακρινού σουτ από γεννησιμιού μου, γουστάρω τρελά. ps: να και κάτι που δεν γνώριζα. pps: ...επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω σε κάθε άρθρο του Σκουντή τι γαμάτος που είναι ο σκληρός δίσκος του OTE TV που γράφει τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια. Δεν πληρώνω που να κόψετε το κεφάλι σας. ppps: ή μάλλον πλέρωνα κάποτε το ballstreams και πριν λίγα λεπτά συνειδητοποίησα ότι έχει ψοφήσει εδώ και ένα μήνα, είχα frozen account με 2-3 μήνες υπόλοιπο και μόλις τώρα πήρα χαμπάρι τι έγινε. Κρίμας και είχα σκοπό να δω τα playoff εκεί. pppps: δοκιμάσω Pro Sport addon για Kodi, για να δούμε τι λέει... 3
Inler Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οταν σχεδον ολες οι ομαδες της λιγκας βαρανε 30+τριποντα το δεχομαστε και οταν το κανουν οι Warriors καταστρεφουν το αθλημα; Μαλλον φταιει που τα βαζουν Και γραφω σχεδον ολες γιατι δεν υπολογιζω Memphis Bucks και λιγες ακομα γιατι ειναι φυσιολογικο με βαση τους παιχτες που εχουν
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ffs 115 σελίδες με youtube links για ΝΒΑ ρετρό αγώνες (πηγή) 2
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οταν σχεδον ολες οι ομαδες της λιγκας βαρανε 30+τριποντα το δεχομαστε και οταν το κανουν οι Warriors καταστρεφουν το αθλημα; Μαλλον φταιει που τα βαζουν Και γραφω σχεδον ολες γιατι δεν υπολογιζω Memphis Bucks και λιγες ακομα γιατι ειναι φυσιολογικο με βαση τους παιχτες που εχουν Δεν εχει να κανει με τον αριθμό των σουτ αλλα με το οτι δεν εχουν σταθερό ποστ γκεημ. Ενιγουει εμενα μ' αρεσουν οι GSW. :kardoules:
linkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ο στεφ το συγκεκριμενο σουτ το χει βαλει καμια 10 φορες φετος ηδη και αλλες 3-4 απο ακομ πιο πισω οποτε μονο τυχερο δε το λες εννοειται οτι εχει απιστευτο range και μονο να δειτε το pre-game warm-up που κανει που βαραει συνεχεια τριποντα κανονικα απο το κεντρο και τα βαζει δε θες κατι αλλο για να ξερεις οτι ειναι καθαρα ικανοτητα Καπου διαβαζα οτι φετος εχει 66% στο συγκεκριμενο σουτ. Απλα εκτος πραγματικοτητας!
Ψιτ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ναι τον άτιμο: 10/15 μέσα vs 3/15. Στο χωριό μου το λένε κλέψιμο εκκλησίας. :·)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα